- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
Canım terör olsaydı gözümüze gözümüze sokarlardi helede medyanın isibu allahım allah yolunda olanın yanındadır sen korkma cumhur başkanın buna asla izin vermez kallesler yardım etmesin yeterki onlara biz kendi aramızda birlik olamıyoruz adamlar birlik oluyor HDP yı meclise söküyorlar bumudur vatan severlik ondan sonra terör bitmedi diyorsunuz maalesef
Allahım AK partiden razı olsun bugünlere geldik çok şeyler değişti hangi birini anlatayım en basitinden bahsedeyim şehit vermiyoruz şehit okadar şehit verdikki bunu kim durdurdu sorarım birde sunuda söylemek isterim eşimin halası benim Halam ve Teyzem maaş baglanamamislardi çünkü eşlerinin sigortası yetmemiş az ödendiği için ve allah rahmet eylesin öldüler baya zaman önce kalanlara sigorta baglamamislardi adam da koymuşlar yinede baglanamamislardi ve AK parti sayesinde maaşa bağlandılar bunları aAK parti yaptı bunca emegi nasıl unuturuz biz gorevimizi yaptık oyumu verdim bu seferde birinci parti olarak çıktık ama maalesef yetmedi... bazıları diyor siz etekde opersiniz öperim tabi allahım başımızdan eksik etmesin inşallah koalisyonda olmasın tekrar seçim olsun allahım oy veripte vermeyenleri pişmanlık yasasından yararlanıp tekrar partimizi tek parti olmasını nasip etsin inşallah inşallah
Kızlar biz bu oyları nasıl kaybettik sanılıyor tehditle millete mjlar gönderildi bana bile allahım basimizdan eksik etmesin partimizi bizi dit dit dit larin eline bırakmasın insallah allahım allah yolunda olanın yanındadır bunuda asacağız AK parti tek parti bu böyle böylede devam edecek
şaka gibisiniz ya,belli ki bir çıkarınız var.yoksa başka bir açıklaması olamaz,bu kadar aşırı partizanlık niye,tamam benim de bir görüşüm var ben de bir partiye oyumu veriyorum ama yanlışına da yanlış diyorum,eleştirebiliyorum,sanki Ak parti hükümetinin herşeyi mükemmeldi.O şehit meselelerine gelince,sadece ocak 2002 ve 2012 yılları arasında 724 asker,94 polis,96 köy korucusu şehit olmuştur.mesela 2011 yılında Hakkari Çukurca da 25şehit,2012 de siirtte 17 şehit,2012 de Şırnak Beytüşşebap ta 10 şehit,2012 bingöl-muş karayolu 10 şehit,8 yıl önce Hakkari Yüksekova da 12 şehit...bunlar sadece birkaçı,dalga geçer gibi birde kim durdurdu diyorsunuz,ben hayatımda bu kadar çok arka arkaya şehit haberi duymamıştım,evet şimdi durduruldu,bilin bakalım neye karşılık?
bu mesajlar bize niye gelmiyor ben anlamıyorum,eğer bu yazıları okuyan buradaki arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar da bizde bilelim,birtek ne hikmetse sizlere geliyor bu mesajlar!!!
aynen ya,yapıp yapıp sonrada çamurunu başkasına atma huyları da var,mesela bu en son seçimde şu meşhur hdp nin barajı geçmesi olayı,hayır kusuru kendilerinde arayacaklarında,biz bu hale getirdik diyeceklerine birde sürekli karşı tarafı suçluyorlar,cidden anlamıyorum.Sanki ellerindeki sihirli değneği değdirdiler ve durdu.
Yarın Fettullah'a dedikleri gibi İmralı Yaratığı için de demesinler 'Ne istediler de vermedik.'' diye.
Dinle beni ey millet, Dinle beni ahaliaynen ya,yapıp yapıp sonrada çamurunu başkasına atma huyları da var,mesela bu en son seçimde şu meşhur hdp nin barajı geçmesi olayı,hayır kusuru kendilerinde arayacaklarında,biz bu hale getirdik diyeceklerine birde sürekli karşı tarafı suçluyorlar,cidden anlamıyorum.
lisedeydin yahu adam da o zaman karizmatik gelmişti :) yoksa başka bişi değil yani :)sare sana ve siyasi gözlüğüne bu sitede oldugum sürece hep şaşkın şaşkın bakıcam sanırım , cok hossun ya
bana gorede zengın partısıydı nedense. hep bıseyler dagıtır , konser vs verirdiya ondan sanırım..
zengınler oy verır buna dıye dusunurdum
benden siyaset bekleyın sımdı bu kafayla
"zengınler ölsün" cü idim sanırım
Haklisin arkadaşım.
Avm ler dolup taşıyor, sokaklar araba kaynıyor, her geçen gün yeni bir avm yapılıyor; ama insanlara sor, herkes aç! Cumhuriyet tarihinden beri ayni olan yollar son 13 yıldır yapıldı. Cumhuriyet tarihinden beri ayni olan tren yolları ilk kez ak parti iktidarı döneminde yenilendi. Hızlı trenler yapıldı, daha da yapılacak. Birçok şehire havaalanı yapıldı. Ama, insanlara sorsan bunları zaten yapması gerekiyordu!!! Öyleyse bundan öncekiler niye yapmadı kardeşim? Eskiden imfden para dilenci biz, şimdi dev projelere imza atan bi ülke olduk. 3.köprü, 3.havaalanı ve Kanal istanbul... ozellikle de Avrupanın tekerine çomak sokacak olan, 3.havaalanı ve Kanal istanbul idi... tabi insanlar bunlari görmek istemiyorlar. Yolsuzluk YALANINA inanmak istiyorlar. Türkiyede zaten iyi bir hükümet kurulduğunda, insanlar da onu desteklediginde hep yolsuzlukla suçlanir, bu yeni bişey değil.... Necmettin Erbakan hocaya da aynı iftirayi atmislardi. Esas yolsuzlarin, krizlere sebep olanlar olduğunu biliyoruz biz, esas yolsuzların bankaların battığı dönemde başta olanlar olduğunu biliyoruz...
Kızlar biz bu oyları nasıl kaybettik sanılıyor tehditle millete mjlar gönderildi bana bile allahım basimizdan eksik etmesin partimizi bizi dit dit dit larin eline bırakmasın insallah allahım allah yolunda olanın yanındadır bunuda asacağız AK parti tek parti bu böyle böylede devam edecek
Haklısın arkadasşım;Haklisin arkadaşım.
Avm ler dolup taşıyor, sokaklar araba kaynıyor, her geçen gün yeni bir avm yapılıyor; ama insanlara sor, herkes aç! Cumhuriyet tarihinden beri ayni olan yollar son 13 yıldır yapıldı. Cumhuriyet tarihinden beri ayni olan tren yolları ilk kez ak parti iktidarı döneminde yenilendi. Hızlı trenler yapıldı, daha da yapılacak. Birçok şehire havaalanı yapıldı. Ama, insanlara sorsan bunları zaten yapması gerekiyordu!!! Öyleyse bundan öncekiler niye yapmadı kardeşim? Eskiden imfden para dilenci biz, şimdi dev projelere imza atan bi ülke olduk. 3.köprü, 3.havaalanı ve Kanal istanbul... ozellikle de Avrupanın tekerine çomak sokacak olan, 3.havaalanı ve Kanal istanbul idi... tabi insanlar bunlari görmek istemiyorlar. Yolsuzluk YALANINA inanmak istiyorlar. Türkiyede zaten iyi bir hükümet kurulduğunda, insanlar da onu desteklediginde hep yolsuzlukla suçlanir, bu yeni bişey değil.... Necmettin Erbakan hocaya da aynı iftirayi atmislardi. Esas yolsuzlarin, krizlere sebep olanlar olduğunu biliyoruz biz, esas yolsuzların bankaların battığı dönemde başta olanlar olduğunu biliyoruz...
sanırım akepeli olmadımız içinBu mesajlar niye banada gelmiyor,merak ediyorum neden gelmiyor..
Haklısın arkadasşım;
*her köşebaşı , her arazi avm oldugu için gidecek başka yer yok , para harcayacak başka yer yok.
yabancı markalar avm'ye mecbur olan bu halktan para kazanacagını bldıgı ıcın buralara yatırım yapıyor ve bırcougumuz deli gibi alısverıs yapıyoruz..
*allah askına cumhuriyetten berı aynı yolmuş , azıcık mantıklı mübalağa yapın lütfen. her secım öncesi daha yeni yapılan asfalt ve kaldırım taşlarının sökülüp tekrar yapılması neyin nesi..
adamlar 13 senedir iktidarlar , teknolojının tavan yaptıgı yıllardan bahsedıyoruz , tabıkı yol yapacak okul yapacak , bunun için teşekkür mü edicem bırakın ya. (bu yol konusuyla ılgılı bır arkadasımın paylastıgı bır makele vardı lutfen okuyun. bulursam paylasırım)
*hızlı tren yaptı , metro yaptı dıye mınnettar olmalıyım dogru. ınsanlar delı gbı batı illerine göc ederken yatırımsızlıktan , çökmek üzere olan istanbul , eskısehır , ankara gbi illere hızlı tren yapıldı dıye Allah razı olsun dicem öylemı..
Size ankara metrosunu örnek vereyım. ankara metrosunda kullanılan tutacaklara kadar herbır parcası imal edildiği ülkeden temin edilıyodu(şimdi hatırlamıyorum) metroda agır bakımda görev yaptıgım zamanlar cıldırmıstım buna. cunkü arkadasında ostım denen sanayı merkezınde yok yok. 2-3 tl ye ımal edılecek seyler 25-30$ a getirtiliyordu.. Eee hanı esnafı kalkındıracaktık..
*Havaalanlarını uçakları ne sıklıkla kullanıyorsunuz bılmıyorum ama, içerdeki illere gidildiğinde bindiğiniz uçakları tasvir etmenızı cok ısterım.. beledıye otobusuylemı ucaklamı gdıyorusnuz anlayacaksınız.
her şehire havaalanı yapılması geregınıde cok uygun bulmuyorum. dagları traslayıp , dogayla oynayıp , sırf yapmıs olmak ıcın bıseyler yapılmamalı bence. istanbuldaki 3. havalimanının , 3. köprünün gereği nedir zararları nedir?
yurt dısına hıc cıkmadım cıkanlar bılgı verebılır mı ? bizim kadr yüz ölçümü bir ülkede max. havaalanı sayısı nedir ?
*YOLSUZLUK kelimeniz de apayrı. savundugunuz partının vekilleri bıle bukelimeyı kullanamazken bukadar rahat , secmenın kullanabılmesı manidar..
peki;
koalisyon şarti 4 bakaının yolsuzluk dosyalarının kabulü .. Sizce AKP kabul edecekmi , diyelimki cevabınız evet edecek ; neden sımdıye kadar sorusturma acılmasına müsade etmedi ?
sanırım akepeli olmadımız için
valla cevremde birsürü akepeli var hıcbırıne bımsj gelmedı
Bunu ben bilemem :)Bu mesajlar niye banada gelmiyor,merak ediyorum neden gelmiyor..
Bunu ben bilemem :)
Cevap vermek istemedimBilmediğim için sordum bende..
Cevap vermek istemedimyoksa biliyorum cevabida
Partini şöyle cevabını vereyimCevabını biliyorsanız söyleyin o zaman,merakla bekliyorum ..
Partini şöyle cevabını vereyim
Böyle absürd tartışmalara girmeyin. Herkes fikrini söylesin ve çekilsin bencePartini şöyle cevabını vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?