AK Parti'den 'Gaz Odası' Göndermeli Seçim Reklamı

ünü
vünüversite mezunlarını asgari ücretle özel sektörün insafına bıraktılar

Daha çokdeğil 2011 yılında başörtülü bir öğrenci başörtüsüne özgürlük ve anadilde eğitim haktır diye slogan attığı için göAltına alınmıştı emniyette de başörtüsünü çıkarmasını istemişler kimlik tespitine engel oluyor demişlerdi bu öğrencinin adını hatırlamıyorum haberi de bulmaya çalışacağım, hüda kaya, nuray canan bezirgan gibi her devirde sıkıntılar yaşamış insanlar varken bu tarz seçim çalışmaları çok sakil kalıyor.

ama tek sorunumun başörtü değil neden kimse bunu anlamak istemiyor..

şu foto özettir...zaten bu chp zihniyeti dedikleri nedir biri açıklasın ya bana..chp kurucusu belli kökeni belli nerden geldiği belli AKP kökün belli değil nerden geldiğin aşikar.. seçim dönemi türbandan girer marmaraydan çıkar.. kürtleri sevmez ama diyarbakıra koşar alevileri sevmez tunceliye koşar.. karısı istikbalden giyinir.. sözüm ona first lady doğuda makarn akömüre oyunu satanlaramı kızarsın çalmayan var sanki diyip oy verenemi ..kardeşim aç gözünü aç adamın damadı milletvekili sülalesi bir yere yerleşti kpss skandal üstüne skandal senin benim emeğim.. gezi parkı oldu çapulcu dediler özelleşmeyen yer firma kalmadı bulduğu yere cami dikiyor niye biz imansız mıyız? Yüce mustafa kemal derler ama hangi ak partılıye sorsam Atatürkü sevmez ayyaş der ulan tayyipin rakı masalarında boy boy fotoları var.. alkol alınca noluo başı açık olunca ne oluyor laik olmalı laik...

Laiklik neydi tam olarak din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasımıydı ?
ha ama türban serbest oldu..

Mesele akp degil yapilan hizmetlerin gozardi edilmesi cami de ihtiyacki yapiliyor..kurtleri sevmese acilimlar yapilmazdi..size gore sevmiyor
Oylarini makarnaya komutr satanlar simdi chp nin kaynaksiz vaadettigi iki maas lakirdisina mi satsinlar..komuru yakip isinirsin makarnati yersin karnin doyar ..basinortulun istedigin isi yaparsin okullardan geri cevrilmessin evt bunlari yasarsin cunki icraate dokulmustur ..bos vaat yerine makarna yemeyi tercih ederim..
Hangi lider pazardn giyiniyo acaba bunu hi gecin..
Laiklik konusuna hic girmiyecem cok sey var soylenecek ama kotam bitmek uzere :d
Cami yapilmasindan rahatsiz olan bir sahsiyetle konusmak gereksiz bir olay ..laik yasa laik öl laik dirilince goruselim senle...

israilin karşısındamı durdu..olaylar olduğu sıralarda tv den bizzat duydum arınç çıktı ve dedeiki,bizden boykot yapmamızı beklemeniz mantık olarak uygun değil,siyasi ilişkiler vs..boykot yapmayı düşünmüyoruz israile karşı,
sen bol keseden atmaya değil gerçeğe bak arkadaşım gerçeğe..

benim arkadaşım imam hatipli sosyoloji okumuş 4 sene hani nerede iş..iş başvurularını kapı altlarından dahi atmış..bir umut..ayda 300 tl ye özel ders veriyor..

3..5 hurmayla açlığını bastıran peygamberin ümmetiyiz demesin o zaman zira çarpılacak..peygamber efendimizin yaşamını okudunuzmu..eski ama temizgiyinen..hz fatmaya değerli bir kolye taktığı için küsmüş bir insanmış..

Yav he he. Laiklik dinsizlik demek.

Insanlar laik olamaz devletler olur. Laiklik din ve devlet islerinin birbirinden ayrilmasidir. Sen ben o nasil laik olabiliriz. Ancak devletin laik olmasi gerektigini savunabiliriz.

Ya kafalar cok acayip gerçekten. Anlayan beri gelsin

Akp e dini kullaniyor diyosunuzda 3 5 hurma diyerek sende hz peygamberi kullanmis olmuyor musun..keske o yuce sahsiyetin maddi ahlakini ornek gosterebilginiz kadar manevi ahlakinida ornek gosyermeye yuzunuz olsa...hayatinin hangi evresinde laiklik var...devlet gokten indirilen dogmalarla yonetilemez diyen yuce atanin torunlari..

ben demiyorum ,üç beş hurmayla açlığını bastıran paygamberin ümmetiyiz deyip sarayda oturan 1000 tl lik su bardaklarından suyunu içen halkın asgarilisini emeklisini yılda 60 tl zam yapan rte

:) türkiye tarihinde en cok özelleştirme Yapılışı akp hükumetine rastlar.
Özelleştirme guzel birseydir.
Fakat bu bolluk gibi görünen aslında kaynakların HIZLA satılıp paraya çevrilmesini akıllı bir ticaret anlayışı olarak göstermek ekonomiden anlamıyorum demektir.

Özel sektör çalışanıyım, hangi destekten bahsediyorsunuz?
Size bildigim net rakamı söyleyeyim: 2008 de izmir ilinde 40 adet tekstil işletmesi kapanmıştır. Bu sadece benim bildigim tekstile alakalı Ufacık bir bilgi. Bunun gibi yüzlerce bilgi var.
Nasıl bir destekten bahsediyorsunuz? Pek cok buyuk firma kapandı benim bizzat bildigim, küçüklerin iflasını bile saymıyorum. Sizin anlayişiniza göre parayı koyacak yer bulamadılar da kapattılar.
Inşaat sektörü ise arz ve talep öyle mı?
O dairelerin pek cogu 500 bin alt tabanlı fiyatlarla ciddi faizler ile banka kredisi altında satılırken, pek cogu da Arap ve yabanciya satılmaktadır.
Yani halka degil, pek cogunun da sahibi aynı şahsi muhteremler(!)
Yani arz talep olayı degil... He arz meselesini yabancı kaynaklara peskes ve cep doldurma olarak görüyorsanız ayrı.
Kurdistan konusu ile alakalı ise adam yerine konulma durumu ile alakalı Kapılar arkasında Görüşülen hdp heyeti ve akp hükumeti ile alakalı bizzat bildigim bilgiden mı bahsedeyim yoksa Oslo anlaşmalarından mı? Bunlar adam yerine konulmak mı yoksa o anlaşmaların başka puf Noktaları mı var?
Gercekten İsrail'in karşısında erdogan ve ekibinin durduğunu düşünme gafletinizi de araştırmamanıza yoruyorum.
Siyonizme savaş acmis oyle mı? Hem de erdogan ve ekibi?
Himmm...
Bu duruma göre;
*üstün Yahudi madalyası alan Recep Tayyip erdogan degil.
*siyonizmin bas aktrislerinden kraliçe Elizabeth'in önünde diz çöküp 'Şövalye' mertebesi ile ödüllendirilen de Abdullah Gül degil.
* yeni Turkiye propagandası ile Necmettin Erbakan'ın Ölmeden önce defalarca konferans verip gözümüze soka soka belgelerle 'yeni dünya düzeni' arasındaki belgeler de tamamen tesadüf.

yüce atamızın torunuyuz evet keşke padişah torunu kalabilseydik,ama lüxe ve çıkarlarına okadar düşmüşlerki ülke parçalnmak üzere iken halk Atatürkün önderliğinde savaşmayı özgür iradesiyle kabuş edip bu uğurda canını vermiş..

tesettürlü bir genç kızın cv sini artık çaresizlikten tüm işyerlerinin kapı altlarından bile atması ne kadar uygun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…