- 21 Ağustos 2022
- 3.141
- 5.690
- 88
- Konu Sahibi beyzaozturk
-
Benimde ilk erkek arkadaşım, ilk sevgilimdi uzun yıllar birlikte olmamıza rağmen hiç evlilik fikri geçmedi. Eşim bana sürekli üniversiteyi bitir işe gir sonradan keşke deme diye akıl veriyordu, o zaman beni istemiyor diye düşünürdüm yalan yokBen 21 yaşında üniversite okuyorum. Yaşım küçük belki ama 5 yıldır birlikteyiz artık ciddi bir şeyler istiyoruz. Aile evinde yaşıyorum ne buluşabiliyoruz ne adam akıllı görüşüyoruz. annem sevgilim olduğunu biliyor ne olumlu ne olumsuz bir tepki vermiyor (hala gizli kapaklı buluşuyoruz). Katı kurallı dinine son derece bağlı bir aile yapımız var. Sevgilim benden büyük çalışıyor. Artık adını koyalım gizli saklı olmasın aileler de bilsin istiyoruz. Ama ben önce anneme sonra babama abimlere nasıl bu konuyu açacağım bilmiyorum.. gerçekten çok çekiniyorum. Odaya geçiyorum kendimi hazırlıyorum annemin karşısına gidince susup kalıyorum. Lütfen bana bir akıl verin
Sana vereceğim tek akıl aklın varsa 10 sene sonra söyle. Bende senin yaşında evlendim bir evin sorumluluğunu almak asssllllaaaaaaa istemezdim. Okulunu bitir işe gir kendi paranla bı gez toz aileni sevindir yani bı hayatını yaşa bı tadını al. Ama yok illada ben başımı yakcam hergun temizlik yemek ugrascam diyorsan al anneni karşına ben evlilik teklifi aldım bı adım atmak istiyoruz de gerisi gelir. Eminim annende benim gibi fikir verecek sanaBen 21 yaşında üniversite okuyorum. Yaşım küçük belki ama 5 yıldır birlikteyiz artık ciddi bir şeyler istiyoruz. Aile evinde yaşıyorum ne buluşabiliyoruz ne adam akıllı görüşüyoruz. annem sevgilim olduğunu biliyor ne olumlu ne olumsuz bir tepki vermiyor (hala gizli kapaklı buluşuyoruz). Katı kurallı dinine son derece bağlı bir aile yapımız var. Sevgilim benden büyük çalışıyor. Artık adını koyalım gizli saklı olmasın aileler de bilsin istiyoruz. Ama ben önce anneme sonra babama abimlere nasıl bu konuyu açacağım bilmiyorum.. gerçekten çok çekiniyorum. Odaya geçiyorum kendimi hazırlıyorum annemin karşısına gidince susup kalıyorum. Lütfen bana bir akıl verin
Lütfen biraz daha beklee yaşın çoook kucukk biraz daha büyüyüp olgunlaşman lazım. Bir sürü şey öğrenmen lazım. Evlilik sandığın kadar kolay bir şey değil. Büyük ihtimalle kendini evine adayan bir kadın olacaksın şu an bu kafayla gidersen. Önce okulunu bitir mesleğini eline al. Bir işe başla çeyiz için biraz para biriktir o süre zarfında gençliğinin tadıni da çıkarBen 21 yaşında üniversite okuyorum. Yaşım küçük belki ama 5 yıldır birlikteyiz artık ciddi bir şeyler istiyoruz. Aile evinde yaşıyorum ne buluşabiliyoruz ne adam akıllı görüşüyoruz. annem sevgilim olduğunu biliyor ne olumlu ne olumsuz bir tepki vermiyor (hala gizli kapaklı buluşuyoruz). Katı kurallı dinine son derece bağlı bir aile yapımız var. Sevgilim benden büyük çalışıyor. Artık adını koyalım gizli saklı olmasın aileler de bilsin istiyoruz. Ama ben önce anneme sonra babama abimlere nasıl bu konuyu açacağım bilmiyorum.. gerçekten çok çekiniyorum. Odaya geçiyorum kendimi hazırlıyorum annemin karşısına gidince susup kalıyorum. Lütfen bana bir akıl verin
Evet kapalı kutuda kalıp kalmayacağını burada kimse bilemez. Kalmayacağını düşünürekte kalabileceği olasılığını yok sayamayız. Zaten buradaki asıl mesele erken yaşta sorumluluğa girmek istemesi. Kendini geliştirmeden başka bir hayata adım atıp yürütmek, hayal üstü bir gerçek. Gezip tozması artısı olmuş olsa bile yaşından ötürü eksilerle daha cok yüz yüze gelecek. Bunlarla baş etmesini o evliliğin içinde yorula yorula öğrenecek. Ve bunun başlama yaşının 21 olması mı daha iyi 30 lara yakın mı?İnsanlar sanki evlenince kapalı kutuda kalınacagını sanıyor herhalde. Yorumlarda bunu gördüm. Evliykende yapılabilir herşey. Önce annene söyle o babana söyler zaten
İnsanlar sanki evlenince kapalı kutuda kalınacagını sanıyor herhalde. Yorumlarda bunu gördüm. Evliykende yapılabilir herşey. Önce annene söyle o babana söyler zaten
ben gitsin hemen evlensin demedim ki 21 yaşında hemen evlenmez zaten.. önce aileler tanışır söz filan olur ondan sonra gelir evlilik ki bu belkide 2 3 seneyi bulur.Evlilik sorumluluğuyla bekarlık bir mi? 21 yaş sizce bir insanın evlenecek olgunluğa eriştiği bir yaş mı? Kişi önce okulunu bitirir sonra iş hayatına atılır hayatı öğrenir, para kazanmayı idare etmeyi öğrenir evlilik sonraki aşama. Yazılanlardan evlenince kapalı kutuda kalırsını nerden çıkarttınız?
Evlenir şimdi, 9 ay sonra bebeği kucağına alır. Sonra hem gezer hem çalışır (yersen)İnsanlar sanki evlenince kapalı kutuda kalınacagını sanıyor herhalde. Yorumlarda bunu gördüm. Evliykende yapılabilir herşey. Önce annene söyle o babana söyler zaten
pilava casi sapla :))Ben 21 yaşında üniversite okuyorum. Yaşım küçük belki ama 5 yıldır birlikteyiz artık ciddi bir şeyler istiyoruz. Aile evinde yaşıyorum ne buluşabiliyoruz ne adam akıllı görüşüyoruz. annem sevgilim olduğunu biliyor ne olumlu ne olumsuz bir tepki vermiyor (hala gizli kapaklı buluşuyoruz). Katı kurallı dinine son derece bağlı bir aile yapımız var. Sevgilim benden büyük çalışıyor. Artık adını koyalım gizli saklı olmasın aileler de bilsin istiyoruz. Ama ben önce anneme sonra babama abimlere nasıl bu konuyu açacağım bilmiyorum.. gerçekten çok çekiniyorum. Odaya geçiyorum kendimi hazırlıyorum annemin karşısına gidince susup kalıyorum. Lütfen bana bir akıl verin
ben gitsin hemen evlensin demedim ki 21 yaşında hemen evlenmez zaten.. önce aileler tanışır söz filan olur ondan sonra gelir evlilik ki bu belkide 2 3 seneyi bulur.
R rainyy senin üzerine düşüneceğin bir şey değil boşver5 yıldır birlikteyiz dediğin zaten çocuk yaşta başlamışsınız. Aceleniz ne bu yaşta daha okul bitmemiş. Evlilik kaçmıyor ya. Önce bi okulunuzu bitirip işe girip para kazanmaya başlayın.
Benim okulum bitmişti, çalışıyordum, hayatım düzene oturmuştu, sevgilim evlilik teklifi etti whatsapp grubuna yüzüklü fotoğraf attım şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?