merhaba benim içime dert olan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.. sevgilimle benim ailemin yada kendi ailesinin yanında buluşmamızda bana hep mesafeli davranıyor hatta yüzüme bile bakmıyor benimle tek kelime etmiyor diyebilirim.. bu konuyu kendisine anlattığımda büyüklerin yanında aşırı samimi görünmenin kendisi açısından saygısızlık olarak gördüğünü ve utandığını söyledi ama ben ailelerimizin yanındada beni sevdiğini hissettirsin yüzüme baksın istiyorum en azından iki çift laf etsin istiyorum. yine aynı şekilde birgün arkadaşı ve sevgilisiyle buluştuk, arkadaşı sevgilisine söylemedği iltifatlar kalması sürekli elini tuttutu gözlerinin içine baktı ama bizimki yine mesafeli durdu ve yine söyledim kadın oldğumu hissetmek istiyorum güzel sözler duymak istiyorum en azından sevgilin olduğumu hissedeyim diye.. oda bana böyle arkadaş ortamında o kadar samimi olmak istemediğini kadın olduğumu sadece başbaşayken hissettirmek istediğini güzel sözleride yine başbaşayken söylemek istediğini söyledi.. ve yine son olarak bugün bi konuda tartışmamız oldu.. bana büyüklerimizin yanında oturmamıza kalkmamıza dikkat etmeliyiz dedi.. bende kimse bana karışamaz ben kendimi biliyorum sonuçta dedim o da bal gibi de karışılır annem karışıp seni uyarabilir bunda bişey yok dedi ve bu yüzdende uzun süre tartıştık ve şu an küs bi şekilde uyudu.. yorumlarınızı çok merak ediyorum ben mi çok abartıyorum yoksa sevgilim mi abartıyor.. teşekkürler şimdiden
Sevgilin çerkes mi kuzum ya :)
O da abartıyor sen de abartıyorsun.
Öyle yapan erkeklerin nüfusu hiç de az değil, içini rahatlatacaksa.
Asosyallikten muzdarip, veya baskılı bi çocukluk geçiren adamlarda çok gördüm onu.
Ailesi de o kafadaysa değiştirmen mümkün değil.
Tek yapabileceğin şeyi söyleyeyim. Tartışarak anlatman ona kendisini iyice haklıymış gibi hissettirir. O kadar uzak duruyo olması filan çok abartılı tabi, büyüklerinizin yanında sarmaş dolaş olun demiyorum ama yuzune bakıp bi konuşabilir yani. Veya arkadaş ortamında utanması hele daha saçma.
Benimki de böyleydi başta. İşte tartışmadan, sabır gösterip, şirin şirin rica edeceksin, o tutmazsa sen tutucaksın elini. Sen tutunca da bırakmaz artık.
Biraz da zaman vericeksin, birkaç ayda alışır anca.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Değil canım DoğulularAynen çerkeslerde çoktur bu tarz şeyler :)
benim sevgilimde ortamlarda bana çok samimi davramıyo canım bence doğru olanıda bu aşırıya kaçmamak şartıyla tabi. bence sıkma bunun için canını. herkesin içinde mıç mıç olmasından iyidir ya ben hiç sevmiyorum erkek her dk öpüyo sarılıyo kıza herkesin içinde falan
Ben öpsün sarılsın istemiyorum onları geçtim artık yüzüme baksa, iki çift laf etse yetecek. Sanki ben hiç tanımadığı öyle oraya gelip oturmuş bi kızım gibi davranıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?