airlikfeer'in çeyiz topiği :)

Bu arada yanındaki tartııyı da ne alıyım da 50 tl olsun derken siparişim bişi bulamayıp aldım

Bu sıkışık zamanlarımda dedim korkmaz kettle senin neyine bulmuşken al kaçırma dedim kendime ikisne 32.90 tl verdim

hayırlı olsun canım
güle güle kullan bende var bu 50 ye 20 ye 30 a tamamlıyayım durumu nedense

bişi yok canım
iyi geceler deyince gidiyorsun sandım güle güle yaptım ama ağlar gibi olmuş

yeni çeyizleirn çok güzel güle güle kullan canım ketılını gerçekten baya bi uyguna getirmişsin mutfak halında çok hoş zevkli hatunsun:)

bişi yok canım
iyi geceler deyince gidiyorsun sandım güle güle yaptım ama ağlar gibi olmuş

merhaba canım

yeni çeyizleirn çok güzel güle güle kullan canım ketılını gerçekten baya bi uyguna getirmişsin mutfak halında çok hoş zevkli hatunsun:)

çok saol canım evet bende onun mutluluğu ile rahatça uyku çektim dün gece 1 haftadır kettle diye yatıp kalkıyordum en sonunda ladım da rahatladım

Canım ben de senden görerek aldım bu baskülden umarım memnun kalırız hep zayıf çıkarız :))) İyi günlerde kullanırız inşallah sorunsuzca teslim alırsak :)

inşallah canım çok güzel görüntü açısından kendisi de öyledir inşallah:iyi günlerde kullanalım

kızlarr ben artık yazamayacağım çünkü cuma günü izmire evimize giiyoruz okul bitti bu dönemlik benim için evlilik telaşı başlıyor bundan sonra çok mutluyum ama artık aranızda olamayacağım için de üzgünüm evimizde int yok topiğime artık ne zaman uğrarım Allah bilir
ama sizinle burada olmak çok güzeldi en güzeli de birbirimizden fikir almak iyiki varsınız iyikivar

aa üzüldüm ama üzülecek bi şey yok aslında ne güzel bi şey darısı başıma diyorum okul bitse de evime gitsem keşke ben de artık. yine evlilik telaşında da burda olmanı isterdim

kendi evine geçtiğinde internetin olunca yine gel ev fotoları paylaş daha bebek büyütcez beraber :))

iyi bak kendine canım öpüyorum mutluluklar her şey gönlünce olur umarım

sıkı bir takipçin olarak üzülsem mi, yoksa senin için sevinsem mi bilemedim canım yaa

hakkında hayırlısı olsun inş

inş kendi evinde netin olur ve evini de bizimle paylaşırsın

şimdiden mutluluklar dilerim, kolay gelsin her işin yolunda gitsin inş

güzel haberlerinden bizleri mahrum bırakma sakın

sıkı takipçilerinden biri de bendim. umarım herşey yolunda gider. İnşaallah herşey istediğinden de güzel olur. en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. herşey gönlünce olsun. mutluluklar dilerimm

Son düzenleme:

ayy okul işi çok karışık canım benim aslında bitmedi ama bitti hocam hamile kaldı olan bana oldu seneye 2. döneme kadar gelemicek bende ilk dönem dondurup tezi 2. dönem vereceğim öyle kararlaştırdık yoksa bu sene bitiyordu okul hayırlısı olsun tabi ilk önce az kaldı canım sende yuvana kavuşursun yakında inşallah evimize net alınca giricem canım kavuşuruz yine inşallah hamile topiklerinde

canım benim yaa üzülmemek elde mi amin çok teşekkür ederim düşünüyorum da Allah korusun kötü bir şey olucak olsa bile birbirlerimizin duaları ayakta tutar bizi hayırlısı ile birbirimize dileklerimiz çok güzel Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah:) evimin her köşesini paylaşmak istiyorum sizinle inş net alınca ilk işim o olucak çok özlicem sizleri

sıkı takipçilerinden biri de bendim. umarım herşey yolunda gider. İnşaallah herşey istediğinden de güzel olur. en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. herşey gönlünce olsun. mutluluklar dilerimm

inş canım hepiimizin işleri yolunda gider de hayırlısı ile uzun yıllar ölene kadar birlikte olacağımız döllü döşlü yuvalar kurarız döllü döşlü çocuk demek sanırım inş yanlış bişi dememişimdir

valla canım senin için sevindim ne güzel evine gidiyorsun çeyiz işlerin artık daha rahatlar biran önce dizili evinin fotolarını bekliyorum tabi gelinliğinin vss. git biiran öncede geri gel

valla canım senin için sevindim ne güzel evine gidiyorsun çeyiz işlerin artık daha rahatlar biran önce dizili evinin fotolarını bekliyorum tabi gelinliğinin vss. git biiran öncede geri gel

evet canım öyle gerçekteninş bende paylaşmak istiyorum hayırlısı ile bakalım ne zaman olucak ama bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…