Mekanı cennet olsun abinizin , vicdanen rahat sayılırım bunu yapmaya hakkı olmadığının farkındayım en azından . Teşekkür ederimÇıkarlar üzerine kurulan ilişkiler hep yıpratır, bunun aile bağı olması sonucu değiştirmez. Sırf babanız diye, aranızın bal börek olmasını beklemeniz hata. Bazı aile ilişkileri ne yazık ki böyledir. Siz de bunu kabul edin ve hayatınıza bakın.
Biz de beş kardeştik, büyük abimiz öldü. Sağlığında da hiç iyi değildi ilişkimiz. Beni hiç sevmedi, ölüm döşeğinde arayıp helallik istedi sadece. Ben de hakkımı helal ettim. Ne yapsaydım?
Mezarı yapılacak dediler, aramızda topladık yaptırdık. Benim vicdanen içim rahat. Mekanı cennet olsun gene de ama sırf abim diye, beni niye sevmedi diye düşünmedim hiç. Çıkarları çatışınca, kimse kimseyi tanımayabiliyor. Sizin babanızın beklentisi de doğru değil, tutumu da. Elinizde olsa zaten yaparsınız.
Vicdanen rahat olduğunuzdan eminseniz, sizin enerjinizi dibe çeken kişi babanız bile olsa, buna müsaade etmemeniz gerekir.
Annem konuşuyor bizimle babamın arkasından ihtiyacımız yok bizim diyor. ben evlerine gitmesem bi ilişkimiz yok onlar aramız iyiykende bize gelmezler hiç ,kaç yıldır uzaktayım 3 kere geldiler ondada mecburi durum gelişmişti. Anneme zaten asla izin vermez gelmesineE acmiyorsa sende arama ihtiyaci olan aileye verirsin kisarsin biseylerden ama varmis gelirleri ac gozlulugunden istiyor neden taktiniz bukadar ben olsam evinexe gitmem annem konusuyorsa onla konusurum yeterli
Bu bana özel bi durum değil bu arada hiç bi çocuklarının evine gitmezler mecbur kalmadıkçaAnnem konuşuyor bizimle babamın arkasından ihtiyacımız yok bizim diyor. ben evlerine gitmesem bi ilişkimiz yok onlar aramız iyiykende bize gelmezler hiç ,kaç yıldır uzaktayım 3 kere geldiler ondada mecburi durum gelişmişti. Anneme zaten asla izin vermez gelmesine
Neden?Bu bana özel bi durum değil bu arada hiç bi çocuklarının evine gitmezler mecbur kalmadıkça
Herkes farklı şehirde annem gelmek ister babam izin vermez yemek vs işlerini yapamadığı içinNeden?
Rahatsız etmemek için mi?
Anladım.Herkes farklı şehirde annem gelmek ister babam izin vermez yemek vs işlerini yapamadığı için
Merhaba arkadaşlar bi ay önce bi konu açmıştım kopyalayıp ekledim ailemin sürekli maddi beklentisi ile ilgili her telefonda farklı konularda maddi beklentisini dile getiriyordu bende dayanamayıp cevap vermiştim .şuan babam benimle konuşmuyor telefonlarımı açmıyor eve ziyarete gittiğimde konuştu soğuk bi şekilde ama 1 aydır hiç aramıyor ben arayımcada açmıyor ne yapayım var mı böyle ilişkisi olan bıktım artık aile sorunlarından
—————————
Merhaba arkadaşlar sorunum şu babamla her telefonda konuşmamızda maddi beklentisini dile getiriyor bişey deyincede ben beklemiyorum bişey demiyorum yapıyor işte şu kadar kardeşsiniz 500 er lira yollayamıyosunuz annenizin emekliliği için diyor. Bu arada bizimkilerin evi var 1 milyona satışa koymuşlar emeklili,işyeri başka yerlerden gelirleri var biz kardeşler (çok kardeşiz )hepimiz evliyiz çoluklu çocuklu herkesin bir teleşı var ucu ucuna geçiniyor herkes ama sürekli bu muhabbet geçiyor iki kişi çalışıyoruz devletteyiz diye .bıktım artık babama bugün dayanamayıp baba biz napalım imkanımız mı var aile çocuktan beklemez çocuklar anne babadan bekler dedim şok oldu nasıl yani birde size para yollayacam öyle mi diyerek bende ben zaten beklemiyorum kimse beklemiyor ama sende bizi üzme dedim bozuldu telefonu kapattı ya acayip canım sıkılıyor
Dükkanı devretmek kısmını anlamadım ? Sanırım annemin üstündeDiğer konunuza yazdığımız tavsiyeleri uyguladınız mı ?
Babanız emekli olunca, dükkanı annenizin üzerinden işletmeye başlamıştı. Anneniz işveren olarak gözüküyordu ve aylık işveren bağkurunu ödeyemiyorlardı. Son durum nedir ? Dükkanı devretmek için harekete geçtiler mi ?
Dükkanı devretmek kısmını anlamadım ? Sanırım annemin üstünde
Vergi borcu ne kadar bilmiyorum ama bazı detayları veremiyorum kimliğim ortaya çıkmasın şimdi .annemin ödemesi bi kaç yıl kaldı ödemeleri için kenarda paraları var dükkan ve emeklilik dışında başka yerdende gelirleri var. Bizim onlara verdiğimiz herhangi bi öneriyi kabul etmiyorlar zaten öyle bi söz hakkımız yok mantıklı bile olsa babam karıştırmaz biziAnnenizin adına olan işveren bağkuru dahi ödenemiyor ve dükkan kendini zor döndürüyordu. Diğer konunuzda size onlarca tavsiye verildi. Annenizin üzerine gözüken vergi borcu ve genel borç ne kadar bakmadınız mı ? Babanız emekli olmuş, evleri kendilerinin; dükkanı devredip geçinemezler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?