Ailesinin sorumsuzluğu yüzünden....

insan dar anında yakınlarından destek görmek ister ama eşinin ailesi en baştan kendini belli etmiş zaten
boşuna eşinle bunun için kötü olma derim ben:50:zaten eşin istese bile verecek insanlar değillermiş en iyisi hiç lafınızı bile belli etmeyin:31:

Dar zamanlarda yardım edilir elbette elde avucta varsa.
Ama suda var sürekli cocuklarının arkasında bir gölge gibi yasayacak ta degiller.
Yetiskin insanlar evlilik gibi kararları alabiliyorsa herseyi düsünmüs olmaları gerekir.
Bir ayrı ev acılıyor sonucta aile ne zamana kadar yardım da bulunabilir ki?
Herkes kendi yagıyla kavrulmayı bilmeli.
Tabii bu arada köstek te olmamalılar kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karısmamalı herkesin bütcesi, yasam standardı farklıdır.

şunu anlamiyorum
anne baba olarak çocuklarımız en iyi en güzel şekilde yetiştiriyoruz
yeri geliyor özel okulda okutup iyi bir mesleği olması için elimizden geleni yapiyoruz
sonra kendi ayaklarının üzerinde duruyor ve evlenmeye karar veriyor
evlenmek demek sorumluluk demek
hayatta dim dik durmak gerek
ona buna yük olmak demek değil
madem evlenecek yaşa gelmiş bu sorumluluğu almayı kabul etmiş anne baba olarak arkasında dururuz elbette
ama evlendikten sonra bile halen maddi anlamda neden destek oluyoruz
işte bunu anlamıyorum
böyle bir sözleşmemi var
anne baba olunca ölene kadar çocuğuna maddi destekde bulunacaksın diye bir maddemi var
ben İSTERSEM yardım ederim
İSTEMESEM öyle dışardan gelen gelin damada ancak haddini bilmek düşer
benim aldığım evin ceketin hesabınıda yapmak kimseye düşmez

Valla çocuğun zor durumda iken sen başka şeylerin derdine düşersen ,senin aldığın evinde ceketinde hesabını senden önce etraf yapar zaten merak etme ..Bu işler vicdanla alakalıdır yazılı sözleşme veya şartname ile olmaz...

7 yıldır bu duruma alışmış olman lazımdı..

Ayrıca buradan sosyal mesaj vermek istiyorum, kimse ailesine güvenip evlenmesin zaten.. :3:

insan zor zamanında yakınındakilerden bir destek görmek ister mutlaka ama zaten pek ilgili insanlar olmadıklarını görmüşsünüz, eşiniz de almak istemiyorsa vardır bir bildiği belki verdiklerinde yapacaklarından çekiniyordur, boşverin allah büyük bir şekilde aşarsınız sıkıntınızı arkadaşların dediği gibi köstek olmasınlar da boşverin destek de olmasınlar

canım konuyu geçen yıl açmışsın ama son yazını gördüm buralardasın yine:34:durumlar ne alemde şuan?

Back
X