- Konu Sahibi airlikfeer
-
boyum 169
kilom şuan itibari ile 65.2 kimse duymasın
boy aynı 169
kilo neredeyse aynı 64.600 (Genelde 62 dirde şu ara abarttım)
hedef aynı 2013 e 58 kilo girmek :))
raslantının bukadarı
henüz başlamadım tam anlamıyla beslenme programıma ama uyku düzenimi ve sporu düzene oturttum sayılır perşembe günü sabah başlıyorum diyete ARALIK 31 de kilo 58 OKADARRRR!!!!
merhaba ev hanımı olunca herşey daha da zor oluyormuşdünn gelin mevlüdüm vardı akşam yemekli misafir benim başım hala ağrıyor çatlıcak sabnki
Sorma canim ya kendine vakit kalmiyo evlenince
sanirim yeni evlendin hayirli olsun ben 3bucuk yillik evliyim ve 2yas4aylik bir oglum var evlendikten 2ay sonra hamile kaldim bi taraftanda karnim burnumda tez yazdim ZOR un kelime anlamini bi kere daha oturup düşünüyor insan evli cocuklu bir bayan olunca
Kısacası 3-5 kilomu korkutcak gözümüzü
kızlar tüp bebek denedim negatif oldubu süreçte 4 kiloya yakın aldım.. boyum 1.69 kilom 63...şimdi veremediğim gibi almaya müsait durumdayım. öğretmenim .. sabah 7 de çıkıp akşam 5 buçukta geliyorum... sabahları okulda cornflex yiyorum ama çok acıkıyorum gördüğüm simitlerin hepsini yemek istiyorum... sizce ne yapmalıyım nasıl bir diyet uygulamalı ki yeni denemeye kadar 4-5 kilo zayıflayayım 2 ayım var ve ben sanki hep alıyorum.. bu arada kabızlık sorunum 18li yaşlarımdan beri var 29 yaşındayım.. kıyafetlerime sığamıyorum yanlarım göbeğim taşıyor pantolonlardan yardım edin neler önerirsiniz.. hakkınızı helal edin vaktinizi alıyorummm
Yaa bendede var o bütün simitlere saldirma istegiiii:))
Öncelikle panik yok sabah kahvaltimi ben asla o kahvaltilik gevreklerle yapamiyorum cok tok tutuyor diyenleride bir turlu anlamiyorum demekki bunyeye gore damak tadina gore degisiyor tavsiyem kahvaltini salatalik domates lor peynir ve 1-2 dilim tam bugday ekmegiyle yapman aradada bu menuye haslanmis yumurta ekle calisinca zor biliyorum ama geceden bir saklama kabina lor salatalik domates koyup sabah alip cikmaya alisinca gerisi geliyo öglen ne yemek zorundaysan yarisini az veya hic ekmeksiz aksamlatida salata ve yanina izgara veya haslama protein ara ogunlerde meyve vs bol hareket bol su ve yesil cay olay bitmistir
emin ol tecrube konusuyor dogumdan sonra bir ara 73 kilo oldum ve bu beslenme duzeniyle yavas yavas aclik cekmeden bi guzel verdim kilolarimi
airlikfeeer kolay gelsin size. senin 2 yıl önceki zayıflama deneyimini hatırlıyorum yeşimle. nişanlının gelişine hazırlanıyordun.53 e kaadr dşmüştünüz sanırım. ah bu kilolar bende 5 kilo verip aldım 2 ayda. evililik derker sen de almışsın baya. sende bu azim oldukça hemen verirsin . sizi okuyup gaza geliyordum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?