Airlikfeer'in Diyet Günlüğü: 2013'te 58 olacağım!

50 günde 9 kilo

• ilk 10 gün 3

OY: 3 100,0%
  • ikinci 10 gün 2

OY: 0 0,0%
  • üçüncü 10 gün 2

• dördüncü 10 gün 1

• beşinci 10 gün 1

• Ankete Katılan
    3
diyete ara vermiştim bomba gibi geldim yeniden

akşam
[1] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[2] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200

ara
[3] Elma 1 ADET 60

öğlen
[4] Yağsız Izgara Et 100 GRAM 167
[5] Ayran 1 ADET 92

ara
[6] CEVİZ 2 adet 54
[7] kuru incir 1 adet 51

sabah
[8] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[12] Tost Ekmeği 1 DİLİM 65

Toplam : 992 kal.

günaydın kahvaltım bu şekilde

2012-11-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[2] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[3] Uno Tost Ekmeği 1 DİLİM) 58
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Toplam : 171 kal.

boy aynı 169
kilo neredeyse aynı 64.600 (Genelde 62 dirde şu ara abarttım)
hedef aynı 2013 e 58 kilo girmek :))

raslantının bukadarı

henüz başlamadım tam anlamıyla beslenme programıma ama uyku düzenimi ve sporu düzene oturttum sayılır perşembe günü sabah başlıyorum diyete ARALIK 31 de kilo 58 OKADARRRR!!!!

merhaba ev hanımı olunca herşey daha da zor oluyormuş dünn gelin mevlüdüm vardı akşam yemekli misafir benim başım hala ağrıyor çatlıcak sabnki

merhaba ev hanımı olunca herşey daha da zor oluyormuş dünn gelin mevlüdüm vardı akşam yemekli misafir benim başım hala ağrıyor çatlıcak sabnki

Sorma canim ya kendine vakit kalmiyo evlenince
sanirim yeni evlendin hayirli olsun ben 3bucuk yillik evliyim ve 2yas4aylik bir oglum var evlendikten 2ay sonra hamile kaldim bi taraftanda karnim burnumda tez yazdim ZOR un kelime anlamini bi kere daha oturup düşünüyor insan evli cocuklu bir bayan olunca

Kısacası 3-5 kilomu korkutcak gözümüzü

:18::18:EVET CANIM 2 AY OLDU EVLENELİ DAHA ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOCUĞUNU BENDE ŞUBATTA BAŞLICAM TEZİMİ YAZMAYA YARIM DÖNEM DONDURDUM HOCAM HAMİLE DİYE ÇOK KÖTÜ OLDU BÖYLE:ssz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AZ KALDI 2013 E

kızlar tüp bebek denedim negatif oldu bu süreçte 4 kiloya yakın aldım.. boyum 1.69 kilom 63...şimdi veremediğim gibi almaya müsait durumdayım. öğretmenim .. sabah 7 de çıkıp akşam 5 buçukta geliyorum... sabahları okulda cornflex yiyorum ama çok acıkıyorum gördüğüm simitlerin hepsini yemek istiyorum... sizce ne yapmalıyım nasıl bir diyet uygulamalı ki yeni denemeye kadar 4-5 kilo zayıflayayım 2 ayım var ve ben sanki hep alıyorum.. bu arada kabızlık sorunum 18li yaşlarımdan beri var 29 yaşındayım.. kıyafetlerime sığamıyorum yanlarım göbeğim taşıyor pantolonlardan yardım edin neler önerirsiniz.. hakkınızı helal edin vaktinizi alıyorummm

Yaa bendede var o bütün simitlere saldirma istegiiii:))

Öncelikle panik yok sabah kahvaltimi ben asla o kahvaltilik gevreklerle yapamiyorum cok tok tutuyor diyenleride bir turlu anlamiyorum demekki bunyeye gore damak tadina gore degisiyor tavsiyem kahvaltini salatalik domates lor peynir ve 1-2 dilim tam bugday ekmegiyle yapman aradada bu menuye haslanmis yumurta ekle calisinca zor biliyorum ama geceden bir saklama kabina lor salatalik domates koyup sabah alip cikmaya alisinca gerisi geliyo öglen ne yemek zorundaysan yarisini az veya hic ekmeksiz aksamlatida salata ve yanina izgara veya haslama protein ara ogunlerde meyve vs bol hareket bol su ve yesil cay olay bitmistir
emin ol tecrube konusuyor dogumdan sonra bir ara 73 kilo oldum ve bu beslenme duzeniyle yavas yavas aclik cekmeden bi guzel verdim kilolarimi

Airlikfeer merhabalar ne yaptin diyet isini duzene oturtabildinmi ben 3 gundur kendimi hazirliyorum iyice azalttim yeme icme sefaat donemini :)) bugun mesela super gidiyor

Kahvalti
Su 9 lu karisim cayi bi deneyim dedim
12:00!Arada 1 saat gecti lor peynir biber domatesli 2 dilim tam bugday ekmegiyle yagsiz tost

Ara ogun 14:00
Tek sekerli turk kahvesi

Ara ogun 16:00
2 ısırık tost
Salatalik

Aksama salata ve izgara balik yicem

Menulerimi bu baslik altinda paylasmak icin kendi kendime musade verdim ayni basligi acmayim dedim kusura bakma artik :)))) hadi sendende bekliyorum menuler

aslında haklısın beni kesinlikle tok tutmuyor gevrekler ben ekmeği kahvaltı dışında hiç sokmuyorum hayatıma 3 yıldır falan bu şekilde kahvaltı da da kepek ekmek 2 dilim yiyorum... aslında kahvaltı kısmını düzene sokabilirim öğlen sıkıntı akşam da eve geldiğimde kurt gibi aç oluyorum porsiyonlarımı küçülterek başlasam doğru olacak galiba..
yıllarca zayıflığım dertti herkese şimdi bana göbeğim ve belimdeki yağlar dert ((((( sana da diyetinde başarılar canım.. sağlıklı olmak için normale dönmemiz gerek

airlikfeeer kolay gelsin size. senin 2 yıl önceki zayıflama deneyimini hatırlıyorum yeşimle. nişanlının gelişine hazırlanıyordun.53 e kaadr dşmüştünüz sanırım. ah bu kilolar bende 5 kilo verip aldım 2 ayda. evililik derker sen de almışsın baya. sende bu azim oldukça hemen verirsin . sizi okuyup gaza geliyordum ben de

selam herkese yarın yeni bir gün olucak hepimize kolay gelsin

evet sevgikelebeği yeşimle baya sıkı bir diyet içinde idik mükemmel sonuçlar alımştıkşuan evliyim ne günlerdi o günler yaa inşallah bu sefer 58 e inmek istiyorum hepimize kolay gelsin toplaşalım ve birlikte başaralım:119:

son 50 gün kaldı

ilk hafta 3 kilo
2. hafta 2 kilo
3. hafta 2 kilo
4. hafta da 1 kilo
5. haftada 1 kilo verip 56 kilo olmak istiyorum 2013 de bakalım ne olucak

sıkmadan olmuyor sıkarsam daha kolay veririm yarın patetes diyetine başlıcam yeter artık şişko patates olmak istemiyorum

herkese günaydın eşime kahvaltı hazırladım bi güzel kendim de form çayımı içtim afiyetle patates haşlıcam öğlene doğru yaparım canım hiiç bişey yemek istemiyor

temizlik günüm bu gün sonra da pazara gitcez kayınvalidemle

diyeti son güne kadar kaçamaksız devam ettireceğim inşallah bakalım sonuç ne olacak

sabah 1 porsiyon haşlanmış patates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…