- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Burda yazip yazmamakla alakali degil ki derdim burda yuzlerce kisinin icibden cikilmadik bir suru derdi oluyoBenımde birçok sıkıntım oluyor. Herşeyi buraya yazsam ooooooooooo
Gayette düşünebilirsin .Burda yazip yazmamakla alakali degil ki derdim burda yuzlerce kisinin icibden cikilmadik bir suru derdi oluyo
Benim sıkıntım sanki babamla olan derdim yüzünden maddi sıkıntılarım var diye başka birseyi merak etmeye baska birseyi dusunmeye hakkim yokmus gibi düşünülmesi
Ya dedigim gibi sadece tuhaf geldi yoksa biseyler hissedecegim yakinlikta biri degildiğer konularını bilmiyorum ama bir karı-kocayı takip edip, bu adam karısı hakkında fotoğraf paylaşmıyor, acaba neden gibi konulara girmen ve bunu iyice didiklemen bana burada evli adamlar tarafından kandırılan kızları hatırlattı.Yani seni buna iten sebep ne, adam karısını sevsin sevmesin dış kapının dış mandalı olarak seni ilgilendiriyor.Allah var o konunda ben senin adama ilgin olduğunu düşündüm.
beni şikayet etmek için konu açılmış çok gururlandım bak şimdiBenımde birçok sıkıntım oluyor. Herşeyi buraya yazsam ooooooooooo
şikayet ettiği üye benim doğruları yazınca diğer konusunda konu sahibi alınmış ve benim için konu açmış aynen sizin gibi duşundüm ben de başkasının sosyal medya hayatından karısından kocasından paylaşımından beğenmesinden sanane adama ilgin yoksa yazdım .Konu sahibi bizi saf sanmasın eger adamla ılgılenmıyorsa da saçma şeylerle ılgılenecegıne kendi sorunlarını çözmeye çalışsın iş maddiyat aile vasaire yazdım hala da arkasındayım yazdıklarımın ister beğensin ister beğenmesindiğer konularını bilmiyorum ama bir karı-kocayı takip edip, bu adam karısı hakkında fotoğraf paylaşmıyor, acaba neden gibi konulara girmen ve bunu iyice didiklemen bana burada evli adamlar tarafından kandırılan kızları hatırlattı.Yani seni buna iten sebep ne, adam karısını sevsin sevmesin dış kapının dış mandalı olarak seni ne ilgilendiriyor?Allah var o konunda ben senin adama ilgin olduğunu düşündüm.
madem herkes istedığını duşunur ve yazar beni şikayete niye konu açtın o zaman obsesif bir kişilikmisin sen herkes istedığı yorumu yazar konulara seni pohpohlamak zorunda değilizYa dedigim gibi sadece tuhaf geldi yoksa biseyler hissedecegim yakinlikta biri degil
Bu arada yukaridada yazdigim gibi durum tam tersi olsohpohlamak zorunda değilizaydi konuda kadın ve erkek yer degistirse bu seferde bunu merak ederdim onun icin konu acardim sonucta burda adim soyadim yazmiyor ki seviyor hoslaniyor olsam o konuda fikir almak iatesem baska bi hesap acar ordan yazar o sekilde daha saglikli bilgi edinirdim degil mi
Sadece yapım itibariyle cok merakli biriyim haklisiniz belki sacma birseyi merak ettim ama iste sadece merak
Bu arada ne sizi nede sizin gibi dusunenleri kınamıyorum cunku belki sizin yerinizde ben olsam ben okusam bende ayni seyleri dusunebilirdim
şikayet ettiği üye benim doğruları yazınca diğer konusunda konu sahibi alınmış ve benim için konu açmış aynen sizin gibi duşundüm ben de başkasının sosyal medya hayatından karısından kocasından paylaşımından beğenmesinden sanane adama ilgin yoksa yazdım .Konu sahibi bizi saf sanmasın eger adamla ılgılenmıyorsa da saçma şeylerle ılgılenecegıne kendi sorunlarını çözmeye çalışsın iş maddiyat aile vasaire yazdım hala da arkasındayım yazdıklarımın ister beğensin ister beğenmesin
Siz birtek bu mevzuyu degil daha oncede acmis oldugum bir konuyu babama maddi sıkıntılarıma baglsmistiniz hatirlatayim istedimşikayet ettiği üye benim doğruları yazınca diğer konusunda konu sahibi alınmış ve benim için konu açmış aynen sizin gibi duşundüm ben de başkasının sosyal medya hayatından karısından kocasından paylaşımından beğenmesinden sanane adama ilgin yoksa yazdım .Konu sahibi bizi saf sanmasın eger adamla ılgılenmıyorsa da saçma şeylerle ılgılenecegıne kendi sorunlarını çözmeye çalışsın iş maddiyat aile vasaire yazdım hala da arkasındayım yazdıklarımın ister beğensin ister beğenmesin
Allaha çok şükür akıl sagligiminda ruh sagligiminda sorunlu oldugunu dusunmuyorummadem herkes istedığını duşunur ve yazar beni şikayete niye konu açtın o zaman obsesif bir kişilikmisin sen herkes istedığı yorumu yazar konulara seni pohpohlamak zorunda değiliz
Bütün gece seni dert etmedim ama sahiden her mevzuyu tek konuya baglamani dert ettim eger konularim rahatsiz ediyorsa okumak zorundada degilsiniz cevaplamak zorundada degilsinizbu arada yılbaşı sabahı herkes uyurken senin kalkıp beni şikayete konu açman gerçekten hayatının boş ve mutsuz olduğunun en buyuk ispatı kendine saygı duy ve kendin için çabala .Saat dokuz da ne takıntısı bu sanki sevgilinim de bütün gece uyuyamadın sabah kalkıp beni şikayet ettin hemen valla çok komiksin konu sahibi
beni şikayet etmek için konu açılmış çok gururlandım bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?