- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
- Konu Sahibi QueenBee55
Eşimle aram iyi çok şükür annesine gitmiyorum kesin lafı geçmiştir bana asla birşey demez. Huzursuz olmayayım diye.Hemen söyleyeyim.Cok bilmis gibi olmayayim yanlıs anlamayin öncelikle.Cok uzun suredir evliyim tecrübe ile anlatiyorum
Düsüncelerinizde haklısınız.Fakat önemli nokta şu; esiniz size acımaz cunku siz kendinize yetersiniz ve onun icin aciz degilsiniz.Ama annesi(o da yapabilse ve hasta degilse de )aciz ve yardima muhtac..esiniz de bu asla degismez.
Yemek konusuna gelince esiniz buna kendisi de sahit olmustur belki?erkekler düz mantık oldugundan bir de annesi ise karsi taraftaki ,olayi o bize getirmedi ben de götürmeyeyime getirmez.
Ne var bunda götürsem ne olmus yani der gecer.
Ben aksine götürmesini isterdim.Herkes kendine yakısanı yapsın bosverin.Sahsen esimle arami daha da iyi yapip hedeflerimi gerceklestirirken bu dediklerimi uyguladigim icin cok huzurluyum.
Birde sürekli bizim eve bebekten ötürü kargo gelir e malum dışarı çıkamıyorum çok eşimin de işleri yoğun. Ona bile takılıyorlar eminim. Onlarda eşe değer verme yok benim eşim bana alınca bazı şeyleri içten içe sinir oluyorlar. Ben onlara göre çok para harcıyorum, hep pahalı istiyorum falan fişman. Bunlar bile onlara ters. Ama çok haklısınız eşimle kumru gibi olmazsam ne olayım