ailesinin derdi ne?

Samimi olmuyorsun işte iyi tarafından bak.. bazıları daha adı konmadan kaynana evinden çıkmıyor sonra da ah vah edip sizlaniyorlar. Akışına bırak.. acelen yoksa tabi

bence ailesi değil
çocuk illa ki tanışın demiş gibi
siz geride durun
düşüncelerinizde haklısınız

Bence aradiklarini bulamamislar size gelince benim Kaynanam zengin kizi almayi istemis direk soylemese de iste su aile kizlarini bize vermek istemisti falan diye soylemisti o ailede zengin baya ondan biliyorum beni her zaman onemsiz gormustur aldigi hediyeler falan uyduruktur bende hic kullanmam zaten aldigi bir sey olursa kenarda durur

Ailesi sizi istemiyor çok net belli etmişler, acaba'sı bile yok ortada.

Sizin özellikleriniz düşük olduğu için istemediler gibi düşünmeyin, çok daha üstün olup yine de istenmeyebilirsiniz. Benim bir ilişkimde çocuk doğulu idi, koloni halinde yaşıyorlardı, benimde çekirdek ailem var sadece, ailesi bu bizim kalabalığımıza katlanamaz diye düşünmüşlerdi. Ya da siz açıksınızdır onlar kapalı ister, ya da zengin olsun ister vs vs.

Başta siz ailelerin tanışması için erken demissiniz. Ondan ağırdan alıyor olabilirler mi acaba?

Neden erkek tarafı çaba göstermek zorunda anlamadım? Aileniz öyle dediği için soruyorum bunu. Siz kazanılması gereken bir ödül değilsiniz ki. Sevdiğiniz adam kalbinizi fethettiyse tamam. Neden ailesi uğraşmak zorunda?

Çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor. Sevgilim ise böyle bir şey olmadığını iddia ediyor. Evet ailesine karşı dişli davranmıyor.

Sevgiliniz neden olduğunu çok iyi biliyor da söylemek istemiyor büyük ihtimal. Bırakın o sizi kazanmak için uğraşsın neden siz onun ailesine girebilmek için uğraşıyorsunuz. Erkek tarafı resmen naza çekiyor ben anlamadım bu işi. İstemiyorlarsa söylesinler siz de yolunuza bakın. Ya da erkek arkadaşınız gerekli mücadeleyi versin.

Bu ne ya. Bari arayın istemeye davet edin de gelsinler.

Ailesi ilgilendirmez mi? Emin misiniz? Şu forumda bahsi geçen problemlerin çoğu %50 diyelim eşlerden birisinin ailesinden dolayı kaynaklanan sorunlar.

Ailesi ilgilendirmez mi? Emin misiniz? Şu forumda bahsi geçen problemlerin çoğu %50 diyelim eşlerden birisinin ailesinden dolayı kaynaklanan sorunlar.
Elbette. Ancak asıl sorun sevgilisi. Onu görmek istemiyor. O yüzden öyle yazdım.

Erkek tarafi kizi begenirse bu isin adini koyalim derler .... Belliki sizi begenmemisler istenmiyorsunuz .... neden zorluyorsunuz

Bilemedim bu durumlar aileye göre değişiyor demek ki. Benim annem babamın haberi yokken böyle bir tanışma düzenlemezdi asla.
Adamın hicbiseyden haberi yok tanişmalar yapılmış, kızı ev daveti bekliyor filan bana garip geldi.
İkide bir cagirmamalari normal bana göre şu aşamada ben olsam, baştan öyle bir tanışmayı bile kabul etmezdim

Yorum istediğiniz insanlara çemkirmeyin lütfen. Gayet de güzel alintilamiş içinde olduğunuz duruma ayna tutmuş. Eğer 1 yıl önceki bir durum ise güzelce anlatın o zamandan bu zamana şunlar şunlar değişti diye.

Neyse yorum yapayım. Sadece sizi değil annenizi de davet etmeleri gerekirdi bu zamana kadar. Sevgiliniz değil annesi annenizi arayıp davet edecekti. Bu haliyle aile tarafından istemediğinizı düşündüm. Anneniz arayıp müsaitseniz şu tarihte gelmek istiyoruz diye kendini davet ettirsin. Sonuçta 6 ay olmuş hala gorusuyorsunuz ilişki devam ediyorsa, zamanında bu kadar tutturdularsa tanışalım diye şimdi de sizi davet etmek zorundalar. Bu görüşmeden sonra ak koyun karar koyun belli olur zaten.

Daha işin başında aileler bu kadar içindeyse sizin çooook işiniz var . Ben bu birbirini altta üstte görme olayını da hiç anlamıyorum . Eğitiminiz geliriniz iyi olabilir ama bu kendinizi üstün görmenize sebep olmamalı . Çağırmadı diye üzülmeyin çağırmasın daha iyi sevgiliyken işler cıvırsa ilerleyen zamanlarda çok üzülürsünüz .

Ailesinin seni istememesi önemli mi senin için?? Senin evlilik kararını etkiler mi? Önemliyse etkilerse o zaman erkek arkadaşına açıkça sor. “Babamla ona göre konuşacağım. Ailen beni istemiyorsa boşuna açmayayım konuyu çünkü bunlar bunlar oldu. Ben kabul edemem böyle kimse beni oyslayamaz.” Bunları söyle ailesiyle açıkça konuşsun. Başka türlü olmaz.

Ev kalabalıkken neden çağırdınız ki
Orda bulunma sebepleri sizsiniz ama yanlarında durmamışsınız bile
Akrabaları da varmış yanlarında üstelik
Olay orda bitmiş bence

valla en başta sevgilinde iş yok.kaldı ki ailenin de niyeti yok bu işe belli.

Aynı yoldan eşimle biz geçtik zamanında. Erken olduğunu düşündüğüm için eşim illaki anneler tanışsın o zaman benle ciddi olduğunu hisssedeyim dedi tamam dedim anne hala vs geldiler epey kalabalık eşimle biz bi koltukta oturduk. Kv adayımla bende hoş geldin güle güle den başka sohbet edemedim sessiz sessiz oturdum hatta kv utanma kızım çekinme bizden falan dedi aptal bi sırıtmadan başka bişey yapamadım Neyse ağırladık gittiler ama benim başka beklentim yoktu bir sene sonrası falan anca nişan düşünüyodum öyle arayıp anne anne diye de gelin moduna girme düşüncem yoktu. Aradan 2 hafta geçti annemi aradılar babaları tanıştıralım uygun bir gün verin diye annem kabul etmiş o gün konuyu babama açtım ve ayni hafta içinde geldiler gelmek de ne gelmek 3 araba insan babamın hatırlı dostlarını falan bulmuş getirmişler aracı olarak o gün istediler beni ben şok 3 oda insan babam bana soruyor hayırda diyemiyorum o gün hayırlısı olsun dendi lokum yendi 1 ay içinde büyük nişan yaptık benim 1 sene sonra nişan hayalim bir sene sonra düğüne evrildi. Eşim hala daha der nasılda katakulleye getirdim seni bulmuşum kaçırır mıyım diye. Gerçekten de ne olup bittiğini anlamadan oldu herşey bin şükür 6. Senemdeyim evliliğimin nasip herşey dedikleri doğru. 1 yıllık nişanlılık hayatımda da kv kp kandiller dışında hiç aramadım hafta da 2 haftada 1 ya onlar ya biz giderdik çokta samimi güzel ortam olurdu. Velhasıl diyeceğim bu aile değişik belli öyle can atma Durumu yok sana karşı boşver aileyi çocukla iyiysen evlen diyene de bakma ailelerin uyumu evlilikte inanılmaz önemli samimiyet değil kastım az ama uyumlu saygılı görüşmek o yüzden boşver bu çocuğu sana ailene değer veren birini bul yolun başında bunlar oluyosa ilerde hoş şeyler yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…