AK Parti'den 'Gaz Odası' Göndermeli Seçim Reklamı

düşünmek mi? çalıyor ama çalışıyor helal olsun mantığında olan insanlardan ne bekliyorsun chess?

bilmiyorum, yani empati yapmaya çalışıyorum, 2 kere 2 dört, ben rahatsız olurdum :/
türbanlı akpye oy veren bi kadın olsam bu reklamdan da rahatsız olurdum, reklamlarda gayet açık yönlendirme, duyguları çarptırma yönetmeye çalışma var, ne bileyim... Bunlardan rahatsız olunmaması ilginç

şu sitede tanıdığım ve çok sevdiğim beş tane türbanlı arkadaşım var hepsi de çok bilinçliler ve akp ye oy vermiyorlar biliyorum ki..eminim o yasak döneminden etkilenmeşlerdir ama akp nin yaptığı herşeyi görüp olaylara objektif bakan insanlar bunlar.

hiçbir şeyinden rahatsız olmayanlar ve herşeyine kılıf uyduranlar için neler derim de korkuyorum ban yerim diye

bizim millet duygusuyla oy kullanıyor akp de bunu bildiği için, beğenmediği amerikanın reklam taktiklerini kullanıyor, reklam satış için herşeydir, coka colanın reklamları sayesinde dünyada en çok satan ürünlerden olmasıyla akp nin yıllardır en çok oyu alan parti olması arasında bi fark yok, reklamcılık ve içerik açısından bakarsak(!)

sanırım o 5 kişiden 2 sini biliyorum ve o 2 kişiyi yıllardır bende çok beğeniyorum kk da

iğrenç ötesi oy toplamak için bu yapılanlarmide bulandırıcı..sürekli başa sararak aynı oyu alma peşindeler..

Herzaman turbanin siyasi bir simge oldugunu dusundum ve dusunmeyede devam edecegim gibi geliyor. Adamlar ne zaman zorda kalsalar hooooop turban devrede.
kim kullanıyorsa allah bildiği gibi yapsın rabbim gün yüzü göstermesin inşallah..

kim kullanıyorsa allah bildiği gibi yapsın rabbim gün yüzü göstermesin inşallah..
Isin ilginc yani herzaman, Allah ve inanc ile ilgili herseyi hic cekinmeden istedikleri gibi kullaniyorlar. Allah'dan korkan, Allah'a inanan insanlar bunu yaparmi, yapmazlar.Bunlar Allah'danda korkmuyor. Nasil biseyler anlamadim. Allah bigun bunlari bi carpacak....

Vah vaaaah nasıl da ağlıyor garibimAkepe başörtüsünü seni özgürleştirmek için değil,tam tersi bunu koz olarak kullanıp seni kendine bağlamak için kullandı sevgili başörtülü bacı.İstese seni yıllarca bekletmeden de yapabilirdi,yapmadı.Kendi işine gelen zamanı bekledi.Ne güzel ki artık başını açmak zorunda değilsin,ama gözünü açmak zorundasın.Akıllı ol,kullandırtma kendini.

bence öteki tarafa gidip dönen yok zihniyeti hakim bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…