düşünmek mi? çalıyor ama çalışıyor helal olsun mantığında olan insanlardan ne bekliyorsun chess?
Avni de ayni fikirde..kullanacakları bişey kalmadı ki.sıra Atatürk de bence hatta başladılar bile.
bilmiyorum, yani empati yapmaya çalışıyorum, 2 kere 2 dört, ben rahatsız olurdum :/
türbanlı akpye oy veren bi kadın olsam bu reklamdan da rahatsız olurdum, reklamlarda gayet açık yönlendirme, duyguları çarptırma yönetmeye çalışma var, ne bileyim... Bunlardan rahatsız olunmaması ilginç
şu sitede tanıdığım ve çok sevdiğim beş tane türbanlı arkadaşım var hepsi de çok bilinçliler ve akp ye oy vermiyorlar biliyorum ki..eminim o yasak döneminden etkilenmeşlerdir ama akp nin yaptığı herşeyi görüp olaylara objektif bakan insanlar bunlar.
hiçbir şeyinden rahatsız olmayanlar ve herşeyine kılıf uyduranlar için neler derim de korkuyorum ban yerim diye
sanırım o 5 kişiden 2 sini biliyorum ve o 2 kişiyi yıllardır bende çok beğeniyorum kk da
benim birtanelerim onlar zatensanırım o 5 kişiden 2 sini biliyorum ve o 2 kişiyi yıllardır bende çok beğeniyorum kk da
Avni de ayni fikirde..
iğrenç ötesi oy toplamak için bu yapılanlartürban yasağının kalkması güzel bişey tabii ama bu çoktan olup bitmiş bişey değil mi, şimdiki seçimlerde yine gündeme getirilmesi saçma geldi. Ayrıca reklamı başarısız buldum, kız önce ağlamaklı bi ses tonuyla konuşurken aniden haber spikeri canlılığında konuşmaya başlıyor :/
kim kullanıyorsa allah bildiği gibi yapsın rabbim gün yüzü göstermesin inşallah..Herzaman turbanin siyasi bir simge oldugunu dusundum ve dusunmeyede devam edecegim gibi geliyor. Adamlar ne zaman zorda kalsalar hooooop turban devrede.
Isin ilginc yani herzaman, Allah ve inanc ile ilgili herseyi hic cekinmeden istedikleri gibi kullaniyorlar. Allah'dan korkan, Allah'a inanan insanlar bunu yaparmi, yapmazlar.Bunlar Allah'danda korkmuyor. Nasil biseyler anlamadim. Allah bigun bunlari bi carpacak....kim kullanıyorsa allah bildiği gibi yapsın rabbim gün yüzü göstermesin inşallah..
goremedım bende.. su avninin günlük tweetlerını yayınlayıp tartısacagımız bıt topıc olustursak olmazmı ?Avni de ayni fikirde..
bence öteki tarafa gidip dönen yok zihniyeti hakim bunlardaIsin ilginc yani herzaman, Allah ve inanc ile ilgili herseyi hic cekinmeden istedikleri gibi kullaniyorlar. Allah'dan korkan, Allah'a inanan insanlar bunu yaparmi, yapmazlar.Bunlar Allah'danda korkmuyor. Nasil biseyler anlamadim. Allah bigun bunlari bi carpacak....
dombira tutmuştu evetvalla bence lafa değil icraata bakarım reklamları daha iyiydi önceki seçimlerde akp nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?