Ailevi

Babanıza asla hak vermiyorum ama annenizin emekliliği önemli,ben sizin yerinizde olsam bununla ilgili üzerime düşeni yapardım. Çünkü anneniz hep bu yaşta kalmayacak,hep sağlığı iyi olmayacak,bir emekli maaşı olması iyi olur,ileride bakıma ihtiyacı olduğunda yine ucu size dokunacak bu haliyle.

Özellikle erkekler yaşlandıkça daha çok paraya düşüyor bence. Acaba elden ayaktan düşerim kimse bana bakmaz diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. Milyonları olsa yine para yine para. Açmıyorsa kendi bilir, ne yapacaksınız ki?

Ne güzel anlatmışsınız annem babam arkamda demişsiniz bizim hiç bi zaman o kadar yakın bi ilişkimiz olmadı her zaman arkamda asla diyemem. Maddi bişey beklemedim hiç ama manevi olarak bile yok.Onun dışında birlikte yaşarken ve evlenmeden önce benimde çok büyük olmasada maddi yardımım oldu olmadı değil ama artık evliyim benimde kendi hayat yolum var öyle düzenli ödeyebileceğim bişeye söz veremem vermekte istemiyorum ha yine çok zor durumda olsalar elimi taşın altına koyarım ama böyle bişeye ihtiyaçları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…