- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Ztn arkadasları ıle cıkıp gezmez bındebır gezer, bırıkı kez gıtme dedıgım yere gıttı, aılesı ve ıs yemegı ıdı keyfı yanı. Ama benı dınlemedı sımdı cnm ck sıkıldı bu konuya bas agrısı cekmekten bıktım artık, yenı evlenenler ılk bıkac yıl hep tek yollamıyo ne demekse! Kımısı otobuse bnmesne ızın vermez kımı arabayı tek surmesıne vs vs.ıkı uc yıl sonra artık buna kmse bakmaz dıye yolluyorlar yada sıkılıyorlar gotur getırden
Bıkere gıttı normalde bensız gtmıo ılla benıde gtrcek bn gelmezsem tek gıdıyo . Ya surat yapmasından bıktım ya dort bes gundur salonda yatıo ve bısurat bı surat sankı anne babasını oldurmusum. Kendısı ve aılesı sayesınde mıde kanaması gecırdım sımdıde sureklı basım agrıyor stresten sutum kesılıyor umrunda bıle degıl sankı cok uzuluyorum
Bıkere gıttı normalde bensız gtmıo ılla benıde gtrcek bn gelmezsem tek gıdıyo . Ya surat yapmasından bıktım ya dort bes gundur salonda yatıo ve bısurat bı surat sankı anne babasını oldurmusum. Kendısı ve aılesı sayesınde mıde kanaması gecırdım sımdıde sureklı basım agrıyor stresten sutum kesılıyor umrunda bıle degıl sankı cok uzuluyorum
Gercekten moralım bozuluyor bn evde suratsız gezene tahammul edemem. Benı dınlemeyen hanım dıyor sureklı,bklm sonuc ne olacak.
Kızla merak edıyorum esınız aılenıze tek gıtmenıze ızın vermıyorsa bunun caresı ne oluyor.
Aıleme yanlız gıtmeme pekte gonullu degıl ılla her haftasonu kendısı goturup getırecek aılemde hafta sonu gelme rahat edemıyoruz kalabalık oluyo babamlar vs evde dıyor. Bende hoslanmıyorum konustugumuzda ıse bazen agzından kırıcı laflar cıkabılıyor. Gıderım dedıgımde surat yapma kusme vs bunları yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?