- Konu Sahibi airlikfeer
-
Oruc gayet iyi gidiyor ama bugun moralim cok bozuk oglusumun pesinde ugrasmaktan sinirlerim bozuldu cis egitimini tamamlayali haftalar olmasina ragmen 2 gundur ıslatiyo ustunu falan bu sabah daha beteri,surekli bi temizlik halinde olmaktan cok bezdim 2 bucuk yildir zaten yemek yemeye sarilmamin nedenide hep bu bunalmislik hali neyse aksama gecer bu ruh halim
disarida islerim var oruclu halde trafikle bogusmaya gidiyorum
Gorusuruzzz
Afiyet olsun canim cok guzel gorunuyor mantarli omletmi o ? Bu arada kilo kac kilooo ? 25 inde regli olmam gerekiyor o yuzden su bikac gun hatta 1 hafta tartidan pek bi beklentim yok ama sonrasinda toptan gidecek kilolarim buna inaniyorum
mantarrlı yumurta canım evet bayılırım kendisine
64.6 kiloyum 200 gram almışım
Arkadaşlar ben de hollywood diyetine başladım bugün umarım işe yarar.daha önce bu diyetle 1 ayda 12-13 kilo vermiştim.yine vermeliyimmmm.destek olalım birbirimize...
Hosgeldin cnm motivasyonum her gecen gun artiyor umarim destek oluruz ve umarim ulasiriz hayalimzdeki kilolara
Arkadaşlar ben de hollywood diyetine başladım bugün umarım işe yarar.daha önce bu diyetle 1 ayda 12-13 kilo vermiştim.yine vermeliyimmmm.destek olalım birbirimize...
Sen form cayi , yesil cay, veya su 9lu karisimlardan falan iciyomusun gun icinde
günaydın kızlar kolay gelsin hepinize beni hatırladın mı airlikfer. 2 yıl önce
yeşi,iiiiiiiiim sensiiin evet seeeeeeeeeeennnn nasıl unuturum kısssssssssssssss hoşgeldinnn
sağol canım hoşbulduk bak yine aynı zamnada kilo vermeye çalışıyoruz
ben eylül 2011 de evlendim ilk yıl kilo almadım. ikinci yılda 63 ü gördüm hemen diyete başladım. O zaman seninle 53-54 leri görüyorduk. dügüne kadar dikkat etmedim aldım verdim 57 ile evlendim. Şimdi 58.3 üm 56 olmak istiyorum. Yazdıklarını okudum yeni evlisin hayırlı olsun canım Allah bir ömür mutlu etsin.
sağol canım hoşbulduk bak yine aynı zamnada kilo vermeye çalışıyoruz
ben eylül 2011 de evlendim ilk yıl kilo almadım. ikinci yılda 63 ü gördüm hemen diyete başladım. O zaman seninle 53-54 leri görüyorduk. dügüne kadar dikkat etmedim aldım verdim 57 ile evlendim. Şimdi 58.3 üm 56 olmak istiyorum. Yazdıklarını okudum yeni evlisin hayırlı olsun canım Allah bir ömür mutlu etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?