- Konu Sahibi airlikfeer
-
ama ben yine başlayamadım nasıl azimli bir kadın olcam ben :)))))))))))))))
öğlen yemeğim yağsız süt ile cornflex
slm canım bugün iyi gidiyor benim tek eksiğim su içmemeksenin de öğle yemeğin gayet başarılı 50 günde fit olucaz zbuna inanıyorum inanmak istiyorum
Benİm diyette manti ile katledildiii((
Neyse yarin sil bastan pes etmek yok:))
günaydınnnnnnnnnn
soooooooooooonnn 47 güüüüüüüüüüüüüünnnnnnn ve beeeeeeeeeen dukaaaan diyetine başladdddddddddımmmm
proteinli yiyecekler ile doldurdum evi hayırlısı olsun tek eksiğim yulaf kepeği onu da yanlış almışım yulaaf olur dedi aktar kepeği yoktu
bugün üşenmezsem bi aktar bulup onu da alacağım
dukancı amcamıza göre 45 günde 59.2 ye ineceğim uyarsam bakalım ne olacak
Hadi bakalim hayirlisi bende bugun motivasyonumu arttirsin diye magzalari dolastim :))) yilbasina kadar zayiflarsan bu guzel kiyafetlerin 36-38 bedenleri coook şık duracak üstünde diye beynime emir verdim aklimca ama bi gözümde pizzacıdaydı o esnadahahahahahah kendime cok gülüyorum yaa bu arada malesef biraz kısıtlı beslendigimden olsa gerek bogazım şişmiş
Airlikfeer nasil gidiyor diyetin bugun 1gram bile kacamaksiz tam anlamiyla basliyorum bu ne yaa veremedigim gibi kilo aldim bide ustune 65 oldumantibiyotik kullaniyorum sanirim ödem yapti oda biraz
yaklasik 40 gunumuz var ve verilmesi gereken 7 kilomuz
Kahvaltim
2dilim tb ekmek
1yk peynir
1 zeytin
Salatalik
Domates
Maydonoz
1 fincan yesil cay
Ogle ( kahvaltiyi gec yaptigimdan 15:00 da yemeyi planliyorum)
1 dilim tb ekmek
1 kase yogurt
Aksam
Salata
Yogurt
Ne yemek yaptiysam yarim tabak ( yesil mercimek dusunuyorum)
Spor:ev temizligi, 30 dk bacak kalca platesi
Hadi bakalim asla kacamaksiz rastgelee Sevgilerrrr
merhaba canım inşallah bozmamışsındır diyetini bende yarın başlıcam artık bu sefer yeter yani kesin başlıcam66 yım bende offf
dukan kitabım ve yulaf kepeğim yoktu bahane oldu bana bugün hepsini temin ettim yarın dukan diyetine başlıyorum canım
başlamak bitirmenin yarısı bi başlasak çok güzel olucak
Sanirim bugun basardimmmmm gunduz ne yazdiysam listemin disina asla cikmadim normalde bu saatte tatlilara saldirmis olurdum coktan, miktarlarida gayet az tuttugum halde doyurucu bi listem varmis demekkibide tabi bu sefer kendime söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?