AK Parti’den erken seçim anketi

Sizin duanizla var olmadı bedduanizla ölmez iki kişi şov yaptı binlercesi dua ediyor siz ancak iki kişiyi görürsünüz
biz beddua etmiyoruzki nereden çıkarıyorsunuz bunları,azıcıkta çalan çırpanlara beddua edin hakmı yani şimdi yaptığınız

Ben yine anlamadım ya heralde biraz akılsızım ben Yaşadığımız ülkenin yüzde doksanı müslüman değil mi ya (kaba hesap) inanan her daim inanıyordu zaten bunu birileri güçlendirdi ne demek sormazlar mı adama zayıftı demekki güçlendirdik diye benim inancımı kimse zayıflatamaz yada güçlendiremez inanç benimdir çünkü ve sadece de ben yönlediririm.İnanmak için yada inandığınız şeyin güçlenmesi için kimseye ihtiyaç yoktur yürekten inananlar da bunu zaten bilirler kul ile Allah arasına kimsenin girmemesi gerektiğini bildikleri gibi

bence herkes bunu biliyor da da da

Ben bilemiyorum işte yine söylüyorum (yüzde doksanı müslüman olan bir ülkede kabaca hesap yine) bizler neye tapıyorduk da ne değişti de şimdi daha mı çok müslüman olduk yüzyıllar öncesinde neydik biz? Bir konu açılıyor dinle ilgili sonu siyasetle bitiyor bir konu açılıyor siyasetle ilgili sonu beddualarla bitiyor Laiklik: din ve devlet işlerinin birbirine karıştırılmaması sanırım ilkokulda yalnızca bizlere öğretildi

osmanlının bitmesini Atatürke bağlayanmı dersin,neden ülkemizin ismi T.C diyenmi dersin,inkilapları beğenmeyenmi dersin ohoooo

bence hic kimse iktara gelmesin zaten yonetenler kendilerini dusunuyolar alt tabakadan kimse yok parası olan milletvekili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…