yazan arkadaş yanlış anlamasın diye alıntı yapmıyorum. onun yazdığı şeyden yola çıkarak soruyorum;
insan niye eşinin kendisini kalabalık ortamda öpmemesinden rahatsız olur ki?
ya da niye ister kalabalıkta öpülmek?
yani neyin ispatı olabilir bu benim pek mantığım almadı kusura bakmayın.
o an karşılaşırsınız ya da vedalaşırsınız sarılır opüşürsünüz onlara hiç lafım yok.
ama durduk yere eşim beni öpse gerçekten yersiz bulurum.
evimiz var damımız var istediğimizi yaparız yani niye ille de sokak
bu herhalde yetiştirilme tarzıyla, yaşanılan çevreyle alakalı.
o yüzden anlam veremiyorum.
Sevgilimin arkadaşı dalga geçti koca akşam. Bi kere bizim ilçeye geldiler birlikte. Bana onu söyleyip durdu sürekli. Sevgilim hiç konuşmadı ki zaten. Bilmiyorum artık. Ona göre de benim burnum havadaymış , ukalaymışım
Ben öpmesini istemiyorum sadece bana olan ilgisini belli etsin , sevgilisi olduğumu hissedeyim istiyorum . Yüzüne bile bakılmayınca insan acaba ben neyiyim ki diye kendine sorup duruyor. Arkadaşlarımında sevgiilileri oldu daha ben bu kadar ilgisizini görmedim hayatımda
He arkadaşı dalga geçti.Sevgilin neden izin verdi ? Valla bilmiyorum garip geldi sevgilinin durumu biraz.Hayrolsun diyelim.
yok siz haklısınız elbetteki konuşmalı, insan yerine koymalı.
ben onu başka bir arkadaştan yola çıkarak sordum.
'bizim de öyleydi yeni yeni alışıyor.kalabalıkta öpmeye başlayamadı hala' gibi bir şeyler yazmıştı.oydu bana tuhaf gelen.(eşinden bahsediyordu)
yok siz haklısınız elbetteki konuşmalı, insan yerine koymalı.
ben onu başka bir arkadaştan yola çıkarak sordum.
'bizim de öyleydi yeni yeni alışıyor.kalabalıkta öpmeye başlayamadı hala' gibi bir şeyler yazmıştı.oydu bana tuhaf gelen.(eşinden bahsediyordu)
merhaba benim içime dert olan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.. sevgilimle benim ailemin yada kendi ailesinin yanında buluşmamızda bana hep mesafeli davranıyor hatta yüzüme bile bakmıyor benimle tek kelime etmiyor diyebilirim.. bu konuyu kendisine anlattığımda büyüklerin yanında aşırı samimi görünmenin kendisi açısından saygısızlık olarak gördüğünü ve utandığını söyledi ama ben ailelerimizin yanındada beni sevdiğini hissettirsin yüzüme baksın istiyorum en azından iki çift laf etsin istiyorum. yine aynı şekilde birgün arkadaşı ve sevgilisiyle buluştuk, arkadaşı sevgilisine söylemedği iltifatlar kalması sürekli elini tuttutu gözlerinin içine baktı ama bizimki yine mesafeli durdu ve yine söyledim kadın oldğumu hissetmek istiyorum güzel sözler duymak istiyorum en azından sevgilin olduğumu hissedeyim diye.. oda bana böyle arkadaş ortamında o kadar samimi olmak istemediğini kadın olduğumu sadece başbaşayken hissettirmek istediğini güzel sözleride yine başbaşayken söylemek istediğini söyledi.. ve yine son olarak bugün bi konuda tartışmamız oldu.. bana büyüklerimizin yanında oturmamıza kalkmamıza dikkat etmeliyiz dedi.. bende kimse bana karışamaz ben kendimi biliyorum sonuçta dedim o da bal gibi de karışılır annem karışıp seni uyarabilir bunda bişey yok dedi ve bu yüzdende uzun süre tartıştık ve şu an küs bi şekilde uyudu.. yorumlarınızı çok merak ediyorum ben mi çok abartıyorum yoksa sevgilim mi abartıyor.. teşekkürler şimdiden
Kuzu konunu yeni gördüm. Ben arkadaşlarının yanındayken takındığı tavıra kızdım.
Alelade biriymişsin gibi davranmış. Oturduğun şehirle dalga geçilmiş falan sanırsın kendileri şanzelize caddesinde oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?