Ailevi sorunlarınızı eşinize, sevgilinize anlatır mısınız?

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
merhaba arkadaşlar...ben bu konuyu hep merak etmişimdir özelliklede başıma gelen bir olaydan sonra... benim bi aralar ailemle sorunlarım vardı yine o zamanki görüştüğüm çocuğa anlatıyodum biraz o soruyodu ne oldu diye bende anlatıyodum öyle önemli şeyler değildi aslında anlattıklarım... neyse biz onla ayrıldık uzun bir zaman sonra bir yerde karşılaştık bana sen evlenmiyo musun daha,evlensene kurtulursun dedi :1shok: çok zoruma gitti...

siz eşinize ailenizle ilgili yaşadığınız zorlukları anlatır mısınız, zayıf yönlerinizi hassasiyetlerinizi gösterir misiniz ve daha önemlisi birgün onlar bunları hep yüzümüze vururlar mı? Anlatılmalı mı anlatılmamalı mı? :uhm:

Eşime bile anlatmam ben. Ama ailem söyler eşime böyle böyle oldu diye. Kaldı ki siz sevgilinize söylemişsiniz. Bence ailevi sırlar aranızda kalmalı, hiçbir statüsü olmayan birine tutupta aile içindeki sorunlar anlatılmaz.

ben kesinlikle anlatılmaması taraftarıyım. ne olursa olsun benim ailemle ilgili söz hakkı vermem karşımdakine ..

Eşime bile anlatmam ben. Ama ailem söyler eşime böyle böyle oldu diye. Kaldı ki siz sevgilinize söylemişsiniz. Bence ailevi sırlar aranızda kalmalı, hiçbir statüsü olmayan birine tutupta aile içindeki sorunlar anlatılmaz.

evet aslında en iyisi bu... bende o kadar özel şeyler anlatmamıştım o zaman bayramdı bütün işler bana kalmıştı evdeki herkes çok rahat davranıyodu bunu söylemiştim sadece ama yinede hata etmişim bir daha böyle bi hataya düşmiycem inşallah...

ben paylasirim.. ama o da bi gunden bi gune saygisizlik etmedi bu konuda.. neticede canimi skan oturup agladigim cok sey yasadim ailemle ilgili son senelerde.. beni teselli eden yanimda olan genelse sevdigim oldu.. daha beterlerini o yasadi abartisiz eksiksiz anlatti ben de onun yaninda oldum. bi gunden bi gune kimse kimsenin yuzune birsey vurmamistir. birbirimizin dusmani dgiliz ki neticede.. kim sevdgini boyle bi konu yuzunden uzmek ister..
ayip etms arkadsiniz cok..

:1closedeyes:eşime kesınlıkle anlatmam gıder yolda gördugum bı yabancıya anlatırım daha ıyı

ananem yarın öbür gun bısey oldumu basına kakınç olur der anlatma sakın der :delphin:

o benım ailem bız sorunlarımız kendımız çözerız aramızda :delphin:

aynı zamanda onun ailesi ile olan sorunlarında karısmam ılgılenmem :delphin:

banane :1closedeyes:
onanekaydirigubbakcemile3

ben paylasirim.. ama o da bi gunden bi gune saygisizlik etmedi bu konuda.. neticede canimi skan oturup agladigim cok sey yasadim ailemle ilgili son senelerde.. beni teselli eden yanimda olan genelse sevdigim oldu.. daha beterlerini o yasadi abartisiz eksiksiz anlatti ben de onun yaninda oldum. bi gunden bi gune kimse kimsenin yuzune birsey vurmamistir. birbirimizin dusmani dgiliz ki neticede.. kim sevdgini boyle bi konu yuzunden uzmek ister..
ayip etms arkadsiniz cok..

evet hiç beklemezdim öyle bi sözü bende manyak mıdır nedir bide bende ona dedim sen evlen diye bana birini bul evleneyim dedi :1shok: tam dengesize çatmışım galiba :1no2: ama benim artık aklım başıma geldi artık burası hariç kimseye anlatmıyorum ailevi sırlarımı... en yakın arkadaşlarıma bile...

:1closedeyes:eşime kesınlıkle anlatmam gıder yolda gördugum bı yabancıya anlatırım daha ıyı

ananem yarın öbür gun bısey oldumu basına kakınç olur der anlatma sakın der :delphin:

o benım ailem bız sorunlarımız kendımız çözerız aramızda :delphin:

aynı zamanda onun ailesi ile olan sorunlarında karısmam ılgılenmem :delphin:

banane :1closedeyes:
onanekaydirigubbakcemile3

evet yarın öbür gün başına kakabiliyolarmış arkadaşımdada görmüştüm örneğini....

evet hiç beklemezdim öyle bi sözü bende manyak mıdır nedir bide bende ona dedim sen evlen diye bana birini bul evleneyim dedi :1shok: tam dengesize çatmışım galiba :1no2: ama benim artık aklım başıma geldi artık burası hariç kimseye anlatmıyorum ailevi sırlarımı... en yakın arkadaşlarıma bile...

ya bak ben arkadaslarima anlatmam.. anlatamam yani ne bileyim rahatsizlik hissediyorum.. asil onlar firsat kolluyor gibi geliyor bana.. o yuzden varsin bilmesinler... ama sevgilim oyle degil yani ondan gizleyemem uzuntumu ben gizlersem samimi olamam mesafe olur aramizda.. kaldi ki ona soylemezsem kime soylicem oyle cok derdini anlatan bi tip degilimdir kerpetenle alirlar genelde.. ama sevgilim baska yani.. ona anlatinca ustumden o buyuk yukler kalkiyor.. kaldi ki sonra bir dha asla konusu da acilmaz. biliyorum acmaz da.. ha geyigine laf atariz birbirimize o baska.. onun da en az benim kadar cok sorunu oldu ailesiyle o da cekinmeden ilk bana anlatir.. kime anlatcak baska.. bilmiyorum ben en azindan boylesini simdilik dogru goruyorum.. umarim yanlisini gormem diyim..

anlatmamaya özen gösteririm..

dünyanın binbir türlü hali var..

ya bak ben arkadaslarima anlatmam.. anlatamam yani ne bileyim rahatsizlik hissediyorum.. asil onlar firsat kolluyor gibi geliyor bana.. o yuzden varsin bilmesinler... ama sevgilim oyle degil yani ondan gizleyemem uzuntumu ben gizlersem samimi olamam mesafe olur aramizda.. kaldi ki ona soylemezsem kime soylicem oyle cok derdini anlatan bi tip degilimdir kerpetenle alirlar genelde.. ama sevgilim baska yani.. ona anlatinca ustumden o buyuk yukler kalkiyor.. kaldi ki sonra bir dha asla konusu da acilmaz. biliyorum acmaz da.. ha geyigine laf atariz birbirimize o baska.. onun da en az benim kadar cok sorunu oldu ailesiyle o da cekinmeden ilk bana anlatir.. kime anlatcak baska.. bilmiyorum ben en azindan boylesini simdilik dogru goruyorum.. umarim yanlisini gormem diyim..

her insan bir değilki,inşallah seninki sonradan böyle bişey yapmaz... güveniyosan anlatırsın ama benim sütten ağzım yandı bi daha kolay kolay anlatacağımı sanmıyorum :1no2:

her insan bir değilki,inşallah seninki sonradan böyle bişey yapmaz... güveniyosan anlatırsın ama benim sütten ağzım yandı bi daha kolay kolay anlatacağımı sanmıyorum :1no2:

sen de haklisin canim birisi boyle bi derdimi yuzume vursa esekten dusmuse donerim ben de yani.. sonra da daha da paylasmam.. sana kesinlikle hak veriyorum.. ama herkesin bir olmadigini sen de unutma canim.. umarim evlnecegin adamla herseyini paylasabilirsin..a.s.

anlatmamak en iyisi yapmaz dediğin bi insan bile bi gün yüzüne vurabilir bu olayı bende anlatma taraftarı diilim ne olursa olsun onlar benim ailemm

anlatmamak en iyisi yapmaz dediğin bi insan bile bi gün yüzüne vurabilir bu olayı bende anlatma taraftarı diilim ne olursa olsun onlar benim ailemm

bende arkadaşımın sevgilisinden hiç beklemezdim beni en çok şaşırtan o oldu benneyaptımki kime güveneceğimizi şaşırdık :delphin:

Kimseye anlatmadığım için eşime de anlatmam , içinde çözerim genelde.
Dayanılmıycak gibiyse anlatırım ama..

anlatmamam gerekiyordu sanırım ama anlattım keşke anlatmasaydım ama yapamıyoruz işte eşim dediğin insanda niye saklayasınki ..

biz kadınlar içimizde hiç bir ard niyet beslemedğimiz için eşlerimize-sevgililerimize anlatmak paylaşmak isteriz :asigim: ama malasef ki erkeklerin çoğu bunu anlıymaz ve gün geldğinde farklı şekillerde bunu bizim yüzümüze vurarak içimizi acıtmaktan hiç çekinmezler :mymeka: o yüzden en iyisi erkeğe herşeyi anlatmamak :delphin: biz ailemizle ilgili bi çok şeyi unutur affederiz ama onlar unutmazlar :tomato:

hayatın her alanını paylaştığım adamdan ailemle ilgili sorunları saklayamıyorum beceriksizim ben o konuda dökülen kadınlarım ben içimdeki sıkıntıyı dökerim de dökerim eşime
ama şimdiye kadar ne ben ailemle çok büyük bir sourn yaşadım ne de anlattıklarımı yüzüme vurmaya kalktı

ben anlatılması taraftarı değilim arkadaşlar
yarın öbür gün ne olacağı hiç belli olmaz
sizi iyi niyetli dinleyen eşinizle aranızda kötü bişey yaşansa
zaten senin ailen böyleydi şöyleydi ne bileyim senin ailende iş yok zaten gibi bi söz söyleyebilir:1shok:
biliyorsunuz erkekler bizim kadar düşünceli değil :delphin:
o yüzden böyle bi koz eline vermek istemem şahsen kötükedihüso
ne ben anlatayım nede o:enbuyukkk:

Back
X