Ailesinin, arkadaşlarının yanında yüzüme bakmayan sevgili .

Ben öpmesini istemiyorum sadece bana olan ilgisini belli etsin , sevgilisi olduğumu hissedeyim istiyorum . Yüzüne bile bakılmayınca insan acaba ben neyiyim ki diye kendine sorup duruyor. Arkadaşlarımında sevgiilileri oldu daha ben bu kadar ilgisizini görmedim hayatımda

He arkadaşı dalga geçti.Sevgilin neden izin verdi ? Valla bilmiyorum garip geldi sevgilinin durumu biraz.Hayrolsun diyelim.

yok siz haklısınız elbetteki konuşmalı, insan yerine koymalı.

ben onu başka bir arkadaştan yola çıkarak sordum.

'bizim de öyleydi yeni yeni alışıyor.kalabalıkta öpmeye başlayamadı hala' gibi bir şeyler yazmıştı.oydu bana tuhaf gelen.(eşinden bahsediyordu)

He arkadaşı dalga geçti.Sevgilin neden izin verdi ? Valla bilmiyorum garip geldi sevgilinin durumu biraz.Hayrolsun diyelim.

O da arkadaşına katılıyodu yani. Tamam insan şakasına söyler falan ama o konu kapanır , başka şeyler konuşulur. Ya çocuk sevgilisini övüyo , sarılıyo onu izliyoruz ya da benimle dalga geçiliyo . Ben ilk defa görüşmüşüm onlarla karşılarında bana çok farklı davranmasını beklerdim , çok kırgınım

Anladım şimdi :) Herkesin derdi farklı işte. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyebilirim ki. Geçen akşamdan beri konuşmuyoruz o yazmamış işe giderken bişey , bende yazmadım

Canım beni kastettigini düşünerek cevap veriyorum...
Benim anlatmaya çalıştığım şey eşimin herkesin içinde benle öpüş kokuş olması değil..mesela yurt disina gidecek dahi olsa insanların yanında öpmez de öptürmezde..yoksa vicik vicik sevgi Pıtırcıgı olsun demiyorum...
Ailesinin yanında sarilirdidan kastım da elini omzuma atar yakın davranırdı onu kastettim yoksa Sarmaş dolaş değil yani.. ama açık açık yazmadım ondan yanlış anlaşıldı sanırım...

Son düzenleme:

Canım alıntı yapmadan yazmışım yukarıdaki cevabım sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence davranışları gayet güzel çok olgun davranıyor ,efendi ve saygılı anladığım kadarıyla ailesinin yanında yada arkadaş ortamında bence olması gereken bu bazı insanlar arkadaşlarının yanında çok ilgi gösterip bence yapmacıklaşa biliyorlar.Hiç kimse yokken ilgisini gösteriyorsa ne mutlu sana değerini bilmelisin.

Kuzu konunu yeni gördüm. Ben arkadaşlarının yanındayken takındığı tavıra kızdım.
Alelade biriymişsin gibi davranmış. Oturduğun şehirle dalga geçilmiş falan sanırsın kendileri şanzelize caddesinde oturuyor.

Hiç bir zaman ailelerimizin yanında aşırı yakın olmamışızdır, hatta normalde isim ile hitap etmeyiz birbirimize, ailelerin yanında bazen ağzımızdan kaçarsa, 2 yıla yaklaştı evliliğimiz, bu hala böyle. Arkadaşların yanında da hitap şeklimiz daha rahat olsa da ne bir sarılmamız ne öpmemiz vardır ki ben çok memnunum bu durumdan. Fakat ; sevgi böyle belli edilmez zaten toplum içinde, ben beni düşünmesinden anlarım, benim hakkımda başkalarına söylediklerinden anlarım hatta ben yokken söyledikleri kulağıma geldiğinde anlarım değer verdiğini ve sevdiğini. Kadınız sonuçta sevildiğimizi bilmek yetmez, her an hissetmek isteriz. Arkadaşının dalga geçmesine izin vermek ise bence çook büyük bir olayın başlangıcıdır.

benim sevdicek de böyle duvar gibi babamların yanında kendi ailesinin yanında falan:) Arkadaş ortamında zaten öyle sürekli el ele göz göze olunmamalı bence biraz sosyelleşmeli insan ama double buluşmaları bilmiyorum hiç öyle bir buluşmada bulunmadık :) ama özel güzeldir ya :)sizi sakıınıyor demekki..
karışma konusuna gelince dikkat etmeliyiz derken kendini haklı bulduğunu tekrar hatırlatmış size öyle büyütülecek bi durum yok :) annesi karışmamalı bence.

Bende ona kızdım işte. O günden beri hiç unutmadım o tavrını zaten . Bi de çok uzattı arkadaşı konuyu . Yani eleştirse bile insan bi kaç bişey der sonra başka konuya geçilir ama biz koca akşam benim oturduğum ilçeyi konuştuk

anne kuzusu ailesine böyle aşırı bağımlı erkeklerin hiç bir zaman karısını yeterince korumadığına inanıyorum
anneleri çok kolay gaza geitiriyor şükür böyle bir sevdiğim yok shhanacım
bana çok ilkel geldi davranışları

Toplum içinde ben de ööyle cıvık cıvık hareketleri sevmem ama seninki de biraz abartmış. Özellikle arkadaşlarının yanında bu kadar kasmasına gerek yok bence.

Ama böyle yetişmiş demek ki, değiştiremezsin. Annesi falan uyarıyordur belki. Biz eşimle nişanlı ve atama durumlarından dolayı nikahlıyken eşim benim yanıma konuşmaya gelse bile kv kaş göz yapardı bana sinirli sinirli Belki öyle bi tepkiden çekiniyordur, bunu da genele yaymıştır sevdiceğin

Aranızda kültür ve mizaç farkı var.Çok sorun yaşarsınız.Ben yaşadım ve boşandım..

Saygı böyle bir şeymidir?
Anne babanın yanında sarılıp öpmemesini anlarım utanır çekinir vs bazı anne babalar serttir bu konularda o yüzden aile içinde sarılmaması elini tutmaması tamam bi şekilde hoş görülebilinir...
Lakin aşkım dese canım dese dili mi aşınır? Bi güler yüz gösterse iki çift laf etse ne olur yani?

Aile yapısını bilemeyiz o yüzden ailesi yanındaki tavırlarını es geçelim..

Arkadaş ortamında yada dışarda bi erkek neden sevdiği insanın elini tutmasın ki neden sarılmasın ki?
Ne var bunda utanıcak ayıp olucak şey nedir yani...
Gidipte afedersiniz sokak ortasında birliktelik yaşamıcaksınız sonuçta.

Arkadaşlarının arasında seni sürekli görmezden gelmesi elini elinden çekmesi yüzüne bakmaması muhabbet etmemesi saygısızlığın en büyüğüdür.
Böyle yapan adama sorarlar senin saygı diye bahsettiğin olay sevdiğin insanı bir hiç olarak mı görmektir diye.

Sana bir şey söyleyim mi, bunun saygıyla alakası yok insanlar nerde nasıl davranacağını zaten bilirler, böyle bir tavır sadece sarılmak istemediği içindir senle o anda muhattap olmak istemediği içindir..Bir şeye sinir olmuştur kızmıştır senle ilgilenmez. Yoksa bi insana bir tebessüm edip iki çift laf etmenin neresi yanlış neresi kötü neresi zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…