- 10 Ekim 2020
- 451
- 534
- 27
Inan daha beterleri var. Eşime dedim ki nisan zamani gerek yok anneni getirme zTen bozacak bak ailem sonra vermez beni sana diye.. eşim iste ozaman bu gorusmeme fikrine sahipti ama yinede ailem olsun diyordu arada kaliyodu senin gibi. NİŞANDA neler etti bana ve aileme sonrasi 4. Gun bozuldu nisanim ailem atti cok uzulduk eşimle babam diyor unut bu isi. Esim sonra dedi ki ben seni alcam aileme rağmen biktim madem en mutlu günümü mahvetti bundan sonra hayatlarinda yokum. Kendi kararıyla para biriktirdi kredi cekti aileme kendini kanitladi harika nisan kina düğün yaptik kendi yapti her seyi bende calisip destek oldum her seyin en iyisini aldik ve havuzlu evde oturuyoruz 400 bin tl paramiz ve bmw arabamiz var ben home office çalışıyorum zaten.. evlendiğimizde bende araba vardi sata sata kar yaptık birikime koyduk her ay gezmedik 1.5 yillik evliyiz oldukca ski tuttuk altinlarimla birlikte bu durumdayiz. Ailesi napti sonra biliyor musun ben her seye rahmen esim bayramda uzuluyor diye görüşme ayarladim. Kiz kardesine ev aldirmaya kalkti o 1 tl cikmayan cebinden kaynanam. Esim de dedi benim borcum var veremem alamam oglanin ailesine alsin siz bana aldiniz mi yoooo? Ben niye elin adamina alıyorum siz alin kiziniza madem dedi. Borcun bitince al diyor daha kv esim dedi borcum bitince cocuk yapcam alamam dedi. Esim her gorustugunde aglatirdi annesini o öfke geçmiyor...4 yıldır çalışıyorum son bir kaç aydır para biriktirdim. Ayrı eve çıkma imkanım var nasıl yapacağımı bilemediğim için fikir almak istedim benim gibi olanlar var mı görmek istedim.Siz bana umut oldunuz resmen...
Benim aileme cok özeniyor diye üzülüyorum hep ara buluyodum ama en son kardesini bize gondermiyor sacma sapan sebeplerden kizla gorusemiyoruz diye eşim bir patladı ailesine sana torun morun yok bu saatten sonra merve degil feristah gelse benimle gorusemezsin sen dedi esimin annesi esime bu kdr sey yapmasina ragmen inanilmaz bagimlu gozunun icine bakar resmen ama iste suan engelledik gene görüşmüyoruz... onla gorusuken esim 16 17 tansiyonla geziyor sigara içiyor. Simdi gorusmuyoruz cok mutlu sigara içmiyor ve tansionu normal...
Her seyden once kendi pskolojik ve bedensel saglgimiz icin uzak durmamiz gerekiyor bu tur kişilerden.. yaşlandığında bakima muhtac olduğunda evlatlik görevini yap derim baska bisey demem ...
Allah yardimcin olsun..

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 03-07-2021
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 124 gün kaldı.
Bebeğiniz önümüzdeki 4 hafta içinde önemli ağırlık kazanacaktır. Önümüzdeki hafta ve aylarda, bazı anne babalar bebeğini işitsel uyarı göndermek için (annenin karnına kulaklık dayamak, rahme doğru megafon ile konuşmak gibi) yoğun bir çaba içine gireceklerdir. Bu bebeğinize zarar vermez ama bir faydasıda olmaz. Sadece siz ara ara bebeğinizle konuşabilirsiniz. Bebeğiniz antikorları üretmeye başladı. Bebeğinizin başından poposuna kadar olan mesafe yaklaşık olarak 20 cm civarında. Ağırlığı yarım kiloya yaklaştı.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa)