- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
genelde idareciyim ses etmem terslenirim susarım vs ama bazen işte böyle geliyorlar gerçektenaileni sevmeyebilirsinde bence burda asıl sorun pişmanlık duymak ve pis hissetmek, bence kendini onları sevmeye zorlama ama şu pis hissetme duygusunu ve pişmanlığı aşmalısın gibi geldi, çünkü kendi içinde hep bi hesaplaşma olur o zaman, bi duygu ordan çeker bi duygu burdan, seni yıpratan bu bence duygusal olarak
evet içimde kendime çok kızıyorum
çünkü ben ne zaman onlara bana niye böyle yaptınız şöyle yaptınız dersem sen kötü anne baba görmemişsin diye anlatıyorlar verdikleri emekleri vs anlatıyorlar utanıyorum emek verdiler doğru okutmak için okudum da güzel yerde de çalışıyorum şükür bunları onlara borçluyum ama derslerim kötü gelecek diye bir cafeye gittiğimde dayak yememi unutamıyorum, sınavım kötü geçti diye dayak yememi unutamıyorum... beni kişilik olarak hiç görmediler sanki ben sadece derslerimden ibarettim yıllarca bana bir nasılsın demediler nasıldı okul dersin nasıldı yapabildin vs vs vs
gerçekten çok emek verdiler beni minnet hissetmeye zorlayan bu
ama ya başarısız olsaydım? ya şimdiki olduğum yerde olmasaydım
biliyor musunuz kabus gibi olurdu çünkü annem bana daha o zamanlar asalak gibisiniz derdi para kazanmayan tüketen bizdik hep bir de şimdi kazanamasaydım düşünemiyorum bile duyabileceklerimi...