Ailesinin, arkadaşlarının yanında yüzüme bakmayan sevgili .

dert etme çoğu aynı :) benimki de telefonda yanında biri varken, otobüsteyken, sanki arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor. ben de aynısını ona yapınca sinir oluyo. o yüzden hafif hafif değişti üstelik biz evliyiz yani. arkadaş ortamındaki hareketleri tasvip edilmez ama aile ortamında büyüklere saygı açısından çok samimi davranmaması kötü birşey değil hatta bence güzel bir şey..

💑💓

Aynısının 1982 modeli var bende.
7 senelik evliyim halen bu huyundan şikayetçiyim.Can çıkar huy çıkmaz misali.
Başka huyları örtüyor geçinip gidiyoruz işte.
Bu arada bende tam aksine biriyim.
Zıt kutuplar birbirini çeker.

Aıle ortamında hak verebilirim bi nevi tabi hiç muhabbet etmemesi bile ilginç ama arkadaş ortamında ne alaka bi elini tutmak bugün çok hoş olmuşşun demek kime saygısızlık :44:

Çok haklısın canım.
Benim nişanlımda ailesi ile ilk tanıştırmaya götürdüğünde öyleydi.
Bana karşı çok mesafeliydi, ama şimdi çok değişti hatta onların yanında yanağımı sıkıyor bi kere saçlarımdan bile öpmüştü, onların yanında ellerimi bırakmaz.
Bu sefer ben ayıp oluyor diye kaş göz yapıyorum itiyorum vs
Belki zamanla oda bu huyunu kırabilir,gerçekten utangaç bir kişiliiği olduğundan böyle davranıyordur.
Umarım istediğin gibi olur herşey.

annesi sana karisabilir? yani seni ezdirebilir? yani sana sahip cikmayabilir? guzel sozler soylememesnden daha buyuk bir sorununuz var.

Bence erkek arkadaşın çok düşünceli biri. Nişanlınız değil, eşiniz değil. Şimdi öyle samimi samimi davransa sonra Allah korusun bir ayrılık olsa insanlar üzerinde çok kötü imaj olur. Bizde eşimle sevgiliyken çok resmiydik. Nişan yüzüklerimiz takılınca babamı, onun babasını öptükten sonra eşime sıkı sıkı sarıldım, ondan sonrada hep samimiydik. Şimdi iş toplantısında bile olsa bebeğim, hayatım müsait değilim çıkınca arayım der. Aile kültürlerine göre mesafeli durmanız gerekiyorsa, annesi uyarabilir. Hatta sizin annenizde uyarabilir. Evlenince uyaracak değil ya.

Son düzenleme:
Bir de bunun tam tersi modeli var.Arkadaslarıın yanında romantık serseri takılanlar...Abartı jestler,gereksiz iltifatlar,ilgiyee boğmalar...Bence böyle iyi.Sonucta sen biliyor musun sana değer veriyor gerisinin önemi yok.Bak yalnızken sana özel hissettiriyorum demiş.Etrafa şov yapmaya,bakin ne ideal ne aşk kuşu bir çiftiz imajını verdiymeye ne gerek.Sen bak yalnızken seni nasıl hissettirdiğine gerisi fasa fiso.

Konuyu ben acmis olabilirdim :) ayni dertten bende muzdazipim. Üstelik benimkide kova burcu. Aslinda iyidir ilgilidir taaki baskalari isin icine girene dek disardan bakildiginda bu kizi sevmio imaji veriio.. benim sinir oldugumda bu iste. Seninki bazen öz güven eksikligi hissetiriomu sana?

karakter meselasi galiba arkadaşlara katılıyorum o tormana kalkmana dikkat et olayını benmki bi ara o kadar abartmıştıki artık süs köpeği gibi olmuştum sonunda kavga etttik düzeldi salaklar kendilerini ne zannediyolar acaba edep kunkumaları tatlım benmkiyle aramız bozukta sinirliyim erkeklere

Basbasayken dedigin gibiyse cok guzel, birazcik daha itekleyeceksin o zaman Biraz sen ustune gidersin, o birakirsa birazcik bekle sen tut, saril, bir sey soyle bahaneyle op, komik bir seyler anlat dokun falan zamanla o da rahatlar alisir umarim

Aile içindeki davranışlarını anladım da arkadaş çevresinde mesafeli durmasıı sorun , seninki biraz utangaç sanırım

Aıle ortamında hak verebilirim bi nevi tabi hiç muhabbet etmemesi bile ilginç ama arkadaş ortamında ne alaka bi elini tutmak bugün çok hoş olmuşşun demek kime saygısızlık :44:

Sevgilin çerkes mi

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle.
Çoğu erkekte bu var sanırım. Ben ilgiyi çok severim ve çevre de beni ne kadar çok sevdiğini bilsin , görsün istiyorum. Sanki beni sevmiyormuş , umrunda değilmişim gibi davranması insana kendini çok kötü hissettiriyor. Tabi bundan büyük sorunumuz var o da annesi benim oturma tarzıma karışıp beni uyarabilirmiş mesela karşısında bacak bacak üstüne atamaz mışım çok büyük saygısızlıkmış . Bizde böyle şeyler yok ailemde görmedim , rahattık biz yatardıkta kalkardıkta. Hani bi de yarın öbürgün evlilik olduğunda annesi annem olacak daha rahat olmam gerekmez mi ?

Saygidan olsa anlardim ama saygi yasi buyuk insanlarin yaninda olur. Esim buyuklerin yaninda ailelerin yaninda mesafelidir ama arkadas ortaminda 2miz kadar dogal ve sevecen. Yani halledilmesi gereken bir sorun bu .

annesi sana karisabilir? yani seni ezdirebilir? yani sana sahip cikmayabilir? guzel sozler soylememesnden daha buyuk bir sorununuz var.

Senin sevgili pek hayırlı degil gibi.
Ailesinin senin uzerinde soz hakki oldugunu soyluyor simdiden.
Bu daha buyuk bir sorun.

Evet asıl sorunda bu zaten. Annesi beni uyarabilirmiş . Bana göre de aileler anlayışlı olmalı. Çocuk değiliz sonuçta nasıl otururuz nasıl kalkarız diye sonradan da öğrenecek değilim.

Saygidan olsa anlardim ama saygi yasi buyuk insanlarin yaninda olur. Esim buyuklerin yaninda ailelerin yaninda mesafelidir ama arkadas ortaminda 2miz kadar dogal ve sevecen. Yani halledilmesi gereken bir sorun bu .

Hiç bi sorunumuzu halledemiyoruz ki :) Direk tartışmaya dönüyo olay . Kendisi hep haklı çünkü

aynı modelden çogu arkadaşta oldugu gibi
bende de var
ama arkadaş ortamında rahat davranır
aile ortamında ismimle hitap eder
komşunun karısı gibiyimdir uzaktır bana

Sen rahat yetişmişsin o maalesef bu tarz şeyleri saygısızlık olarak görmüş öyle yetişmiş evlilik zor gibi canım bu benim fikrim tabi

Annesi annen olmayacağı için daha rahat olman gerekmez

aynen senin gibi yetiştim. annemin yanında da babamın yanında da yatardm. belki ayıptı o yaşlarda yaptığım ama bacak bacak üstüne atıp otururdum, kimse de bir şey demezdi. ki evde 2 abim vardı.
evlendikten sonra ister istemez kayınvalidemin kayınpederimin yanında çekiniyorum. evlerine gittiğimizde kendi ailemin yanında olduğum kadar rahat olamıyorum. eşimle bu yüzden büyük kavga ettik. ne bu böyle dedi, istemiyor musun bu eve gelmeyi dedi.. dedi de dedi.. anlatamadım ona. gelin kız kayınvalidesinin yanında yatıyo falan diye bi laf etseler ben bir daha nasıl giderim o eve. tamam çok samimi insanlar, beni çok seviyolar ama benim Annem babam da böyle öğretti. aman kızım bir saygısızlık yapma aman kızım oturmana kalkmana dikkat et... ama eşim ailesinin yanında ilgisini alakasını eksik etmez. bence şimdilik takma. evlenince o da değişir.

💑💓

Büyüklerimize anne babalarımıza bakın hep böyle değiller mi aile ortamında arkadaşlarını yanında çok samimi olmazlar, sarılmalar öpmeler olmaz daha mesafe korunur ayıp kaçar algılanır ama kimse yokken kendilerine göre istedikleri gibi davranırlar yani mizacı öyle sen olmasan başkası olsa da öyle olacak ağırbaşlı deniyor böylelerine ve inan daha makbuldür. Hem sen onun sana hislerini bilmiyor musun biliyorsun sırf karşısındaki arkadaşı iltifatlar ediyor aşk sözcükler diyor diye istemek saçma ona güveniyorsan sorun yok demektir hem böyle erkekler daha güvenilirdir benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…