Evet verdik. 5 ay oldu, birkaç kez gezmeye giderken falan alın dediler, almadık. Eşim naparlarsa yapsınlar, kendileri bilir kafasında.
Satılsada yeni araç alırsak, bu arabadan tek kuruş eklemeyeceğim. Ailesinin kafa yapısı oglumun malı benim malı.Şimdi para biriktiriyorum, bu araba olsa da olmasa kredi çekeceğim inşallah.
Şunuda anlatacağım. Eşim iyidir hoştur evet ama geçen hafta pazartesi, full ailesindeydi. Bilmiyorum etkileniyor mu onlardan. Senin lafın bile geçmedi diyor. Ben iş yerinde rahatsızlandım.Şuan hastalık yaygın oldugu için özele gittim. Buna laf etti.Bendr eşime kızdım. Oraya gittim şımardın, noldu para hesabı mı yapıyorsunuz orda diye. Normalde genelde özele giderim.Bende ona dedimki, kendi tarafın olsa canınız sagolsun dersin,bana gelince saglık ocağına git dedi. Ve annemin oturduğu yerde baglı oldugum saglık ocagım.2 vesait, zaten kötüydüm. Bu tepkisi şaşırttı.Hep böyle degildi.Acile gittim o gün 100 tl acil girişi. Yarın migrenim için doktor randevum var, 500 TL, ona bişey demiyor. Sonradan anladı büyük tepki gösterdiğini.