İndirdiğin tüm programları sil resmen kendi kocanın stalker'ı olmuşsun.arkadaşlar ben 1 yıldır evliyim.. benim sıkıntım eşimi sürekli takip modundayım.. elimde değil desem yalan isteyerek bilerek yapıyorum.. bu durumdan hoşnutmuyum peki hayır değilim.. p.c programlar indirdim cep telefonunna da sürekli takipteyim öylede zor değil hani kahvemi yapıyorum bilgisayarımı açıyorum napmış ne etmiş film gibide izliyorum.. yaptığım yanlış biliyorum ama yapıyorum da... başta iyi geldi içim rahattı.. sonra tabi gördüklerim çok canımı sıktı öyle site film değil izledikleri çakma face açmış çakma isimle bir güzel hatunlara yazılmış nese onu atlattık ..sonra telefonda olanlar kısaca bana yardım edin takip falan etmek istemiyorum.. kendim kosova priştinalıyım 3 yıldır istanbulda yaşıyorum kız arkadaşım falan da pek yok kimseye yaptığımı anlatamıyorum da yardımlarınız bekliyorum şimdiden de teşekür ediyorum sizlere
başta ben çok güveniyordum aslında hiç de şüpheli hareketleri olmadı.. birden yaptım evet artık güven sıfırYaptiklarinizda haklisiniz adam guvenilir degilki! Fake hesap acmalar kadinlarla konusmalar. Acaba bunlari sen yapsan neler olurdu kim bilir. Sen esine guvenmiyorsun ve guvenmemektede haklisin.
vala hiç de zor değil dedim ya t.v izler gibi yapıyorum kahve eşliğinde işte sıkıntı da zor olmadığı için fizik olarak ama beyin uçuş ta tabi orası ayrıSenin yaptigin yanlistan cok yorucu yahu, usenirim ben o kadar takipte olmaya
Bu arada senin duzelmen lazim tamam da esin de bos durmuyormus baksana. Bence sen buna onlem al once.
1 yıl oldu evliyiz şüphe olmadan yaptım işte sanırım ben burda yanlız kaldım ondan yapıyorumkaç yıllık evlisiniz? birde neden böyle bir şey yapma gereği duydunuz bir şey den mi şüphelendiniz?
tşk ederim yorum içinGüvenmediğin için doğal böyle davranman..
sordum neden dedim her erkek yapar dedi benim eksik olan ne dedim hiç eksik yok dedi birdaha yapmam dedi ama tekrar yapıyor daha 2 gün önce yine yakaladım şuan ne yapıcam kara yok walla ülkeme dönmek istemiyorum orda kimse yok burda kimse yok kafam çok karışıkyorum için teşekür ederimDaha 1 yillik evlisin esin neden boyle seyler yapiyor ki acaba onunla konusmayi denedinmi? Bu arada bende gostivarliyim ayni memleketteniz boyle durumda olmana cok uzuldum umarim bunu konusarak cozebilirsiniz. Belkide onu takip ettigin icin bu tip seylere yoneliyodur bir sure kendini tut ve hic bir yaptigina bakma. Baski altinda olmak adami bunaltip boyle seylere akli kayabilir
yok kontrol değil bende olmasın o da yapmasın bu durum sıktı çünkü artık beniSanirim kontrolun sizde olmasi sizi cezbediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?