Ailesinin, arkadaşlarının yanında yüzüme bakmayan sevgili .

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
merhaba benim içime dert olan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.. sevgilimle benim ailemin yada kendi ailesinin yanında buluşmamızda bana hep mesafeli davranıyor hatta yüzüme bile bakmıyor benimle tek kelime etmiyor diyebilirim.. bu konuyu kendisine anlattığımda büyüklerin yanında aşırı samimi görünmenin kendisi açısından saygısızlık olarak gördüğünü ve utandığını söyledi ama ben ailelerimizin yanındada beni sevdiğini hissettirsin yüzüme baksın istiyorum en azından iki çift laf etsin istiyorum. yine aynı şekilde birgün arkadaşı ve sevgilisiyle buluştuk, arkadaşı sevgilisine söylemedği iltifatlar kalması sürekli elini tuttutu gözlerinin içine baktı ama bizimki yine mesafeli durdu ve yine söyledim kadın oldğumu hissetmek istiyorum güzel sözler duymak istiyorum en azından sevgilin olduğumu hissedeyim diye.. oda bana böyle arkadaş ortamında o kadar samimi olmak istemediğini kadın olduğumu sadece başbaşayken hissettirmek istediğini güzel sözleride yine başbaşayken söylemek istediğini söyledi.. ve yine son olarak bugün bi konuda tartışmamız oldu.. bana büyüklerimizin yanında oturmamıza kalkmamıza dikkat etmeliyiz dedi.. bende kimse bana karışamaz ben kendimi biliyorum sonuçta dedim o da bal gibi de karışılır bütün büyüklerimde karışıp seni uyarabilir bunda bişey yok dedi ve bu yüzdende uzun süre tartıştık ve şu an küs bi şekilde uyudu.. yorumlarınızı çok merak ediyorum ben mi çok abartıyorum yoksa sevgilim mi abartıyor.. teşekkürler şimdiden

bende de var aynı model
insan içinde başka, başbaşayken bambaşka
karakter meselesi bence böyle kabullenmek gerek

Kadin: bana kadin oldugumu hissettir.
Erkek: (kollarini havaya kaldirarak) Allah sahidimdir ki sen bir gadinsin! Gadiinsiin!

Aklima bu karikatur geldi. :) cekindigi icin oyle davrandigini aciklamis iste. Bence gayet olculu davraniyor ama zamanla senin istedigin kivama gelir umarim. :)

Aile ortamı için anlayış gösterebilirdim ama arkadaş arasında neden öyle davranıyor .
Başbaşayken hissettiriyor mu bari söylediği gibi .
Bana da kişilik gibi geldi açıkçası sizin söylemlerinize rağmen değişmek istemiyorsa zorlamayın bence.

Aslinda tutumlari kotu degil cok yilisik olcagina boyle olmasi iyi ama dedigin gibi birazcik abartmis sanki en azindan bi guler yuz iki cift laf etsr kimsenin ona saygisiz gozuyle bakcagini dusunmuyorum ama yalnizken bi probleminiz yoksa cok sorun yapma bence boavermeye calis en kotu huyunu bu olarak gor kimler neler yapiyo bosvermeye calis kuzu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ya ben belki objektif bir yorum yapamayabilirim
Karakter meselesi onu boyle kabullenmek gerek
Biraz da ataerkil iste annem seni uyarabilir uyarmaya hakki var diyor
Tamam aileler yaninda biraz dikkat etmek gerek oyle vicik vicik da durulmaz da
İki cift sohbet edilse ne olur ki :44:

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama siz abartiyorsunuz...

Ailenin yanında sarmaş dolaş olacak değilsiniz, saygı denilen birşey var ama ailelerin yanında sizinle konuşmaması tuhaf, belkide zamanla alışir. Untandigini da belirtmiş.

Arkadaş ortamında normal bulmadim ama her erkek de aynı değil. Kimi aynı sevgiliniz gobi düşünüyor hatta bi çoğu diyebilirim.
Bu yüzden anlayisla karşılmanız iyi olurdu, istemediği şeyleri zorla yaptırarak da nekadar mutlu olabilir ki insan:26:..

Yorumlarınız için teşekkür ederim.. Ama bişey söylüyorum adam akıllı cevap bile vermiyor. Bu konuya çok takıldım. Tabi dediğiniz gibi değiştirmeye çalışarakta mutlu olamam

benim eşimde aynı gülü seven dikenine katlanır

Ben çok farklı bi açıdan bakıcam , bi tanıdığım face de sürekli aşk sözcükleri ,sarmaş dolaş resimler , daha bilmem neler , ayrıldılar tabi .
Kendisi de dahil ee ne oldu şimdi bu kadar reklamını yaptıktan sonra demeye başladı.
Saygısızlık yapmıyorsa eğer üstüne basarak diyorum saygısızlık yapmıyorsa varsın sevgisini teke tekken göstersin bana bu daha sağlıklı geliyor.

O da abartıyor sen de abartıyorsun.
Öyle yapan erkeklerin nüfusu hiç de az değil, içini rahatlatacaksa.
Asosyallikten muzdarip, veya baskılı bi çocukluk geçiren adamlarda çok gördüm onu.
Ailesi de o kafadaysa değiştirmen mümkün değil.
Tek yapabileceğin şeyi söyleyeyim. Tartışarak anlatman ona kendisini iyice haklıymış gibi hissettirir. O kadar uzak duruyo olması filan çok abartılı tabi, büyüklerinizin yanında sarmaş dolaş olun demiyorum ama yuzune bakıp bi konuşabilir yani. Veya arkadaş ortamında utanması hele daha saçma.
Benimki de böyleydi başta. İşte tartışmadan, sabır gösterip, şirin şirin rica edeceksin, o tutmazsa sen tutucaksın elini. Sen tutunca da bırakmaz artık.
Biraz da zaman vericeksin, birkaç ayda alışır anca.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım belki, utanıyodur, güçlü bi erkek rolünü üstlendiyse hele, sen de onun zaafısın o şekilde korunmasız görünmek istemiyor olabilir, bunu tartışarak değil de bence tatlı bi dille zamanla düzeltebilirsin, sen üstüne gittikçe inatlaşıcak bi tipe benziyor anlattığın kadarıyla, ağır abi biraz

Bütün dediklerini yaptım . Hatta arkadaş ortamında ben tuttum bi süre tutuyo sonra yavaş yavaş çekiyo elini .s Acayip sinir oldum kendimi hiç bişeyi değilim gibi hissettim

benim sevgilimde ortamlarda bana çok samimi davramıyo canım bence doğru olanıda bu aşırıya kaçmamak şartıyla tabi. bence sıkma bunun için canını. herkesin içinde mıç mıç olmasından iyidir ya ben hiç sevmiyorum erkek her dk öpüyo sarılıyo kıza herkesin içinde falan

Ben öpsün sarılsın istemiyorum onları geçtim artık yüzüme baksa, iki çift laf etse yetecek. Sanki ben hiç tanımadığı öyle oraya gelip oturmuş bi kızım gibi davranıyo

Ben öpsün sarılsın istemiyorum onları geçtim artık yüzüme baksa, iki çift laf etse yetecek. Sanki ben hiç tanımadığı öyle oraya gelip oturmuş bi kızım gibi davranıyo

onun huyuda böyle demek ki, böyle kabullenmek lazım :26:

canım huy değil bu, böyle gördüğü için utanıyor saygısızlık olarak algılıyor... böyle yetişmiş. ben de annemin yanında öyle canım cicim, aşkım falan diyemiyorum sarılamıyorum... arkadaşımmış gibi davranıyorum eşime. elime değil, eşimde kaç defa içerledi, ama herkesin yanında sarmaş dolaş olan ben ailemin yanında tınlamıyo gibi oluyorum. senin sevgilim, benim işi daha da abartmış halim. yapacak bir şey yok sanırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…