Aileyle görüşme sıklığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşimden sıkılmıyorum diye bir kısım yok konumda, kaldı ki onlarda kalırken de sürekli dışarı çıktığımızı yazmışım zaten.
Eşim genel anlamda evde durabilen birisi değil. Dediğin tarzda gezmeleri de yapıyoruz ayrıca. Eş ailelerindeyken de baş başa yakın şehirlere gezmeye gidiyoruz. Benden değil evden sıkılıyor ve ailesine düşkün, ailesini de görmek istiyor

Khomyuka katılıyorum valla üstüne yazılacak ekstra tek kelimem yok. Gerçekten cok tuhaf yani genceciksiniz, yeni de evli sayılırsınız hala. İnanılmaz.
Nesi inanılmaz ya şoktayım şu an siz her dk tavşanlar gibi sevişiyor musunuz bilmiyorum biz öyle değiliz. Ve sizin eşleriniz aileye düşkün değil benimki düşkün. Kendi evliliğiniz gibi düşünerek yazıyorsunuz ama farklı hayatlar

Valla evet sevişmek de bir parçası mesela bunun. Bir koca ay aile evinde kalmak cinsel hayatı etkiler. Bir ay sevişmemenin karşılığı tavşan değildir. Günde 2-3 kere yapmak belki tavşan olabilir ama haftada 2-3 kez cinsel ilişki gayet olağan. Ki yeni evliyken bu genelde evet her gün olur yani.

Sevişmek tabii ki bir parçası
Biz de çocuktan fırsat bulursak aramız iyiyse haftada 1-2 oluyor ama libidosu tavan insanlar değiliz
Benim ailemin evinde onlar şehir dışındayken birlikte olmuşluğumuz var, onun dışında birliktelik olmasa da sürekli yakınlaşma oluyor genelde
ve şu kısmı kaçırıyorsunuz biz aile evlerindeyken farklı yerlere gidip geziyoruz, oralarda zaten yalnız kalıyoruz, aile evinde bir ay kesintisiz kalma durumumuz yok
İkametimiz 25 gün orası oluyor ama orda burdayız biz. Onun ailesinde kaldığımız günler içinde birkaç gün Antalyada kalma planım var mesela. Eşimle baş başa

Bana da fazla geldi. Bunu bu şekilde talep etmeleri de saçma bunu rutin hale getirmek. Özlerler gelirler ama 1 ay siz gelın 1 ay biz gelelim demek sizi kontrol etmeye çalişmak resmen. Olur özlerler 2 ay da 1 gelirler. Sonra 2 ay sonra siz gidersiniz gibi gibi. Yaz tatilinde de çok uzun süre kalıyorsunuz.

Yazın normalde iki hafta diye konuşmuştuk sonra duruma göre kademeli olarak ben artırdım
Geçen sene sıkıntı yaşamamıştık bu sene bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…