AK Parti’den erken seçim anketi

sıkıyorsa alay edilsin bakemm ben akp ye verdim ve yüzde 75 severim icraatlarını tayyibi ayrı bir severim yüzde 75 buçuk bu ülkeye kazandırdıklarını görüyorum kör değilim.. benimle alay edeninde aklını alırım burdaa ben kimseyle dalga geçmiyorsam kimsede benle geçemezz..haa evet burda bir kaç kişi varr şöyle yaşlarına bakıyorum bir avuç çoluk çocuk,,

Allahım allah yolunda olanın yanındadır bu parti tek başına gelmedi bukadar ugrasmalara yaralar aldık ama yine sarariz yaraları yine tek vücut oluruz yine tek parti oluruz
Beraber yürüdük biz bu yollarda
Beraber islandik yağan yağmurda ... :):)

rabbimi,z hepimizin yanında şükürler olsu.ak partinin yolsuzlulkları ayyuka çıktı,4 bakanı yargılamadılar hala

Biz neyiz peki,öyle bir söylüyorsunuz ki, sadece bu memlekete sizler müslümansınız..
Biz dış kapının dış mandalımıyız bu ülkede..
Merak etmeyin Allah'ın sevgili kullarıyız bizde.koca yaradan bizide görüyor.

aynen ablacım,bende arkadaşın yazdıklarından müslümanlığı kendilerine yonttukları anlamını çıkardım..din kimsenin yada herhangi bir partinin tekelinde değildir

Allahım allah yolunda olanın yanındadır dememi sebebine gelelim ozaman
Son 12 yılda Türkiye okadar geliştiki İsrail düşman tüm yabancı ülkeler düşman onların gördüğünü siz niye görmüyorsunuz Türkiye gelişti ilriye gidiyor islam i yeniden kazandırdı çerçeveyi genişletip bakın allah rızası için gorun neler değiştiğini oy vermeyin ama bikerede gorun.

Haşa hiçbir zaman ayrım yapmadık ayrımı yapanlar yaptı zaten rabbimiz öyle büyük ki af dileyenleri her zaman af eder biz sadece kulluk gorevimizi yapıyoruz dönüş yalnızca onadir

şahsen bize akpden mesaj geliyor, mektup geliyor
ne zaman davutoğlu tvde mitingde geldi
bir tanıdığım da gayet para alıyor şirketi için

yaşamasak inanıcaz da

arkadaşım bir sakin ol bri tek akp mi var bu ülkede bu ne parti sevgisi,ülkemize hiç birşey olmaz allahın izniile

rabbimi,z hepimizin yanında şükürler olsu.ak partinin yolsuzlulkları ayyuka çıktı,4 bakanı yargılamadılar hala

Allah yolunda olmanın göstergesi ayakkabı kutusu doldurmak mı? Gariban köylüye ''ananı da al da git'' demek mi? ''Benim gazabımdan korkun'', ''Benim rahmetim gazabımdan çok'' beyanatları mı vermek? Çok garip.

Allah yolunda olmanın göstergesi ayakkabı kutusu doldurmak mı? Gariban köylüye ''ananı da al da git'' demek mi? ''Benim gazabımdan korkun'', ''Benim rahmetim gazabımdan çok'' beyanatları mı vermek? Çok garip.
Sizin duanizla var olmadı bedduanizla ölmez iki kişi şov yaptı binlercesi dua ediyor siz ancak iki kişiyi görürsünüz

Edepli edebinden susarmış edepsiz bensusturdum. Sanırmış. Sizlerden. Korktum için değil. Edebimi korumam. İçin susuyorum. Rabbim Türkiye Cumhuriyetindeki. Tüm müslümanları. Sizlerin elinden korusun. Zira unuttuğunuz tekşey. En büyük güç olan allah. Yanımızda ve kalbimizde oldu müddetçe. Asla kazanamıcaksınız daha partinizi söyleyemiyorsunuz buda size son mj sonnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…