şu reklam daha fazla oy kaygısı içinde olduklarını gösteriyor..valla bence lafa değil icraata bakarım reklamları daha iyiydi önceki seçimlerde akp nin
oy kaygısı tavan yapmış bunlardaAyrıca gaz odasıyla ikna odasını denk tutmak da düpedüz hadsizlik
Yeni reklam cikti.
Eski turkiye yok uzun gozalti sureleri yok diyor :) Demokrasi,insan haklari varmis :)
Gecen bir caps gordum.Erdoganin en cok kullandigi kelime "dusunebiliyor musunuz?" mus.Yahu dusunseler mitingde isleri ne? Diye baya komikti :) Ayni hesap.
açılmıyor ki
goremedım bende.. su avninin günlük tweetlerını yayınlayıp tartısacagımız bıt topıc olustursak olmazmı ?
en azındangündemi erkenden takıp etmeye baslarız
avniyle aynı fikirdeyim..politika böyle bir şey işte
Avniyi bir de baska bir yerden alintiladim, umarim bu resmi gorebilirsiniz.
Yapilan hizmeti anlatmanin neresi cirkin aceba..
Chp turban serbestligini iptal icin anayasa mahkemesine tasimisti ama Allah firsat vermedi..
Ve daha bircok hizmet saglik alaninda ..marmaray .
Ucuncu kopru ...hepsine de geziciler karsi neden aceba..
Yazikki gormeyen gormez.bu hizmetleri ..
Cebi dolanin cenesi aciliyo iste...
Çok yerinde bir tespit Lake.gaz odasıymış.
Azıcık beyin yahu. Geçen hafta almanyadaydım ve büyük bir hata yapıp toplama kampını ziyaret ettim. Gördüklerimi ömrümün sonuna kadar herhalde unutamayacağım. Biri şunlara gaz odası ne demek anlatsın. Ayrıca hitler az bile yapmış diyenler de aynı kesim değil miydi?
Bir dakika durun. Gezi olaylarına katılmayıp manen destek verenlerden biri de bendim.Yapilan hizmeti anlatmanin neresi cirkin aceba..
Chp turban serbestligini iptal icin anayasa mahkemesine tasimisti ama Allah firsat vermedi..
Yapilan hizmeti anlatmanin neresi cirkin aceba..
Ak Parti yeni seçim reklamını 'onlar konuşur AK Parti yapar' sloganıyla yayınladı. Reklamda kat sayı, yüksek öğretimde türban yasağı ve 'ikna odaları' göndermesi yapıldı.
Eki Görüntüle 1510299
Reklamda türbanlı öğrenci, 'ikna odası'na alındığını ve başını açmayı kabul etmediği için üniversitede okuyamadığını söylüyor. onedio
Bir dakika durun. Gezi olaylarına katılmayıp manen destek verenlerden biri de bendim.
Hangi Şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Türkiye istanbul'dan ibaret değil.
Marmaray'ı kullanıyorum memnunum, metroyu kullanıyorum memnunum. Sosyal tesisleri kullanıyorum verdikleri hizmetten memnunum.
Memur Değilim ama memura yapılan Zammı teşvik edici buluyorum.
Türban yasağının kalkmasından memnunum. Eşitlikten yanayım.
Şimdi bir de madalyonun öteki yüzüne bakalım:
1. Özel Sektörün bitişi her sene yüzlerce firmanın iflası ve binlerce işçinin işsiz kalması.
2. özelleştirme adında haddinden Çokça kurumun yabancıya satılması ve para kaynağının buradan gelişi.
3. Yeni iş Alanları açılmadığı için hızla işsizliğin artması.
4. Başkanlık sistemi adu Altında kürdistan özerkliğin adımının atılmaya çalışılması.
5. Hızla ve kontrol altına alınmayan bir şekilde yapılan inşaatlar ile birlikte İstanbul gibi Şehirlerin betonbul'a çevrilmesi.
6. Yeni Türkiye adı Altında yeni dünya düzeni propagandasının müthiş benzerliği. (Siyonizm yapı taşlarını. Ülkeye oturuşu.)
Bunları da değerlendirmenizi dilerim.
İlahi güçlerin Anayasa Mahkemesi'nin kararlarına etki ettiğini pek sanmıyorum açıkçası. Öyle olsa başta saraydaki olmak üzere Egemen Bağış'tan Muammer Güler'e çarpılmayan Akp'li kalmazdı
2001 yilina kadar zarar eden devlet kurumlarinin ozellestirilip kara gecmesi devletin kazanmasidir..
Ozel sektorun bu kadar desteklendigibaska bir donem var mi acaba issizlik artmadi azaldi ...
Kurtlerininsan yerine koyulmasi kurdistan temeli gormek buyuk bi fikir hatasi..baskanlik sistemiyle devletin herkademesi her kurumu daha hizli isleyecek...
Istanbulun beton olmasi ise arz talep meselesi kurt vatandaslarn yasadigi yerlere hizmet yatirim yapilip kalkindirinca bu talepde azalacaktir tabi kurdistan demesseniz kalkindirmaya..
En cok israilin karsinda durup muslumanin hakkini savunan baska bir lider var mi..siyonizme usaklik edenlerle erdoganin karistirilmayalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?