- Konu Sahibi airlikfeer
-
hayırlı olsun canım
güle güle kullan bende var bu 50 ye 20 ye 30 a tamamlıyayım durumu nedense
canım hepsi çok güzel..güle güle kullan..
iyi geceler canım
Gecenin bu saatinde ben kettle arayışıma son vermiş bulunuyorum hemde çok uygun bir fiyata westing sayesinde
Eki Görüntüle 415043 Eki Görüntüle 415044
bişi yok canım
iyi geceler deyince gidiyorsun sandım güle güle yaptım ama ağlar gibi olmuş
yeni çeyizleirn çok güzel güle güle kullan canım ketılını gerçekten baya bi uyguna getirmişsin mutfak halında çok hoş zevkli hatunsun:)
Canım ben de senden görerek aldım bu baskülden umarım memnun kalırız hep zayıf çıkarız :))) İyi günlerde kullanırız inşallah sorunsuzca teslim alırsak :)
kızlarr ben artık yazamayacağım çünkü cuma günü izmire evimize giiyoruz okul bitti bu dönemlik benim için evlilik telaşı başlıyor bundan sonraçok mutluyum ama artık aranızda olamayacağım için de üzgünüm evimizde int yok topiğime artık ne zaman uğrarım Allah bilir
ama sizinle burada olmak çok güzeldien güzeli de birbirimizden fikir almak iyiki varsınız iyikivar
kızlarr ben artık yazamayacağım çünkü cuma günü izmire evimize giiyoruz okul bitti bu dönemlik benim için evlilik telaşı başlıyor bundan sonraçok mutluyum ama artık aranızda olamayacağım için de üzgünüm evimizde int yok topiğime artık ne zaman uğrarım Allah bilir
ama sizinle burada olmak çok güzeldien güzeli de birbirimizden fikir almak iyiki varsınız iyikivar
aa üzüldüm ama üzülecek bi şey yok aslında ne güzel bi şey darısı başıma diyorum okul bitse de evime gitsem keşke ben de artık. yine evlilik telaşında da burda olmanı isterdim
kendi evine geçtiğinde internetin olunca yine gel ev fotoları paylaş daha bebek büyütcez beraber :))
iyi bak kendine canım öpüyorum mutluluklar her şey gönlünce olur umarım
sıkı bir takipçin olarak üzülsem mi, yoksa senin için sevinsem mi bilemedim canım yaa
hakkında hayırlısı olsun inş
inş kendi evinde netin olur ve evini de bizimle paylaşırsın
şimdiden mutluluklar dilerim, kolay gelsin her işin yolunda gitsin inş
güzel haberlerinden bizleri mahrum bırakma sakın
sıkı takipçilerinden biri de bendim. umarım herşey yolunda gider. İnşaallah herşey istediğinden de güzel olur. en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. herşey gönlünce olsun. mutluluklar dilerimm
valla canım senin için sevindim ne güzel evine gidiyorsun çeyiz işlerin artık daha rahatlar biran önce dizili evinin fotolarını bekliyorum tabi gelinliğinin vss. git biiran öncede geri gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?