Ailevi sorunlarınızı eşinize, sevgilinize anlatır mısınız?

canım istisnai durumlar hariç evlenince artık ailenle değil eşin ve eşinin ailesiyle sorun yaşıyorsun

heee bu sorunları da artık kendi ailenden saklıyorsun üzmemek için

sevgiler canıma.s.

Anlatmamalisin tabiki....sen ailene tabiri caizse agzina geldigi gibi konussanda esinin veya esinin ailesinin konusmasi cok gücüne gider....
:delphin:

eşim çok iyidir ama yinede ailevi sorunların anlatılmaması taraftarıyım tabiki
insan oğlu yarın obürgün ne yapacağı belli olmaz gün gelipte başa kalkınç olmasın yüzüne vurulmasın istiyorsan ailendeki sır sen ve ailen arasında kalsın anlatmanın gereği yok bence
bizim olmuyormu sanki ailelerimizle akrabalarımızla sorunlarımız ama gelipte eşime anlatmam hiç gereği yok bence
sen onun kilerini bil ama kendi sorunlarını anlatma kadın başa kalkmıyor ma erkek başa kalkıyor gün geçtikçe huyları değişiyor çünkü

anlatırım tabiki o benim eşim ondan gizlim saklım yok, hiç olmadı
anlatır ondan teselli bulurum bazende akıl danışırım
eşimde bana anlatır zaten
bugüne kadarda ne o benim ne de ben onun başına kakmadık, saçma olurdu zaten

canım istisnai durumlar hariç evlenince artık ailenle değil eşin ve eşinin ailesiyle sorun yaşıyorsun

heee bu sorunları da artık kendi ailenden saklıyorsun üzmemek için

sevgiler canıma.s.

her halükarda içinde fırtınalar kopan biz oluyoruz yani:) a.s.

anlatırım tabiki o benim eşim ondan gizlim saklım yok, hiç olmadı
anlatır ondan teselli bulurum bazende akıl danışırım
eşimde bana anlatır zaten
bugüne kadarda ne o benim ne de ben onun başına kakmadık, saçma olurdu zaten

başına kakanlarda var malesef benneyaptımki Allah sizin evliliğinizi bozmasın inşallah :Saruboceq: :nazar:

:utangac:
eşim çok iyidir ama yinede ailevi sorunların anlatılmaması taraftarıyım tabiki
insan oğlu yarın obürgün ne yapacağı belli olmaz gün gelipte başa kalkınç olmasın yüzüne vurulmasın istiyorsan ailendeki sır sen ve ailen arasında kalsın anlatmanın gereği yok bence
bizim olmuyormu sanki ailelerimizle akrabalarımızla sorunlarımız ama gelipte eşime anlatmam hiç gereği yok bence
sen onun kilerini bil ama kendi sorunlarını anlatma kadın başa kalkmıyor ma erkek başa kalkıyor gün geçtikçe huyları değişiyor çünkü

katılıyorum arkadasım ....zaman çooook şeyi değiştiriyor... tanıdığın kişi bir bakıyorsunki en tanımadığın kişi oluvermiş....:delphin:

tabi bu genç evlilere bir tavsiye..yinede en iyisini siz bilirsiniz.

ne zor günlerim oldu eskiden o zaman sevgilimdi şimdi eşim..o olmasa intihar etmiştim çoktan....anlatılcak insan var anlatılmıycak insan var...ama eşim o benim yaa niye saklayımki..zaten yarın öbürgün başıma kakabilcek yapıya sahip bir adam benim eşim olamaz...önüne gelen her sevgiliyide anlatılmaz ama canım...lakayıt olduğu sen bul bana demesinden belli oluyor..

:utangac:

katılıyorum arkadasım ....zaman çooook şeyi değiştiriyor... tanıdığın kişi bir bakıyorsunki en tanımadığın kişi oluvermiş....:delphin:

tabi bu genç evlilere bir tavsiye..yinede en iyisini siz bilirsiniz.

bazı insanları tanımak zor dediğin gibi, bazen canını acıtmak için böyle şeyleri koz olarak kullanabiliyolar :mymeka:

ne zor günlerim oldu eskiden o zaman sevgilimdi şimdi eşim..o olmasa intihar etmiştim çoktan....anlatılcak insan var anlatılmıycak insan var...ama eşim o benim yaa niye saklayımki..zaten yarın öbürgün başıma kakabilcek yapıya sahip bir adam benim eşim olamaz...önüne gelen her sevgiliyide anlatılmaz ama canım...lakayıt olduğu sen bul bana demesinden belli oluyor..

zaten dengesizdi ama yinede iyi biri diyodum ama bunları hiç beklemiyodum ondan Çok üzgünüm çoook

ınsan,bazen sorunlarını tek başına çözemeyebiliyor,akıl alabileceği danışabileceği birisine muhtaç olabiliyor.kişi eşini iyi tanıyor ise ona açılabilir ama yinede ihtiyatlı olmakta fayda var.

bende eline koz vermem kendim çözerim sorunumu...ailemi hep korurum üstün tutarım:))

bence de kesinlikle anlatılmamalı.ilerde bir gün ister istemez bir tartışma anın da eşinizin yada sevgilinizin ağzından ailenizle ilgili bir söz çıkmaması ihtimaline karşı.

ben sevgiliyken biraz bahsederdim. evlenince de ayrıntılara girmeden anlattım. anlatmasam da kendi şahit oluyordu zaten. güvendiğim için paylaşmakta sorun görmedim.
bilmesi gereken bir durum varsa, ya da kendi şahit olabileceği birşey ise bence yüzeysel anlatılmalı.

ama eşim bana anlatmaz. hep aile - akraba konuşmalarında duyarım herşeyi. sakladığından da değil, bahsetmeye gerek görmüyormuş.

ben sevgiliyken biraz bahsederdim. evlenince de ayrıntılara girmeden anlattım. anlatmasam da kendi şahit oluyordu zaten. güvendiğim için paylaşmakta sorun görmedim.
bilmesi gereken bir durum varsa, ya da kendi şahit olabileceği birşey ise bence yüzeysel anlatılmalı.

ama eşim bana anlatmaz. hep aile - akraba konuşmalarında duyarım herşeyi. sakladığından da değil, bahsetmeye gerek görmüyormuş.

bazı erkekler böyle şeyleri konuşmayı sevmezler pek, sıkılırlar böyle muhabbetlerden... bazılarıda içine kapanık olduğundan anlatmaz :1hug:

ne o bana anlatır ne de ben ona anlatırım...

sonuçta o anlatsa onu üzdüler diye ben ailesine istemeden tavır alabilirim. o da aynı şeyi benim aileme yapabilir. o yüzden hiç gereği yok.
herkes baksın başının çaresine...

kesınlıkle anlatmam onun gozunde ailemın kuçulmesını ıstemem aile içinde herşey olur bıter daha sonra oda tavır alabılır bılmesın daha ıyı ben herzaman bunu yaparım ailemı hep yuceltırım

şükür öyle yaşadığım bir sorun yok ama olsada kesinlikle anlatmam ...eşim çok iyidir tamam ama hayat bu belli olmuyo işte hem ne gerek var napacak öğrense ...

ikimizde birbirimize herşeyimizi anlatırız tek bi şüphem yok ilerde sorun çıkıcağından

cok nadir ve detaya girmeden anlattığım olmuştur..o da bana aynı sekilde anlatır..detaya girmeden..
çok fazla anlatılması taraftarı değilim bende..gerek yok..onlar benim ailem,ben unuturum affederim ama sevgilim ya da kocam unutmayabilir affedemiyebilir..
çok yakın bir arkadasım erkek arkadaşıyla herseyi konuşur,erkek arkadasida öyle..cocuğun annesiyle sorunları var,arkadasiminda rahmetli babasıyla..artık birbirlerinin aileleri hakkında o kadar çok şey biliyorlar ki bu da her ikisine diledikleri gibi konuşma hakkını sağlıyor..geçenlerde cocuk askere gitti ve annesiyle görüşmüyordu,fakat askere gitti diye annesi cocuğu görmeye gitmiş,cocukta annesi sonuçta görüşmüş konuşmuş vs şimdi arkadasım bu durumu kaldıramıyor ve sınır oluyor..hakkı olmamasına rağmen cocuğa kızıyor..annesinin yaptıklarını hatırlatıyor cocuğa ve cocuk arada kalıyor..
bu ornek varken gözümün önünde anlatma taraftarı değilim..

Back
X