- 8 Aralık 2019
- 10
- 1
- 36
- 25
- Konu Sahibi beyzaozturk
-
Yapmayın lütfen. Çok pişman olursunuz. Daha üniversiteniz bitmemiş. Ayrıca ben her zaman şunu söylerim bir adam sizi gerçekten seviyorsa değer veriyorsa aksine okulunuzun bitmesi için ısrar eder destek olur. Öyle eğitimini tamamlamadan ısrar ediyorsa daha kendi ayaklarınızın üzerinde durmanıza fırsat vermemek için uğraşıyordur. Çok iyi düşünün. Ben anne babanız olsam izin vermezdim açıkçası.Ben 21 yaşında üniversite okuyorum. Yaşım küçük belki ama 5 yıldır birlikteyiz artık ciddi bir şeyler istiyoruz. Aile evinde yaşıyorum ne buluşabiliyoruz ne adam akıllı görüşüyoruz. annem sevgilim olduğunu biliyor ne olumlu ne olumsuz bir tepki vermiyor (hala gizli kapaklı buluşuyoruz). Katı kurallı dinine son derece bağlı bir aile yapımız var. Sevgilim benden büyük çalışıyor. Artık adını koyalım gizli saklı olmasın aileler de bilsin istiyoruz. Ama ben önce anneme sonra babama abimlere nasıl bu konuyu açacağım bilmiyorum.. gerçekten çok çekiniyorum. Odaya geçiyorum kendimi hazırlıyorum annemin karşısına gidince susup kalıyorum. Lütfen bana bir akıl verin
Pilava kaşık saplayabilirsinizBen 21 yaşında üniversite okuyorum. Yaşım küçük belki ama 5 yıldır birlikteyiz artık ciddi bir şeyler istiyoruz. Aile evinde yaşıyorum ne buluşabiliyoruz ne adam akıllı görüşüyoruz. annem sevgilim olduğunu biliyor ne olumlu ne olumsuz bir tepki vermiyor (hala gizli kapaklı buluşuyoruz). Katı kurallı dinine son derece bağlı bir aile yapımız var. Sevgilim benden büyük çalışıyor. Artık adını koyalım gizli saklı olmasın aileler de bilsin istiyoruz. Ama ben önce anneme sonra babama abimlere nasıl bu konuyu açacağım bilmiyorum.. gerçekten çok çekiniyorum. Odaya geçiyorum kendimi hazırlıyorum annemin karşısına gidince susup kalıyorum. Lütfen bana bir akıl verin
Gayet açık kutuda yaşıyorum , eşimin anne babası vefat etmiş. Görümcem yok. Eltimler uzak. Klasik bdv konularım yok. Eşim dünyanın en iyi insanlarından bi tanesidir. Türkiye standartları üstünde yaşıyoruz. Sorunsuz sıkıntısız mutlu devam ediyoruz çok şükür ama 21 yaşında evlenmeye gerek var mı? Bence yok. 21 yaş yahu.İnsanlar sanki evlenince kapalı kutuda kalınacagını sanıyor herhalde. Yorumlarda bunu gördüm. Evliykende yapılabilir herşey. Önce annene söyle o babana söyler zaten
5 yıldır birlikteyiz dediğin zaten çocuk yaşta başlamışsınız. Aceleniz ne bu yaşta daha okul bitmemiş. Evlilik kaçmıyor ya. Önce bi okulunuzu bitirip işe girip para kazanmaya başlayın.Ben 21 yaşında üniversite okuyorum. Yaşım küçük belki ama 5 yıldır birlikteyiz artık ciddi bir şeyler istiyoruz. Aile evinde yaşıyorum ne buluşabiliyoruz ne adam akıllı görüşüyoruz. annem sevgilim olduğunu biliyor ne olumlu ne olumsuz bir tepki vermiyor (hala gizli kapaklı buluşuyoruz). Katı kurallı dinine son derece bağlı bir aile yapımız var. Sevgilim benden büyük çalışıyor. Artık adını koyalım gizli saklı olmasın aileler de bilsin istiyoruz. Ama ben önce anneme sonra babama abimlere nasıl bu konuyu açacağım bilmiyorum.. gerçekten çok çekiniyorum. Odaya geçiyorum kendimi hazırlıyorum annemin karşısına gidince susup kalıyorum. Lütfen bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?