- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 163
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Neden göndermediği önemli bence..
Size mi güvenmiyor, ailenize güvenmeyecek hali yok zaten..
Böyle hasta ruhlu erkeklerden nefret ediyorum, basıcaksın tekmeyi, yada sende göndermeyeceksin..
Bizim bir akrabamız var o adamda öyle karısını ailesine bile yollamıyor, asalak herif kız işe girecek neymiş tanıdık yer olacakmış yoksa çalıştırmazmış, ah be küçük beyinli herif sana özel iş mi bulunacak, tüm dünya senin karına göz dikti sanki beyinsiz sinirlendim yine..
Sizin durum da öyle mi herye mi göndermiyor?
Ztn arkadasları ıle cıkıp gezmez bındebır gezer, bırıkı kez gıtme dedıgım yere gıttı, aılesı ve ıs yemegı ıdı keyfı yanı. Ama benı dınlemedı sımdı cnm ck sıkıldı bu konuya bas agrısı cekmekten bıktım artık, yenı evlenenler ılk bıkac yıl hep tek yollamıyo ne demekse! Kımısı otobuse bnmesne ızın vermez kımı arabayı tek surmesıne vs vs.ıkı uc yıl sonra artık buna kmse bakmaz dıye yolluyorlar yada sıkılıyorlar gotur getırden
Ağzına sağlık ben bu kadar açık yazamazdım kalbimden geçenler olmuş:))
İnanılmaz sinirleniyorum böyle tiplere, mağra devrinden kalan adamlar bunlar, bunları İran'a falan yollamak lazım layık olduğu yerler oralar çünkü,
kız beni arıyor bana iş bul nolur çok sıkışığız diyor,
ben nereden bulayım, bak gazeteden diyorum eşim izin vermiyor diyor, içimden o eşinin topuğuna sıkmak gerek diyorum yani,
benim elime verecekler ki dünyayı zehir edeceğim o tipleri
Bıkere gıttı normalde bensız gtmıo ılla benıde gtrcek bn gelmezsem tek gıdıyo . Ya surat yapmasından bıktım ya dort bes gundur salonda yatıo ve bısurat bı surat sankı anne babasını oldurmusum. Kendısı ve aılesı sayesınde mıde kanaması gecırdım sımdıde sureklı basım agrıyor stresten sutum kesılıyor umrunda bıle degıl sankı cok uzuluyorum
Kızlar inanın bana okadar çok varki bu tip erkek Evlenmeden önce yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı evlendikten sonra inanın bizim eve hiç gelemedi kocası yollamadı zaten ailesi başka şehirdeydi onlarada asla yanlız gidemedi.
Akrabımız evleniyordu düğün evde oldu gelin kızın kızkardeşi evliydi babasının evine ablasının düğününe geldi kız kocasıyla birlikte kocası evin salonunun kapısına dikildi kız başını bile kaldırmadan yarım saat oturdu ve kocası aldı götürdü bizi şok olduk bune böyle diye kızın annesi biz alıştık 2 yıldır durum böyle bugün yine çok durdular dedi. ben halime yatıp kalkıp dua ediyorum.sende dua et bence zamanla düzelir seninkisi biraz daha evlilik eskisin.
Bende çok sinir oluyorum çevremde böyle şeyler olunca söylüyorum bazende alıştırılmış baştan beri belli bir yerden sonra ses çıkaramıyorlar malesef.Kendine güveni olmayan erkeklerin olmayan güçlerini gösteriş biçimi olarak görüyorum bu durumu.Kadınlara yaptığı şeylerin aynısını onlara yapmak gerek anlasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?