Airlikfeer'in Diyet Günlüğü: 2013'te 58 olacağım!

50 günde 9 kilo

• ilk 10 gün 3

OY: 3 100,0%
  • ikinci 10 gün 2

OY: 0 0,0%
  • üçüncü 10 gün 2

• dördüncü 10 gün 1

• beşinci 10 gün 1

• Ankete Katılan
    3
yarın haşlanmış ıspanak falan yesem dicem ama midem bulanır tuzsuz çok fena salatalık domates en iyisi gibi geliyor

ilk öğünümü yedim çok zorlamadı beni bu sefer 3. güne kadar dayanmam lazım gerisi kolay patates ve sebze günü çok zor meyve et ve yumurta

slm canım bugün iyi gidiyor benim tek eksiğim su içmemek senin de öğle yemeğin gayet başarılı 50 günde fit olucaz zbuna inanıyorum inanmak istiyorum

canım okuldayım elimden geleni yapcam tek isteğim 63 ten 58 e inmek :) sabahtan akşama buradayım sabah simit çay yaptım ama kahvaltıya çevircem bunu evde küçük bi sandiviç falan İnşallah sana da kolay gelsin su büyük sorun okulda aklıma gelmiyo bile ama hemen aldırıp içcem :)

off şu diyetin ilkgününü bi yapsam gerisi gelecek de olmuyor sabah gayet güzeldi sonra kayınpederim öğle için lahmacun getirdi mecburen yedim offff sonra 1 kurabiye yedim sonra muz yedim offff şimdide akşam yemeği hazırlıyorum yarına kaldı diyet

Benİm diyette manti ile katledildiii((

Neyse yarin sil bastan pes etmek yok:))

aynen canım sil baştan olucak sonunda inşallah

ben dün çok dikkat etmedim ama bugün tartıda eksik çıktım buna çok sevindim 65.3 kiloyum şuan dukan amcanın diyetine başlıcam ama sütüm peynirim yağlı dışarı çıkmak da istemiyorum yarın çıkacağım bugün onlarla yappacağım sanırım diyetimi yarın alınca tam anlamı ile cuma başlarım saf proteine
dukan çok gözüme göründü

günaydınnnnnnnnnn

soooooooooooonnn 47 güüüüüüüüüüüüüünnnnnnn ve beeeeeeeeeen dukaaaan diyetine başladdddddddddımmmm

proteinli yiyecekler ile doldurdum evi hayırlısı olsun tek eksiğim yulaf kepeği onu da yanlış almışım yulaaf olur dedi aktar kepeği yoktu
bugün üşenmezsem bi aktar bulup onu da alacağım

dukancı amcamıza göre 45 günde 59.2 ye ineceğim uyarsam bakalım ne olacak

Hadi bakalim hayirlisi bende bugun motivasyonumu arttirsin diye magzalari dolastim :))) yilbasina kadar zayiflarsan bu guzel kiyafetlerin 36-38 bedenleri coook şık duracak üstünde diye beynime emir verdim aklimca ama bi gözümde pizzacıdaydı o esnada hahahahahah kendime cok gülüyorum yaa bu arada malesef biraz kısıtlı beslendigimden olsa gerek bogazım şişmiş

onu ben hep yapıyorum o yüzden işe yaramıor canım geçmiş olsun

Suraya bu gunluk listemi yapiyimda benim icin belirleyici olsun :/ gec yatiyor gec kalkiyorum ne ogunlerimde duzen kaldi ne uykumda buda tabi kilo olarak bana donuyor bu sabah tartida gordugum rakam berbat ellerimi yumruk yapamiyorum ödemden

3 lt su 2 fincan yesil cay mutlaka icicem gun boyunca

Az sonra kahvalti
1 dilim tam bugday ekmegi, salatalik, lor peynir, 1 haslanmis yumurta

15:00 salata tavuk yogurt

18:00 1 kase misir gevregi bol tarcinli (aksam yemeginden sonraki tatli krizime cozum olur belki)

21:00 form cayi ve yesil elma

Kacamak yapmadan bu listeme uysam 3 gunde bunyem alisacak inaniyorum inanmaliyim ve basarmaliyim yoksa tartida 70 kilo gorcem bu gidisle
Sevgiler airlikfeer sende yaz menunu bekliyorum bi taslak cikar

kolay gelsin canm

benim bu günkü menüm

sabah peynir

öğlen yağı süzülüp haşlanmış ton balık peynir ve yoğurt

akşam bilmiyorum:26:kırmızı et haşlayabilirim

Airlikfeer nasil gidiyor diyetin bugun 1gram bile kacamaksiz tam anlamiyla basliyorum bu ne yaa veremedigim gibi kilo aldim bide ustune 65 oldum antibiyotik kullaniyorum sanirim ödem yapti oda biraz
yaklasik 40 gunumuz var ve verilmesi gereken 7 kilomuz

Kahvaltim
2dilim tb ekmek
1yk peynir
1 zeytin
Salatalik
Domates
Maydonoz
1 fincan yesil cay

Ogle ( kahvaltiyi gec yaptigimdan 15:00 da yemeyi planliyorum)
1 dilim tb ekmek
1 kase yogurt

Aksam
Salata
Yogurt
Ne yemek yaptiysam yarim tabak ( yesil mercimek dusunuyorum)

Spor:ev temizligi, 30 dk bacak kalca platesi

Hadi bakalim asla kacamaksiz rastgelee Sevgilerrrr

merhaba canım inşallah bozmamışsındır diyetini bende yarın başlıcam artık bu sefer yeter yani kesin başlıcam 66 yım bende offf
dukan kitabım ve yulaf kepeğim yoktu bahane oldu bana bugün hepsini temin ettim yarın dukan diyetine başlıyorum canım
başlamak bitirmenin yarısı bi başlasak çok güzel olucak

Sanirim bugun basardimmmmm gunduz ne yazdiysam listemin disina asla cikmadim normalde bu saatte tatlilara saldirmis olurdum coktan, miktarlarida gayet az tuttugum halde doyurucu bi listem varmis demekki bide tabi bu sefer kendime söz verdim

Sanirim bugun basardimmmmm gunduz ne yazdiysam listemin disina asla cikmadim normalde bu saatte tatlilara saldirmis olurdum coktan, miktarlarida gayet az tuttugum halde doyurucu bi listem varmis demekki bide tabi bu sefer kendime söz verdim

şahane o zaman bende başladım yine bakalım ne olacak bu sefer

sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kk light peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…