• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileye tapan eş

Evet eşim sorun. Ama aileside sütten çıkmış ak kaşık degil. Enayi görüp üstüne yatmak olarak görüyorum ben. Oglu kiradayken böyle yapan insanlar gerçek anne baba olamaz.
Tamam ama sen ne yapabilirsin ki kocan değişmiyor işte

Aile destegi ile eşime alındı diye biliyordum ben. Niye eşim ödediki o zaman.
Sanane yav, adam sen hayatında yokken ailesi ile bir karar almış ödemiş. Benim bekarken ailemle yaptığım,aldığım şey ile ilgili eşimin söz söyleme hakkı olamaz.
Düğünden sonra da ödedi dersen, aile sizi evlendirdi zaten. Onlar olmasa ne araba alınırdı, ne evlenebilirdiniz. Hala aile haksızlık yapıyor falan diyorsun. Sen kendi ailene bak birazda o zaman, eşinin ailesinin malını,mülkünü dert edeceğine. Ne hadsiz insanlarsınız cidden.

Ayy nasil seviyorsun bu yengeyi ablacim, ne kadar genis gonlun varmis. 😬 Lohusalikta herkesi canindan bezdirecek yenge apacik ortada.
Öyledir kimseye kolay kolay kötülüğüm dokunmaz. Görümcemi de sevmem mesela ama abisi habersiz gitmek istese olmaz arayıp sorucaksın belki kız müsait değil derim. Evet görümcemi sevmem ama annedir çocuğu uyuturken etrafı toplarım. Yengem de travmalı babasından dolayı kendi gibi değil babası gibi davranıyor bildiğimden hoşgörülü olmaya çalışıyor ama annemi de yedirtmiyorum. Merakla bekliyorum doğumu anneme çatmasa bari :)

Aile evinde çöp görmeyen, kına bile yapamayan kadın gelmiş,eşinin ailesi üzerinden mal mülk sahibi olmaya çalışıyor. Hayatta hiçbir şey görmeyince böyle oluyor işte. Araba senin olacak sandın,avucunu yaladın tüm hırsın ondan.
Anasının evinden bi kendini getiren birine göre fazla iddialı. Bi akıllı bizim kız zaten.😂

Herkes takmış yok babaanne ile alınmış. Nasıl alındıysa alındı. Eşim yıllarca ödedi.. Çogunu ödedi. Kv sadece bilezik kattı. Eşim ne kadar kattığını söylemiyor. Söylememe sebebi, onda da sorun çıkarırım diye. Eşime zaten yeterince sinirlendim. Zaten satılsada araba eşim arsa alırız diyor. Ondada oglumun diye ortak çıkarlar mı bilmiyorum. Ben anne babasının haksızlık yapmasına kızıyorum. Birde birşey olmamış gibi davranıyorlar.Kaynım 1 lira ödemeden kendi adını yazmış İnternete, en yüksek fiyatı yazmış. Eşim seyirci zaten, onlar biliyor diyor. Ama araç satılsada satılmasada ailesiyle eskisi gibi samimi olmaya niyetim yok. Gerçek aile dedigin gerekirse galeriye verir, hakkını verirdi.Ben satılsada parayı vereceklerindende şüpheliyim. Güvenimi kaybettim onlara.
Sorun çıkarırım diye demiyor demişsiniz ya bakın burası çok önemli. Eşim bekarken ki arabasını sattı ve düğün için kullandı. Bi kısmınıda ailesine verdi biz evlendikten sonra ödedik eşya borçlarını. Adamın bekar arabası ailesi para katmış katmamış banane? Bırakın Allah aşkına ya. Evlendikten sonra benm tüm altımlarımla alınan arabaya bile bazen ailesi kendi malları gibi davranıyorlar yinede 2 3 gün sonra atıyorum konuyu kafamdan. Siz zaten ailesiyle samimi olmak istemiyorsunuz ki.

Sorun çıkarırım diye demiyor demişsiniz ya bakın burası çok önemli. Eşim bekarken ki arabasını sattı ve düğün için kullandı. Bi kısmınıda ailesine verdi biz evlendikten sonra ödedik eşya borçlarını. Adamın bekar arabası ailesi para katmış katmamış banane? Bırakın Allah aşkına ya. Evlendikten sonra benm tüm altımlarımla alınan arabaya bile bazen ailesi kendi malları gibi davranıyorlar yinede 2 3 gün sonra atıyorum konuyu kafamdan. Siz zaten ailesiyle samimi olmak istemiyorsunuz ki.
Haksızlık oldugunu düşünüyorum, eşimde hakkını savunmuyor. O yüzden sinirleniyorum. Ama bu aralar daha iyiyim. Alışıyorum galiba. Evet bu da mesafe için bahane oldu aslında. 5 aydır gidip gelme yok.
Banada bir arkadaşım şey dedi. Arkadaşlarım falan bana hak verdi bu arada. Sen iyi sindiriyorsun bu durumu, ben olsam farklı tepki gösteririm dedi. Şimdi biz kiradayız ya. Evimizin o araba parasına ihtiyacı oldugu için öncelik şuanki evin olması gerekiyor. Bu dinende mantıkende bu şekilde.Tabi birinci suçlu eşim.

Tamda öyle yapıyor. Anneciğim o kadar ezilmiş ki onca lafa takıntıya rağmen yengemi arar konuşur. Abin mutlu olsun der. Ben özür dilediği için kapattım konuyu.
Ay katip borca girmişler ama böyle 2 kişi çalışsan almazsın 15 binlik borç. Ödeyememiş abim. Sinirinden annemi arayıpta paranız varmı arayan soran yok diye söylenmiş. Annemde diyorki bana kızım arasam takıyor aramasam takıyor ahhahaah
Taktığı için anında abime şikayet ediyor. Baya yani olaydan 2 dakka sonra yiyor abimi. Konu sahibinde aynı takıntıda olduğunu düşünüyorum. Bu arada annem 700 km uzakta senede 1 gördüğü kadını takıyor yengem :)
Ay Allah annenize yardım etsin işte böyle kaynanaya da böyle gelin düşüyor sanırım ya

Aile destegi ile eşime alındı diye biliyordum ben. Niye eşim ödediki o zaman.
Engelli aracı eşinize alınamaz. Hak yemek oluyor o. Babanne için vergisiz oluyor. Herkesin o vergide hakkı var. Arabanın yarısı devletin hediyesi oluyor. Size niye hediye etsin devlet? Eşiniz engelli değilse öyle bir hakkı yok

Haksızlık oldugunu düşünüyorum, eşimde hakkını savunmuyor. O yüzden sinirleniyorum. Ama bu aralar daha iyiyim. Alışıyorum galiba. Evet bu da mesafe için bahane oldu aslında. 5 aydır gidip gelme yok.
Banada bir arkadaşım şey dedi. Arkadaşlarım falan bana hak verdi bu arada. Sen iyi sindiriyorsun bu durumu, ben olsam farklı tepki gösteririm dedi. Şimdi biz kiradayız ya. Evimizin o araba parasına ihtiyacı oldugu için öncelik şuanki evin olması gerekiyor. Bu dinende mantıkende bu şekilde.Tabi birinci suçlu eşim.
Arkadaşınızı boşverin kendinize bakın. Haksızlık eşinize yapılıyor size değil. Siz üsteledikçe boğulursunuz. Evliliğiniz baya oldu belirli bi düzen oturup sorunlarınızı çözememeniz garip. Bence destek almalısınız.

Olayını dinle alakası ney acaba?
Babaanne üzerinden onun kullanmadığı arabayi vergi indirimiyle alıp, sahiplenirken din,hak ,hukuk gelmiyor aklınıza tabi.

Arkadaşınızı boşverin kendinize bakın. Haksızlık eşinize yapılıyor size değil. Siz üsteledikçe boğulursunuz. Evliliğiniz baya oldu belirli bi düzen oturup sorunlarınızı çözememeniz garip. Bence destek almalısınız.
Eşimle aram çok iyi. O da hakkını savunsun istiyorum. Bana korkuyor gibi geliyor. Bu aralar araba lafı açmıyorum
Sormuyorum bile.

Olayını dinle alakası ney acaba?
Babaanne üzerinden onun kullanmadığı arabayi vergi indirimiyle alıp, sahiplenirken din,hak ,hukuk gelmiyor aklınıza tabi.
Hayır dinden bahsediyorsa engelli aracı eşimin hakkı demesi saçma. Bildiğin düz günah hepimizin o vergide hakkı var. Ben neden engelli olmayan birine bir araç bağışlayayım

Aynen. Görmemiş resmen başka birşey değil.
Bizde de vardı, anasının evinde bi çekyat üstüne yatan kızın i phonesine kadar eksik edilmedi, verdikçe daha alırım sandı. Boşanma kararını aldı en sonunda. Şimdi arkasına baka baka gelmiş, annemden haber aldım en son. Arkasından laflar dizdiği teyzemler dayımlar, komple anamın tarafı yüzüne bakmıyor, koca şehirde kendi eliyle yalnız kaldı, ağlıyormuş şimdi. Tepkim dakika 9:11 de.

Hayır dinden bahsediyorsa engelli aracı eşimin hakkı demesi saçma. Bildiğin düz günah hepimizin o vergide hakkı var. Ben neden engelli olmayan birine bir araç bağışlayayım
İşine geldiği gibi yerde dini kullanıyor başka bir açıklaması yok. Arabayi kullanırken sorun yok, aileye gidince dinen şöyle, böyle.

Bu babaanne üzerine alınan araç değil diye de kaç defa yalan söyledi üstelik.

Kalkmış din diyor, sinir oluyorum bu iki yüzlülüğe

Eşimle aram çok iyi. O da hakkını savunsun istiyorum. Bana korkuyor gibi geliyor. Bu aralar araba lafı açmıyorum
Sormuyorum bile.
Kusura bakmayın ama eşinizle aranızın iyi olduğunu düşünmüyorum. Eğer gerçekten iyi olsaydı sizi dinlerdi ve ailesine bağımlı olmazdı. Üzgünüm.

Back
X