airlikfeer'in çeyiz topiği :)

Canım çok güzel herşeyin. Güzel günlerde kullan

O kadar parfümü napcaksın ki ama fazla değil mi:26: 6 aylık parfüm ihtiyacını çıkarmışsın aradan maşallah

Bir de,
Rooc bıçak bende alıcam hatta sepete eklemiştim az önce ama ayın 16sını beklicem kredi kartım için Nasıl görüntüsü falan, kalitesini az çok biliyorum zaten:)

canım valla set yaptım aklımca ayrı ayrı aldım indirime girdiklerinde ablamın kaynanası bana geliş fiyatına verdi saolsun bende bol bol aldım yazınartık almıyorumbi tane daha var ama ismini unuttum :26: o yüzden koymadım roc bıçak şahane siyahından da almak istiyorum en yakın zamanda aynı resimdeki gibi daha uzun duruyor ama burda şişman çıkmış biraz
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

hepsi çok güzel canım üşenmeyip hepsini yüklemişsin ellerin dert görmesin...bu arada bir ömür boyu mutluluklarrrr

canım güzel günlerde mutlulukla yuvanızın kapısını açmanız dileğiyle çok sevindim anahtarlığı almana

daha öncelerde görmüştüm bunu ama almak nasip olmamıştı tamda markmosttan kargo bedava yakalamışken alıyım dedim saayende çok teşekkür ederim
bütün güzel dileklerinin aynısı da seninde olsun inşallah

canım mutfak masan harika çok beğendim güle güle kullan )::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…