- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
Bütün dediklerini yaptım . Hatta arkadaş ortamında ben tuttum bi süre tutuyo sonra yavaş yavaş çekiyo elini .s Acayip sinir oldum kendimi hiç bişeyi değilim gibi hissettim
Anladim kuzum bence tartisarak hic vakit kaybetme kendini de uzme onu boyle kabul et
Zamanla alisirsin bu duruma
ikiniz farklı düşündüğünüz için sorun çıkmış. aslında sorun yok bence.
biz toplum içinde hiç yalnız olduğumuz gibi değiliz. toplum içinde birbirimize hitap sözlerimizi kullanmayız. adımızla hitap ederiz bize söylemesi çok zor gelse de. ailelerimizin yanında da çok konuşmayız. daha doğrusu birbirimize çok odaklanmayız. yani senin sevgilin için garipsediğin şey bizim ikimizin de tercihi. ailelerimizin ve arkadaşlarımızın yanında sırnaşmalarımız iltifatlaşmalarımız yoktur. varsa da nadirdir.
ama deseydin ki, başkalarının yanında beni tersliyor, çok soğuk kaba konuşuyor, o zaman farklı yorumlardım. ancak toplum içinde mesafeli durmak tercih meselesi gibi. çok da kötü bir şey değil bence. kavga edecek kadar. :/ herkesin yapısı farklı oluyor. çok olumsuz yorumlama bence.
Bu akşam ki tartışmada çok saygısızca konuştu bana karşı. Çok kırgınım ona ve bu kırgınlığım uzun zaman geçmeyecek. Bizim çevrede ailede tam tersi çiftler ne kadar yakın durursa , el ele tutuşur , aşkım bebeğim derse aileler mutlu olur aa ne güzel iltifatlar ediyor der . Ben böyle gördüğüm için bana tuhaf geliyo bu uzaklığı
bizde de aşkımlı cicimli konuşanlar var ama bana çok komik geliyor biliyor musun.babannem bile dedeme hayatım falan diyor beni bi gülme alıyor. yengem mesela aşkımlı falan konuşur. iki dakka sonra amcama küfür eder.
gençlerden var böyle aşkım diye hitap edenler. onlar da komik geliyor. bana çok göstermelik gibi geliyor yani başkalarının yanında elini tutsa ne aşkım dese ne. benim için böyle. ama yalnız gezerken gayet elele sarmaş dolaş geziyoruz. sevgilin için de böyle herhalde.
bu sebep için kırabiliyorsa, biraz sorun var galiba. çok tartışılacak bir konu değil. ne dedi de kırdı ki? inada mı bindi olay?
Bu akşam ki tartışmada çok saygısızca konuştu bana karşı. Çok kırgınım ona ve bu kırgınlığım uzun zaman geçmeyecek. Bizim çevrede ailede tam tersi çiftler ne kadar yakın durursa , el ele tutuşur , aşkım bebeğim derse aileler mutlu olur aa ne güzel iltifatlar ediyor der . Ben böyle gördüğüm için bana tuhaf geliyo bu uzaklığı
Ya aşırıya kaçmamak lazım tabi ki. Hani aşkım demez ama bakışıyla belli eder o an bizimki yüzüme baktı mı acabaBi de ayrı şehirlerdeyiz zaten buluşamıyoruz adam akıllı evlerine misafir olarak gittim ,o gün bakmadı yüzüme Ailesinin yanında oturuş tarzıma annesi karışabilirmiş bacak bacak üstüne falan atamazmışım bu yüzden çok kırdı. Ben de ben kendimi biliyorum ama herşeyi sorun etmemek lazım dedim. İnsan yanlışta oturabilir hemen sorun etmek gerekmez. Kızdı çok onlarda önemliymiş karışırmış falan daha bir sürü laflar etti hepsini söylemeyeyim :26:
hımmm :26: bence sen niye samimi yakın davranmıyorsun dediğin için savunmaya geçmiş, bahane olarak da bizde bacak bacak bile oturamazsına getirmiş.Ya aşırıya kaçmamak lazım tabi ki. Hani aşkım demez ama bakışıyla belli eder o an bizimki yüzüme baktı mı acabaBi de ayrı şehirlerdeyiz zaten buluşamıyoruz adam akıllı evlerine misafir olarak gittim ,o gün bakmadı yüzüme Ailesinin yanında oturuş tarzıma annesi karışabilirmiş bacak bacak üstüne falan atamazmışım bu yüzden çok kırdı. Ben de ben kendimi biliyorum ama herşeyi sorun etmemek lazım dedim. İnsan yanlışta oturabilir hemen sorun etmek gerekmez. Kızdı çok onlarda önemliymiş karışırmış falan daha bir sürü laflar etti hepsini söylemeyeyim :26:
Ataerkil bir ailede yetişmiş sanırım. Benim yakın zamanda arkadaşım nişanlısından ayrıldı. Çocuk bizim yanımızda bile kızla konuşmuyordu, kız birşey sorsa göz teması kurmuyordu. En son kavgaları da çocuğun ailesinin evinde arkadaşım çay servisine yardım etmiş sonra da nişanlısının yanına oturmuş. Nasıl olur da ailesinin yanında yanına otururmuş, ailesi ne rahat bir kız diye düşünürmüş vs. Ayrıldılar. Daha önce de kızın ailesinin evinde evde sadece ablası ve eniştesi varken arkadaşım sandalye de arkasına dayanıp bacak bacak üstüne attığı için olay yaşamışlardı.
hımmm :26: bence sen niye samimi yakın davranmıyorsun dediğin için savunmaya geçmiş, bahane olarak da bizde bacak bacak bile oturamazsına getirmiş.
savunma mekanizması gibi geldi bana. :26:
Aaaaa! Annem seni uyarabilir ne demek yahu??? Bu gece ne saçma şeyler okuyorum! Çekinmesine diyecek bir şey yok karakteridir ama annem uyarabilir ne demek? Kadın arkadan oturmasını kalkmasını bilmiyor falan mı dedi ki? Ben kaynanacığım varken yatar uyurum bile koltukta kalkıp saygısız demez. Onların yanında rahat olmayacaksın da kimin yanında olacaksın? 21. yüzyıldayız bir hatırlat istersen Fred Çakmaktaş'a!
merhaba benim içime dert olan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.. sevgilimle benim ailemin yada kendi ailesinin yanında buluşmamızda bana hep mesafeli davranıyor hatta yüzüme bile bakmıyor benimle tek kelime etmiyor diyebilirim.. bu konuyu kendisine anlattığımda büyüklerin yanında aşırı samimi görünmenin kendisi açısından saygısızlık olarak gördüğünü ve utandığını söyledi ama ben ailelerimizin yanındada beni sevdiğini hissettirsin yüzüme baksın istiyorum en azından iki çift laf etsin istiyorum. yine aynı şekilde birgün arkadaşı ve sevgilisiyle buluştuk, arkadaşı sevgilisine söylemedği iltifatlar kalması sürekli elini tuttutu gözlerinin içine baktı ama bizimki yine mesafeli durdu ve yine söyledim kadın oldğumu hissetmek istiyorum güzel sözler duymak istiyorum en azından sevgilin olduğumu hissedeyim diye.. oda bana böyle arkadaş ortamında o kadar samimi olmak istemediğini kadın olduğumu sadece başbaşayken hissettirmek istediğini güzel sözleride yine başbaşayken söylemek istediğini söyledi.. ve yine son olarak bugün bi konuda tartışmamız oldu.. bana büyüklerimizin yanında oturmamıza kalkmamıza dikkat etmeliyiz dedi.. bende kimse bana karışamaz ben kendimi biliyorum sonuçta dedim o da bal gibi de karışılır annem karışıp seni uyarabilir bunda bişey yok dedi ve bu yüzdende uzun süre tartıştık ve şu an küs bi şekilde uyudu.. yorumlarınızı çok merak ediyorum ben mi çok abartıyorum yoksa sevgilim mi abartıyor.. teşekkürler şimdiden
Olay şöyle gelişti. Benim annemle babam ayrılar ve zamanında anneme babaannem bu yüzden hep sorun yapmış. Babama karın karşımda şöyle oturdu , bana şöyle baktı , bacak bacak üstüne attı falan diye şikayet etmiş . En sonunda ayırmayı başarmış. Ben bundan bahsederken bana bilemeyiz annen de belki öyle şeyler yapmıştır dedi. Ben de zaten bu konularda yaralıyım korkularım var üstüne gittim 'ben nasıl oturacağımı biliyorum kimse karışamaz annem iyi sabretmiş ben sabretmezdim ' dedim . Tartışma burdan başladı . Sonra ben de ona sende saygısızsın ozaman yüzüme bile bakmıyosun , size gelsem telefonla uğraşıyosun dedim
merhaba benim içime dert olan bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.. sevgilimle benim ailemin yada kendi ailesinin yanında buluşmamızda bana hep mesafeli davranıyor hatta yüzüme bile bakmıyor benimle tek kelime etmiyor diyebilirim.. bu konuyu kendisine anlattığımda büyüklerin yanında aşırı samimi görünmenin kendisi açısından saygısızlık olarak gördüğünü ve utandığını söyledi ama ben ailelerimizin yanındada beni sevdiğini hissettirsin yüzüme baksın istiyorum en azından iki çift laf etsin istiyorum. yine aynı şekilde birgün arkadaşı ve sevgilisiyle buluştuk, arkadaşı sevgilisine söylemedği iltifatlar kalması sürekli elini tuttutu gözlerinin içine baktı ama bizimki yine mesafeli durdu ve yine söyledim kadın oldğumu hissetmek istiyorum güzel sözler duymak istiyorum en azından sevgilin olduğumu hissedeyim diye.. oda bana böyle arkadaş ortamında o kadar samimi olmak istemediğini kadın olduğumu sadece başbaşayken hissettirmek istediğini güzel sözleride yine başbaşayken söylemek istediğini söyledi.. ve yine son olarak bugün bi konuda tartışmamız oldu.. bana büyüklerimizin yanında oturmamıza kalkmamıza dikkat etmeliyiz dedi.. bende kimse bana karışamaz ben kendimi biliyorum sonuçta dedim o da bal gibi de karışılır annem karışıp seni uyarabilir bunda bişey yok dedi ve bu yüzdende uzun süre tartıştık ve şu an küs bi şekilde uyudu.. yorumlarınızı çok merak ediyorum ben mi çok abartıyorum yoksa sevgilim mi abartıyor.. teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?