Evli misiniz?Bir yere gittiğinizde, tatile gittiğinizde, yemeğe gittiğinizde sürekli ailenizi de yanınızda götürüyor musunuz? Haftada kaç gün onları görüyorsunuz? Her akşam uğruyor musunuz? Sürekli onlarla vakit geçirmek zorunda olduğunuzu düşünüyor musunuz? Ben bir şey yapıyor olsam veya bir yere gidiyor olsam sürekli onları da götürmem gerekiyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.
Hayır ailemle yaşıyorum.Evli misiniz?
Belli bir yaştan sonra birey olmak gerekir. Kendi hayatına öncelik vermek gerekir diye düşünüyorum. Ben öyle yaptım. Eşim ile birlikteyken de her şeyi birlikte yapmam, yapmayız.Hayır ailemle yaşıyorum.
Bekar mısınız?Bir yere gittiğinizde, tatile gittiğinizde, yemeğe gittiğinizde sürekli ailenizi de yanınızda götürüyor musunuz? Haftada kaç gün onları görüyorsunuz? Her akşam uğruyor musunuz? Sürekli onlarla vakit geçirmek zorunda olduğunuzu düşünüyor musunuz? Ben bir şey yapıyor olsam veya bir yere gidiyor olsam sürekli onları da götürmem gerekiyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.
BekarımBekar mısınız?
Evliyseniz cevap kesin tabiki de hayır.
Bekarsaniz
Bu gittiğim yere de bağlı biraz.
Bekarken ki ben cevap veriyorum o zaman her gittiğim yere goturmuyordum. Ben de bir bireyim ben özelim diyerek.Bekarım
Pandeminin bitmesini bekliyorum.Yalnız başınıza tatil yalan mı oldu?
20 yaşında evden ayrıldım. Annem, babam tabii ki kıymetlidir ama hayat benim hayatım. 1 kere ve tek kullanımlık bu hayatı onlara adayamam.
Elden ayaktan düşmemişlerse, onlara bağımlı yaşayamam. Onlarda zaten aklı selim insanlardı. benden böyle bir beklenti içerisinde olmadı.
Bunların aksini yaptığınızda tepkimi alıyorsunuz neden böyle hisse kapiliyorsunuzki uzuleceklerinimi düşünüyorsun o hissimi veriyorlar sana yoksa seninle alakalı bir durum mu. Ben öyle hissetmedim hiç yani her gittiğim yere götürmek gibiBir yere gittiğinizde, tatile gittiğinizde, yemeğe gittiğinizde sürekli ailenizi de yanınızda götürüyor musunuz? Haftada kaç gün onları görüyorsunuz? Her akşam uğruyor musunuz? Sürekli onlarla vakit geçirmek zorunda olduğunuzu düşünüyor musunuz? Ben bir şey yapıyor olsam veya bir yere gidiyor olsam sürekli onları da götürmem gerekiyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.
Üzüleceklerini düşünüyorumBunların aksini yaptığınızda tepkimi alıyorsunuz neden böyle hisse kapiliyorsunuzki uzuleceklerinimi düşünüyorsun o hissimi veriyorlar sana yoksa seninle alakalı bir durum mu. Ben öyle hissetmedim hiç yani her gittiğim yere götürmek gibi
İlerde evlenirse eğer daha çok zorluk cekersin bence bu davranışına bir dur de arada evet ailenle de gez ama sürekli bunu yapmak zorunda degilsinÜzüleceklerini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?