aynen öyle biz yine birinciyiz koalisyon olursa bugünleri mumla arayacaklar tek iktidarın kıymetini o zaman anlayacaklar vs vs kuyruğu dik tutma çabasıHala AKP diğer partileri kendi hizmetçisi gibi görüyor. Sanki MHP babalarının uşakları. Gel deyince gelecek, git deyincegidecek.
Hem kibirlendiğimiz için oyumuz düştü diyorlar hem de kibirlenmeye devam ediyorlar.
Analar ağlamasın babalar üzülmesin, dedeler neneler sevinsin sloganlarını ata ata Demokratik Terör ile yollarına devam etmeliler. Bir atasözü var: Orucu nerede tuttuysan; iftarı da orada yiyeceksin.
Gelsin gelsin bir o eksikti, o da geldi mi tam olurEki Görüntüle 1556435
Cok hosuma gitti
aaa %7 almış adam, yine gelse yine alır. lisedeydim mitingte milleti ezdim görmek için onuEki Görüntüle 1556435
Cok hosuma gitti
Gelsin gelsin bir o eksikti, o da geldi mi tam olur
Ama Sayın Uzan dönerseniz yine konserler isteriz, bu sefer öyle belli yerlerde değil, konserler her sokakta olsun lütfen
Şarkı, türkü, oynama derken veririz oyumuzu size
Birde özel talebimdir, 3-5 yabancı şarkıcı getirin Shakira, Katy Perry falan tercihimizdir
Hem çok güzel konserler oluyordu hem de döner pilav dağıtıyorlardı. Gittim yedim. Eve gelince de anneme bir de siyaset karın doyurmaz diyorsun bana. Bak karnımı siyaset doyurdu demiştim.
Bir sonuca varılana kadar bize de eğlence çıktı resmenErdoğan : "Baktık hükümet kurulamıyor direk Başkanlık Sistemine geçelim mi ? "zaytung
ay ben gezmekten sorumlu bakan olabilirmiyim :)Bir sonuca varılana kadar bize de eğlence çıktı resmen
Kuramazlarsa biz kuralım koalisyonumeclis kürsüsüne sardunyaları koyarız, masa sandalyelere dantel örteriz, yemek molalarında elimizde şişler tığlar, herkesin saçını makyajını konuşuruz, bizimle deyılsın deriz
hahaha ol ol,bende yemekten sorumlu bakan olayım,ay ben gezmekten sorumlu bakan olabilirmiyim :)
bak ne güzel anlaştık bu koalisyon dedikleri çok da zor değilmiş demek :))hahaha ol ol,bende yemekten sorumlu bakan olayım,Mune cımbız,ağda bilimum benzerinden sorumlu olsun
bu çok iyiymiş yaEki Görüntüle 1556435
Cok hosuma gitti
sare sana ve siyasi gözlüğüne bu sitede oldugum sürece hep şaşkın şaşkın bakıcam sanırım , cok hossun yaaaa %7 almış adam, yine gelse yine alır. lisedeydim mitingte milleti ezdim görmek için onu
bana gorede zengın partısıydı nedense. hep bıseyler dagıtır , konser vs verirdiya ondan sanırım..bu çok iyiymiş yaah ah çocukluğuma gittim bi an.. bizim yan komşu Uzan'cı oluvermişti bi anda..çocuk aklı işte bizde chp'liydik kavga ederdik komşunun çocuğuyla :) sonra sen gittin cem uzan bizim komşu bi anda mhp 'li oluverdi.. ehh merak etme ama ihanet etti bana diye düşünme çünkü komşu mhp'yi de benimsemedi.. bi kaç seçimdir akp'li :) haa bizi soracak olursan biz de bi değişiklik olmadı cnm yha
Hahhaaa:)) abi bu adam çok bomba yaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?