Aileye ayrılan zaman?

Annemle yasiyorum. Pandemi yokken yilda 3 4 kere tatile, haftada 1 yemege 1 kahveye falan beraber cikardik.
Onsuz yaptigim aktivite onla yaptigimin en az 10 katiydi.

Ben aileme çok düşkün oolduğumu düşünürdüm ama benden fazlası da varmış. Ben her yere goturmezdim ailemi bir yere götürmek istediğimde de ısrar ederdim kızımız gençler gidin derlerdi.

ya nedense ben ailem olmadan yapamam gibime geliyor, arkadaşlarımla da gezer giderim ama onları seneden seneye görmek çok saçma geliyor, ayrı eve çıkmam çıkmam. Gerekse bile sürekli giderim görmeye, seneden seneye ziyaret çok saçma değil mi? yorumları okuyunca şaşırdım doğrusu

Her gün arar konuşuruz günde 1 veya 2 kez şimdi torunları da olunca onu görmek konuşmak istiyorlar falan ayrı şehirlerdeyiz zaten, 2 3 ayda bir yanlarına gideriz birkaç günlüğüne yada haftasonu için, tatil desen yazlık devremülke vs var ailemin orada birlikte takılırız ama gerçek anlamda tatile ailemle yani eşim ve çocuğumla giderim. Onlarla da bekarken çok gittim, evliyken de bir iki kez ailecek tatile gittik kısa süreli o kadar.
Yani herkesin düzeni hayatı ayrı.Bağımız var ama herşeyi onlarla birlikte yapmam yapamam..

Tabii ki herkesin kendi hayatı var sürekli beraber takilamazsin. Belirli etkinlikler yaparsın aileyle bazen tatile gidersin. Ortasını bulmak lazım. Ya hep ya hiç yapıp ortayı bulamayanlar var. Aileyle geçirilecek zaman varken kıymetini de bilmek lazım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…