Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kimseden sıfır sorun beklemiyorum acikcasi.Bazen sorunun ta kendisi ben olabiliyorum cunku
Ama kavga etmeyi bilmek lazim yine de iliskiye zarar vermeden ve gunun sonunda oturup anlasmak lazim, bunlar onemli. Ama tabi bunlari eşimden bekliyorum ailesinden filan degil.
Keske kimse sorun yaşamasa butun dunya buna inansa, hayat bayram olsa filan iyi olurdu tabi.![]()
Evet iste buna göre bastan konusulmalı. Biz de nedense insanlar bekarken evlenmeden bir seyleri konuşmuyor sonraları sorun oluyorBu adamına bağlı bence... Bekarken iş yeri ailesine yürüme mesafesinde olan adama ailenden uzak bir şehirde yaşamak istiyorum demek ters etki yapar gibime geliyor.
Hah o zaman olabilir bakinGörücüler geliyor ya o zaman işte ailesini önceden tanıyorsun :)
Esim babasina dusmandi annesine onlara yaptiklarindan ve kisiliginden dolayi.Yeni evliyken yuzune bakmazdi hatta arkasindan kufur ettigi bile olurdu.Acar dini yazilar ayetler okur hakkini anlatmaya calisir kizardim.Sonra baristilar hahah ona donustu adam cayi cokk demli icmesine kadar benzeye calisti.Annesi gibi olsam babasinin yolundan gidecekti guya yanlisti guya kotu kisilikli babaydi.![]()
Evet iste buna göre bastan konusulmalı. Biz de nedense insanlar bekarken evlenmeden bir seyleri konuşmuyor sonraları sorun oluyor
Hah o zaman olabilir bakinben once adami buldum ne bileyim ailesinin manyak oldugunu ahahaha
O hatayı ben de yaptım, şimdi kurtulmaya çalışıyorum.
Zamanında babası da annesini kaynanasına ezdirmiş, alabildiğine sütoğlan biri. Anası da çocuklarını kendisine ilgi, sevgi göstersin diye yetiştirmiş tipik kaynana oldu işte. Kendi yaşadıklarını misliyle bana yaşatmaya kalktı. "sen benim çektiklerini çekseydin" le başlayan aptal aptal cümlelerinin ardına sakladı şeytanlıklarını.
Oğlu, kınaya kınaya bitiremediği karacahil babasının kopyası şu an. Farkında değil ama.
O yüzden;
Otu çek de köküne bak,
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini öptüğüm cinsine çeker,
Armut dibine düşer..
Gibi özlü sözlerimiz %100 doğru.
Armut dibine düşer lafı kesinlikle doğru. Er ya da geç ailelerine olan benzerlikleri ortaya çıkıyor.Sevgilı kk kadınları,
bu aralar kafamda dönüp duran soru 'ailesini sevmediğim adamla evlenmek doğru mu?' sorusu.
Bir arkadaşım diyor ki elma dalından uzağa düşmez, babasına benzemeyeceğine yemin eden eşim
on sene sonra babasının yaptıklarını yapıyor. Diğer bir arkadaşımda diyor ki adama ailesi yüzünden şans
vermemek haksızlık. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz? Büyük konuşmak istemem ama birini sevsem dahi, ailesini
eğer tanıdıktan sonra sevmezsem, adamı dahi terk edebilirim gibime geliyor.
En basta ailesini sevseniz bile sonra seveceginiz ne malum?kesilmedik karpuz içine girmeden kimseyi bilemezsn ki.mesela ben eşimin ailesini basta sevdim daha dogrusu herkesi kendim gibi sanıp sevdim içlerine girince kötü cıktılar.suan görüşmüorum eşimde karısmıyo bu duruma.allahtan ailesine benzemiyo eşim maşallahSevgilı kk kadınları,
bu aralar kafamda dönüp duran soru 'ailesini sevmediğim adamla evlenmek doğru mu?' sorusu.
Bir arkadaşım diyor ki elma dalından uzağa düşmez, babasına benzemeyeceğine yemin eden eşim
on sene sonra babasının yaptıklarını yapıyor. Diğer bir arkadaşımda diyor ki adama ailesi yüzünden şans
vermemek haksızlık. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz? Büyük konuşmak istemem ama birini sevsem dahi, ailesini
eğer tanıdıktan sonra sevmezsem, adamı dahi terk edebilirim gibime geliyor.
Çok basit aslında, kendisi kocasından göremediği sevgiyi, ilgiyi; gelecek garantisi olarak gördüğü oğlu, bir başka kadına gösterince çıldırıyorlar. Çünkü onlar çocuğu değil kocaları. Oğulları da o hastalıklı bağımlılıktan kurtulamıyor çünkü kadın duygu sömürüsüyle, timsah gözyaşıyla her işini yaptırmaya alışmış.Rabbim yardımcınız olsun... Zaten ben neyi anlamıyorum biliyor musunuz... Kaynana da gelinde kadın... Farklı cinsiyetlere sahip değiliz yani. Neden bir kadın bir kadına bunları reva görür? Aslında olması gereken annenin oğluna karşı otorite sahibi olması ve bu otoriteyi gelini sorun yaşadığında oğluna karşı kullanmasıdır... Tam tersi durumda eşi annesine karşı saygısızlık yaptığında yani gelinin de eşini annene saygısızlık yapma diye uyarmasıdır...
En basta ailesini sevseniz bile sonra seveceginiz ne malum?kesilmedik karpuz içine girmeden kimseyi bilemezsn ki.mesela ben eşimin ailesini basta sevdim daha dogrusu herkesi kendim gibi sanıp sevdim içlerine girince kötü cıktılar.suan görüşmüorum eşimde karısmıyo bu duruma.allahtan ailesine benzemiyo eşim maşallah
Neler dedim icimden nelerr neler.Baba can oldu es iblissKeşke barıştmaları için bu kadar baskı yapmasaydım demiştirsiniz içinizden![]()
Neler dedim icimden nelerr neler.Baba can oldu es ibliss![]()