- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
bence beklentinizi yüksek tutmayın, nihayetinde erkeklerin geleneksel bir kodu haline gelmiş bu durum. duymak isteyene sesinizi duyurabilirsiniz sadece. maalesef erkekler duymak istemiyor hatta sorun çözmek istemiyor, sadece üzerini kapatıyorlar
Ya bu oyle birsey ki inan evlenmeden anlayamazsin. Evlenmeden once ailesi sana iyi davranir melek gorunurler cok seversin evlenirsin biranda neye ugradigini sasırır ben neyin icine dustum diye dusunursun. Genelliklede insanlar sevmedikleri seylerle sinanirlar Allah bahtinizi guzel eylesin insallah
Ailesini sevmedigim adamla evlenmemem icin once adami degil ailesini tanimam lazimbeynim yandi tavuk mu yumurtadan cikar,yumurta mi tavuktan cikar hesabi
Maaileyi sevmem gerekmiyor ama en azından annesini ve babasının bizden biri gibi olmasını isterim.
Esimin annesi ve babasi benim ailemden farklilar acikcasi onlarla da pek uyuşmadik. Yeni evliyken bu biraz problem oldu acikcasi. Onlar yani esimin anne babasi vs emrivaki evimize gelmeyi, icli disli olmayi istediler, bazen laf soktular filan sikinti oldu ama uzun zamandir hersey benim istedigim gibi yürüyor.
Kv kp kapidan birsey bile birakacak olsalar arayip musait misiniz diyorlar, davet etmeden gelmiyorlar hiç.
Biz de ayda 1 belki gidiyoruz ziyarete, oyle içli dişli bir duruma gelmedik mesafeliyiz ve sorun yasamiyoruz artik.
Ben gecenlerde bir arkadaşıma gittim ailecek. Kaynanası gelmiş türkiyeden ziyarete... Kadını o kadar sevdim ki, dedim allahım inşallah bana da böyle iyi bir kaynana nasip et... Yani iyisi de var, iyi olmak varken neden kötü olmak ister bu insanlar? Ben huzursuzluğa hiç gelemiyorum mesela. Ben uyurken biri sesli konuşsun evde bir anda uykumdan kalp çarpıntıları ile uyanırım...
İyilik kotuluk degil de kendi adima konusayim hayat tarzlarimiz farkliydi esimin ailesiyle, problemler bu sekilde oluştu. Ama herkes yerini bildikten sonra sorun kalmiyor ortada.
En ufak sese carpintiniz tutuyorsa bu da fazla geldi bana, hayat evlilikten ibaret degil insan bekarken de sorunlar yasayabilir. En ufak huzursuzlukta carpintin tutuyorsa işin baya zor, 33 yasina iyi gelmişsiniz.
Ömür boyu hersey yolunda gidecek degil ve huzur bozabilecek tek mevzu eş ailesi değil.
Değişir. Aileyle orta yolu bulmak genellikle erkeğin elindedir. Cok fazla ana kuzusu ya da cok fazla hanimcı olunca olmuyor. Benim kuzenimin eşi hicbir sebep yokken halam-enistem her seye tamam diyen insanlarken kuzenimi ailesinden soğuttu. Bu da yanlış.
Evet. En doğrusu farklı şehirler de oturup. Fazla yüz göz olmamak. Cocuk baksin diye kvi veya anneyi çağırmamak. Direk ev icine karışabilme hakki doğuyorAllah korusun böyle bir şeye sebep olmak istemem şu ömrü hayatımda. Bu gibi durumlarda ben de kadınlara kızıyorum. Ailesini evleneceğim adamdan soğutmak isteyecek kadar sevmiyorsam zaten o adamlada evlenmem... Bu hem doğurduğunu alırım hem annesini istemem durumu çok yanlış.
Evlenmeevlenmeevlenmeevlenme
Pişmanolursunpişmanolursunpişmanolursun
Sevdiğiniz adam ailesinden çok farklı olabilir, onlara benzemeyebilir ama o sevmediğiniz insanlar sizin çocuğunuzun dedesi nenesi halası amcası olacak. Onların genlerini taşıyacak. Sevmediğiniz insanlarla sonsuza kadar kopamacagi bir kan bağına sahip olacak çocuğunuz.
Evet. En doğrusu farklı şehirler de oturup. Fazla yüz göz olmamak. Cocuk baksin diye kvi veya anneyi çağırmamak. Direk ev icine karışabilme hakki doğuyor
Bazı şeyleri yazarken o yüzden özen gösteriyorum işte, yanlış anladınız beni... Her bir şeyde düşüp bayılacak gibi olmuyorum elbette ki, bu yaşıma kadar dediğiniz gibi gelmişim... Uyanık olduğumda biri sesli konuştu diye bir şey olmuyor yani...
Aslında şu hayatta herkes yerini bilse, anlayışlı ve saygılı olsa zaten çok fazla sorun çıkmaz... Karşında ki isanın seni parlamadan dinleyebilmesi gerekiyor, karşılıklı konuşabildiğin insanla ömür geçerde tam tersiyle biraz zor geçer.
Esim babasina dusmandi annesine onlara yaptiklarindan ve kisiliginden dolayi.Yeni evliyken yuzune bakmazdi hatta arkasindan kufur ettigi bile olurdu.Acar dini yazilar ayetler okur hakkini anlatmaya calisir kizardim.Sonra baristilar hahah ona donustu adam cayi cokk demli icmesine kadar benzeye calisti.Annesi gibi olsam babasinin yolundan gidecekti guya yanlisti guya kotu kisilikli babaydi.Sevgilı kk kadınları,
bu aralar kafamda dönüp duran soru 'ailesini sevmediğim adamla evlenmek doğru mu?' sorusu.
Bir arkadaşım diyor ki elma dalından uzağa düşmez, babasına benzemeyeceğine yemin eden eşim
on sene sonra babasının yaptıklarını yapıyor. Diğer bir arkadaşımda diyor ki adama ailesi yüzünden şans
vermemek haksızlık. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz? Büyük konuşmak istemem ama birini sevsem dahi, ailesini
eğer tanıdıktan sonra sevmezsem, adamı dahi terk edebilirim gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?