:jeyyar:bende anlatam bare,:hulya: 2005 tarihinde bir firmaya girdim ilk onu ozaman gördüm,dedim bu neeeeeeeeeeeeee agzimin sulari akmaya basladi,ama malesef 1 ay calisip firmadan kovulunca bidahada görmedim,zaten unutmustumda,sonra 2007 de tekrar girdim ayni firmaya,bide ne görsem ayni adam,bu sefer pek umursamadim,ama onun gözleri sürekli üzerimdeydi,halbuki firmada okadar cok kiz vardiki polonyali rus alman ne ararsan var kiz cehennemi gibi,ama o sadece bana bakiyordu,yaklasik bi 3 ay bu bakma devam etti,sonra bi arkadasim firmadan dediki bu sana ne bakiyor asikmis gibi yoksa senle beraber oldugunu falanmi söyledi baskalarina dedi,tabi ben öyle deyince delirdim,cünkü diger calisanlar bile farketti bana nasil baktigini bir gün tam benim calistigim alandan geciyordu,
hemen yanina gittim tersleyerek SEN BANA NE BAKIYONNNNN DEDIM,oda hazir cevap ya sen bana ne bakiyorsun dedi,ama bu bakislariyla kendini cok ele veriyordu belliydi benden hoslandigi, neyse arada 4 5 saat gecince yanima geldi kafasi eyik bir seykilde seni rahatsiz ettiysem özür dilerim dedi, ozaman benim icimdeki sinir buzlari eridi,derken devamli selamlasmaya basladik,sonra o arkadas yine dedi yaaa bu bence senle beraber oldugunu herkeze anlatiyor baksana arkadaslari bile sana bakiyor dedi,bende kafamda bir plan kurup onunla dalga gececem güyaaaa,bir gün paydosta tesadüfen beraber ciktik oda konusalimmi dedi,bende dedim evet bende senle konusacam falan,neyse arabayi bir yere parkettim onun arabasiyla bi cafeye gittik,bu anlatti anlatti,icimden dedim aslinda iyi birine benziyor ama pes etmek yok dedim,dalga gecicem dedim,,
bir iki kere falan bulustuk baktim benim kafa dengi neseli sakaci cok matrak biri falan,ama bu arada ask mesk konulari falan yok,sadece arkadas gibi konusuyoruz sagdan soldan,aksamdi bana dediki gel biraz sehir icinde dolasalim dedi bende tamam dedim,yürüyorduk o sirada caddenin arasindan yasli ve cok korkunc bi sokak serserisi aniden yolumuza cikip bizden sigara istedi ozaman adami görünce bi an panikledim sonradan bide ne görsem ben korkudan onun koluna sarilmisim elini simIski tutuyorum,
hemen toprladim falan elini biraktim,oda sakayla karisik pis pis gülerek BÖYLE IYIYDI demezmi,
derken günler birbirini kovaladi ama bu arada gördümki gercekten iyi bir insan,cünkü firmada onun cok capkin kiz manyagi oldugunu duydum,yaklasik bi 2 ay böyle devam etti,sonra ikimizdede bi anda ask olustu sanirim,sonra ciddi takilmaya basladik,hergün gezmeler bulusmalar falan aradan su an tam iki sene gecti hala onunla beraberim 8 inci ayda aileler tanisti türkiyede,ve hala mutlu bir sekilde devam ediyor (bu arada o beni cok takip etmis sonradan söyledi)