- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi Latinachica
mesaj tekrarı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Elektirik yakio bu benim param yok dedi
Yakin zamanda da tv aldi
Paran olmasa tv mi alirdin dedin sakayla
Biraz da sen alsan gibi biseyler geveledi
Ben calisiyorum. Ise girdigimde eve esya fln aldim. Arada katkim oluyor ama cok degil. Biriktirmeye calisiyorum.
Gozune batiyosa kendi evime cikmak zaten en cok istedigim sey. Izin cikmaz ona da. Babam zaten ne dedigini bilmez cogu zaman ama kendimi kotu hissettim.
Calisan ve ailesiyle yasayan hanimlar siz naail yapiyorsunuz. Eve katkiniz oluyo mu ne kadar oluyo
Nasil yaooooo
ben saysam babana şükredersin
babam maaşımdan harçlık verir
ama sürekli kesin sende para var diye de söylenir
babam gibi biriyle karşılaşırsam boşanırım dul kalarım diye korkudan evlenemiyorum
Ben evlenmeden sadece kendi ihtiyacım kadar alırdım maaşımdan kalanını anneme verirdim. O da her ay yatırım olsun diye bir kısmını benim adıma bireysel emeklilik hesabına aktarır gerisini ihtiyaçlar için kullanırdı. Nihayetinde o evde ortak yaşıyorsunuz. Artık herşeye katkınız olmak zorunda. Apayrı eve çıkmaktan bahsetmişsiniz ama masraflarını hiç düşündünüz mü? Oraya kira verip bir sürü de mobilya eşya alacağınıza ailenize yardım etmek daha mantıklı değil mi.Bu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Yakin zamanda da tv aldi
Ben calisiyorum. Ise girdigimde eve esya fln aldim. Arada katkim oluyor ama cok degil. Biriktirmeye calisiyorum.
Gozune batiyosa kendi evime cikmak zaten en cok istedigim sey. Izin cikmaz ona da. Babam zaten ne dedigini bilmez cogu zaman ama kendimi kotu hissettim.
Calisan ve ailesiyle yasayan hanimlar siz naail yapiyorsunuz. Eve katkiniz oluyo mu ne kadar oluyo
Bunu kocanda yapiyomu?Ben anneme kredi kartı çıkarttım, mutfak alışverişini yıllardır ordan yapar, ben öderim. Evlendim şimdi kendisi ödüyor. Ama ay başlarında halen 200-300 veriyorum. Onlarla yaşarken faturaları bazen ben öderdim. Yakıtı da aynı şekilde.
Bu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Yakin zamanda da tv aldi
Nasil ya
Maas kartin babanda mi
Kendi maasindan niye harclik aliyorsun
Siz 15bin liralik borc yapmissiniz zaten ev icin. Her ay ufak tefek vermekle bile nerdeyse 2-3 senede verilir o para. Bence babaniz cok terbiyesizlik yapmis. Tersi olsa, siz evli olsanız ve babanız sizinle yasasa, emekli parasina goz mu dikecektiniz?
ne guzel bende atandim ama evliyim.keske bekar olsaydim da verseydim.gerci yine veriyorum ama bekarken gibi olmuyor isteBen de bekarım birkaç ay önce araba aldım şuan para vermiyorum aileme ama borcum yokken maasımın yarısını annemle babamın cekmecesine bırakırdım.