Airlikfeer'in Diyet Günlüğü: 2013'te 58 olacağım!

50 günde 9 kilo

• ilk 10 gün 3

OY: 3 100,0%
  • ikinci 10 gün 2

OY: 0 0,0%
  • üçüncü 10 gün 2

• dördüncü 10 gün 1

• beşinci 10 gün 1

• Ankete Katılan
    3
Oruc gayet iyi gidiyor ama bugun moralim cok bozuk oglusumun pesinde ugrasmaktan sinirlerim bozuldu cis egitimini tamamlayali haftalar olmasina ragmen 2 gundur ıslatiyo ustunu falan bu sabah daha beteri ,surekli bi temizlik halinde olmaktan cok bezdim 2 bucuk yildir zaten yemek yemeye sarilmamin nedenide hep bu bunalmislik hali neyse aksama gecer bu ruh halim
disarida islerim var oruclu halde trafikle bogusmaya gidiyorum
Gorusuruzzz

Son düzenleme:

merhaba canım Allah kolaylık versin çocuk zor yeğenlerimden biliyorum hele son yeğenim annemde kalıyor ablam çalıştığı için bekarken biliyorum uykusuz geceleri falan çok zor du Allah kabul etsin diyetini ben 500 gr daha vermişim canım giden 1.6 kilo oldu 2 günde bugün son atak günüm yarın sebze ve protein günü uygulayacağım inşallah

22kasım persembe gününüde sona erdirmis bulunuyorum 4. Gunum bitti 38 gunumuz kaldi

Menum soyleydi uygulanmis haliyle tekrar yaziyorum

Sahur
1 dilim tb ekmek
1yk yogurt
1yk peynir (tuzu yagi cikarilmis)
Marul domates salatalik
2-3 tane kuru uzum (niyeyse oylebi tatli istegim oluverdi gece gece:)

İftar
1 kepce yagsiz tarhana corbasi
2yk sehriyeli bulgur pilavi
Biraz karnibahar salatasi
Marul domates salatalik ispanak salatasi

Ara 20:00
yesilcay

Ara 22:30
1mandalina
1/4 muz

Afiyet olsun canim cok guzel gorunuyor mantarli omletmi o ? Bu arada kilo kac kilooo ? 25 inde regli olmam gerekiyor o yuzden su bikac gun hatta 1 hafta tartidan pek bi beklentim yok ama sonrasinda toptan gidecek kilolarim buna inaniyorum

mantarrlı yumurta canım evet bayılırım kendisine

64.6 kiloyum 200 gram almışım

Arkadaşlar ben de hollywood diyetine başladım bugün umarım işe yarar.daha önce bu diyetle 1 ayda 12-13 kilo vermiştim.yine vermeliyimmmm.destek olalım birbirimize...

Oglumuda kapıp evin karsisindaki avm ye kacmayi planliyorum burada hava cok soguk ve evin karsisina bile arabayla gidiyoruz oglusla o derece disarida yuruyus imkanim sifir yani:)
magazalar arasi yuruyus yapiyim bari yanimada salatami alicam iftar vakti light ayran veya yogurt alir orada yerim ( 5 e ceyrek kala iftar) bol hareketli ve alisverisli bir gun beni bekliyor GÖRÜŞÜRÜZZZ

Arkadaşlar ben de hollywood diyetine başladım bugün umarım işe yarar.daha önce bu diyetle 1 ayda 12-13 kilo vermiştim.yine vermeliyimmmm.destek olalım birbirimize...

Hosgeldin cnm motivasyonum her gecen gun artiyor umarim destek oluruz ve umarim ulasiriz hayalimzdeki kilolara

23 kasim cuma diyetimin 5. Gunu menum bu sekildeydi

Sahur
1 yk Yogurt
4 yk bulgur pilavi
Marul salatalik
2 karısik meyveli form biskuvi
2 form misir patlagi
Limonlu form cayi

İftar
1 bardak light ayran
Yagsiz salata
1 kucuk dilim kepekli ekmek

Ara yesil cay 9 lu cay birer fincan

Ara 2-3 dilim portakal
1kase yagsiz patlamis misir
3 lt su

Gunu bu sekilde sonlandirdim yarin son oruclu gunum pazar gunu normal ogunlere donuyorummm pazarteside en iyi ihtimalle 63:00 gormek hedefim ama zor regl oncesi siskinlikleri vs.

hoşgeldin canım neden olmasın diyet yöntemlerimiz 3 oldu başaralım inşallah ve örnek olalım
Sen form cayi , yesil cay, veya su 9lu karisimlardan falan iciyomusun gun icinde

lipton kayısılı form içiyorum canım ama her gün değil bol su içiyordum dün onu da yapamadım

Merhabalarrr
Hic ogretmenlik yapmamis bir ogretmen olarak tum ogretmenlerin ogretmenler gununu kutluyorum:)

Sahurda coook kotu bise yaptimm kepekli falanda olsa makarna yedim zaaflarimin kurbani oldummm
cok azcik bisede olsa yiyip yattim sonucta degil zayiflamak kilo bile almisimdir neyse oruc bitti bugun , bundan sonra bole hata yok iftara salata tavuk disinda bise surmem agzima ceza olarak

5 haftamiz kaldiiiiiii

yeşi,iiiiiiiiim sensiiin evet seeeeeeeeeeennnn nasıl unuturum kıssssssssssssssshoşgeldinnn

sağol canım hoşbulduk bak yine aynı zamnada kilo vermeye çalışıyoruz

ben eylül 2011 de evlendim ilk yıl kilo almadım. ikinci yılda 63 ü gördüm hemen diyete başladım. O zaman seninle 53-54 leri görüyorduk. dügüne kadar dikkat etmedim aldım verdim 57 ile evlendim. Şimdi 58.3 üm 56 olmak istiyorum. Yazdıklarını okudum yeni evlisin hayırlı olsun canım Allah bir ömür mutlu etsin.

aynen canım yaa senin yolun kısa ne güzel benim yine uzadı yollar bende tebrik ederim seni çok teşekkürler amiin inşallah:) vermeye çalışıyorum ama başarılı olamıyorum o günlerdeki gibi neden bilmiyorum

53-54 lermiiii yaaaa yine gorun ve bende bende bendeeee :)

Bugun oruc susuzluk dolayisiyla halsiz dusurdu biraz , kolumu bile kipirdatamadim su ve yesil cay kendime getirdi ama

24 kasim c.tesi

Sahur
Malesef 1 tabak kepekli makarna yagsiz tuzsuz
1 yk light yogurt

İftar
Salata
Haslanmis tavuk bonfile 100 gr kadar
1-2 yk mercimek corbasi

Ara
1 form biskuvi
1 form misir patlagi
2 isirik havuclu kek

Az sonrada plates yaparm azcik bacak, basen hareketlerinden karnim agriyor sanirim yarin regl olurum normalde bugunlerde saldirirdim tatlilara tuzlulara cikolatalara super dengede istahim sanirim oluyor basaricam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…