• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ajan gibi oldum rahatsız oluyorum bu durumdan :(

aynen...ben de babama çok güvenirdim ama bu gece bi rüya gördüm babam annemi aldatıodu...:KK43: o kadar üzüldüm ki anlatamam... uyanınca ,babam da evde yoktu,hemen adamın bilgisayarını açtım...(tabii içimden de dualar ediom) net geçmişi,face geçmişi ne varsa baktım....sonuç: kelaynaklar hangi ayda yavru yapar?, inci kefali hangi yemle avlanır, bilmem ne marka araba 2. el fiyatı, avcılık,balıkçılık,araba :KK36: keşke öyle kocam olsa:KK43:
senin adına çok sevindim inşallah rabbim baban gibi biri nasip etsin sana...))

Senin kadar güzel bir bayan aldatilirmi hiç şaşırdım doğrusu
walla bende şok oluyorum nasıl benim başıma geldi boyum var güzelim de allaha bin şükür ama güzellik değil bunların kimyalar farklıerkek mileti bizim gibi düşünce içinde değil

Sakın ben buna inandım deme?!.."her erkek yapar"mış,ahlaksıza bak.
İyi o zaman ben de kendi normlarıma göre "her kadın yapar" olarak bir sürü şey sıralayabilirim...
Sana ayrı şaşırdım aslında,elinde kahveyle dizi izler gibi.. 'hmm bakalım kociş bu hafta ne haltlar çevirmiş','ay bu yelloza da böyle denir mi tuh sana' modunda
:KK67:
kahveyle derken nasıl manyaklaştığımı anlatmak istedim o kadar türkçem iyi değil ifade zorluğu var bende yazarkende genelde çeviri den destek alıyorum.. ayrıca biz aynı iş yapıyoruz bütün gün göz hapis de walla çok sıkıldım ben ya bu durum hiç güzel değil

canım her erkek yapar koca bir yalan. babamın face şifresi bende ve annemde vardı, kendisi girmeyi de pek bilmez zaten. tanınmış biri olduğu için mesaj atan kadın çok olur sırf annem onları görüp üzülmesin diye şifresini değiştirtti bana. adam hayatında böyle bir şeyi aklından geçirmediği gibi bu taraklarda bezi olan arkadaşlarını onu namussuz diyerek tek tek sildi. her erkek falan yapmıyor yani böyle şeyleri. senin kocan baya aranıyor fırsat bulduğu an da seni aldatacak. gerisi hakkında yorum yapmak da bana düşmez . bunu bilerek yapacakların senin kararın.
bende zaten ondan korkuyorum ama bende farkın dayım aldatıcak ama onu terk yapıcam kendi ülkeme dönücem dün sizlerin fikirler okuduk dan sonra çok iyi geldi mesela bugun hiç takip yapmadım ...)) baktım umrum da değil çok teşekür sizlere walla iyiki ben dün üye oldum dert anlatım hepinize teşekür ediyorum ...)

casus programlari var onlardan kendi bilgisayarima yukledim onin id adresini aldim telefonunada yukledim sonra kendi p.c izledim klavye dahil yaptigi hersey istersem kayit yaptim iste sacma isler ama yaptim ve devam ediyorum ayrica ayni is t

höhh :KK57: seni çılgın

Ev kadini misin? Eger elin bos ise böyle seylere takarsin. Kendimden biliyorum iki ay calismamistimda eski erkek arkadasima neler etmistim. Kendine baska ugraslar bulmaya calis.
yok kendi işim var çalışıyorum emlak artı banka kredi iş yapıyorum..elim hiç boş değil butun gün inanki boş vakit bulmaya çalışıyorum boş kalmasamda toplantı sırasında dahi izlerdim ama bugun den sonra yapmıycam karar verdim çünkü beni haketmiyor ben hepinize gerçek den çok teşekür ediyorum demekki sadece ben bu fikirde değilmişim seven aldatmaz kimse aldatılmayı haketmez erkek yada kız kimse aldatmasın sevgi yoksa ayrılsınlar

şüphen var belliki...
eeee gayet normal o zaman bu yaptıkların...
takip candır...

arkadaşlar ben 1 yıldır evliyim.. benim sıkıntım eşimi sürekli takip modundayım.. elimde değil desem yalan isteyerek bilerek yapıyorum.. bu durumdan hoşnutmuyum peki hayır değilim.. p.c programlar indirdim cep telefonunna da sürekli takipteyim öylede zor değil hani kahvemi yapıyorum bilgisayarımı açıyorum napmış ne etmiş film gibide izliyorum.. yaptığım yanlış biliyorum ama yapıyorum da... başta iyi geldi içim rahattı.. sonra tabi gördüklerim çok canımı sıktı öyle site film değil izledikleri çakma face açmış çakma isimle bir güzel hatunlara yazılmış nese onu atlattık ..sonra telefonda olanlar kısaca bana yardım edin takip falan etmek istemiyorum.. kendim kosova priştinalıyım 3 yıldır istanbulda yaşıyorum kız arkadaşım falan da pek yok kimseye yaptığımı anlatamıyorum da yardımlarınız bekliyorum şimdiden de teşekür ediyorum sizlere
biraz kocan itmiş seni bu yola

Daha 1 yillik evlisin esin neden boyle seyler yapiyor ki acaba onunla konusmayi denedinmi? Bu arada bende gostivarliyim ayni memleketteniz boyle durumda olmana cok uzuldum umarim bunu konusarak cozebilirsiniz. Belkide onu takip ettigin icin bu tip seylere yoneliyodur bir sure kendini tut ve hic bir yaptigina bakma. Baski altinda olmak adami bunaltip boyle seylere akli kayabilir
zemlak olduğumuz için ne ka mutlu oldum walla...))) sanırım doyumsuz sestram ben artık boşverdim umrum da değil yakında da bırakmayı düşünüyorum uğraşamıycam sürekli naptı ne etti işim gücüm var başka dertlerim war kendi kaybeder 2. evlik ben onun başta hata yaptım gittim evlendim ama hatamı devam etirmeyi düşünmüyorum hvala yorum için fala ....))))

Ev kadini misin? Eger elin bos ise böyle seylere takarsin. Kendimden biliyorum iki ay calismamistimda eski erkek arkadasima neler etmistim. Kendine baska ugraslar bulmaya calis.
ev hanım değilim çalışıyorum kendi şirketim var ayrıca kabin memurluğu da yapıyorum 2 iş var zaman yok aslında takip için ama fırsat bulduk ça yapıyordum biz akşam ayrılma karar aldık ben aldım tek o almadı bu erkekler neden tehdit yapıyor ya anlamadım gitti güçlü oldukları içinmi acaba

Back
X