AK Parti'den 'Gaz Odası' Göndermeli Seçim Reklamı

Ekmek arasi yol yeriz diyen arkadaslaraa...
Oo karadeniz sahil yollari ne olmus mubarek misss kaymak.
Reklamlarda o kamyoncular her sene degismiyor.Kamyoncu 10 sene oncede vardi simdide var.Gunleri haftalari aylari yollarda gecenler var.Onlar icin yol nigmet.Gecen sene Artvinin bir koyundeyiz araba vesait bakka hicbirsey yok oradaki kiytirik toprak yola bike asfalt atilmisti.Esim bile cok sasirdi.Sadece yollar degil koylerimize bile guzel yollar geliyor.Darisi kisin kardan kapanan yagmurdan selden hasar goren koylerimize insallah.(istanbuldaki arac fabrikalarini bilen var degil mi?)

bende onu düşündüm biliyormusun,kadınlar ailecek bankaya borçlu,ya erteliyor yada bebeklerini emanet edip işe dönmek zorunda kalıyor

OTE="evlaefe, post: 40778963, member: 459140"]Ekmek arasi yol yeriz diyen arkadaslaraa...
Oo karadeniz sahil yollari ne olmus mubarek misss kaymak.
Reklamlarda o kamyoncular her sene degismiyor.Kamyoncu 10 sene oncede vardi simdide var.Gunleri haftalari aylari yollarda gecenler var.Onlar icin yol nigmet.Gecen sene Artvinin bir koyundeyiz araba vesait bakka hicbirsey yok oradaki kiytirik toprak yola bike asfalt atilmisti.Esim bile cok sasirdi.Sadece yollar degil koylerimize bile guzel yollar geliyor.Darisi kisin kardan kapanan yagmurdan selden hasar goren koylerimize insallah.(istanbuldaki arac fabrikalarini bilen var degil mi?)[/QUOTE]
Malatya'dan Kayseri ye giderken de yol yapılıyordu. Her yaz vardı. Sürekli bozuluyor yollar tekrar yapılıyor bozuluyor tekrar yapılıyor. Bence yol yapmak çok zor değil zaten devletin parasıyla bizim paramızla yapılıyor değil mi? Yani bir iktidarın çıkıp yolla ilgili reklam yapması komik. Eğitimle ilgili sağlıkla ilgili yapsın. Özellikle eğitimle ilgili. Ama orada reklamı yapılacak bişey yok. Hele eğitim hepten bozuldu. Neyse milletinin aldığı asgari ücreti bilmeyen ama on üç senedir bu ülkeyi yöneten birini savunmak da zor olsa gerek. Yani şu sert karizmatik bilmem ne dediğiniz adam orda ücreti bilemeyip kem küm edip üstüne bin liradan fazladır diyince bütün karizmanın yerle bir olması gerekti. Tuzu kuru olanlar nasıl anlaşılıyor ama

Malatya'dan Kayseri ye giderken de yol yapılıyordu. Her yaz vardı. Sürekli bozuluyor yollar tekrar yapılıyor bozuluyor tekrar yapılıyor. Bence yol yapmak çok zor değil zaten devletin parasıyla bizim paramızla yapılıyor değil mi? Yani bir iktidarın çıkıp yolla ilgili reklam yapması komik. Eğitimle ilgili sağlıkla ilgili yapsın. Özellikle eğitimle ilgili. Ama orada reklamı yapılacak bişey yok. Hele eğitim hepten bozuldu. Neyse milletinin aldığı asgari ücreti bilmeyen ama on üç senedir bu ülkeyi yöneten birini savunmak da zor olsa gerek. Yani şu sert karizmatik bilmem ne dediğiniz adam orda ücreti bilemeyip kem küm edip üstüne bin liradan fazladır diyince bütün karizmanın yerle bir olması gerekti. Tuzu kuru olanlar nasıl anlaşılıyor ama[/QUOTE]ciddimisinasgari ücreti bilesse nasıl halka empati yapabilirki

ptic, post: 40779112, member: 236598"]Malatya'dan Kayseri ye giderken de yol yapılıyordu. Her yaz vardı. Sürekli bozuluyor yollar tekrar yapılıyor bozuluyor tekrar yapılıyor. Bence yol yapmak çok zor değil zaten devletin parasıyla bizim paramızla yapılıyor değil mi? Yani bir iktidarın çıkıp yolla ilgili reklam yapması komik. Eğitimle ilgili sağlıkla ilgili yapsın. Özellikle eğitimle ilgili. Ama orada reklamı yapılacak bişey yok. Hele eğitim hepten bozuldu. Neyse milletinin aldığı asgari ücreti bilmeyen ama on üç senedir bu ülkeyi yöneten birini savunmak da zor olsa gerek. Yani şu sert karizmatik bilmem ne dediğiniz adam orda ücreti bilemeyip kem küm edip üstüne bin liradan fazladır diyince bütün karizmanın yerle bir olması gerekti. Tuzu kuru olanlar nasıl anlaşılıyor ama[/QUOTE]ciddimisinasgari ücreti bilesse nasıl halka empati yapabilirki[/QUOTE]
Yapabiliyor mu ki? Anca sert durup azarlıyor kızıyor sert konuşuyor. Sonra karizmatik oluyor. Halkın içine karışmasını geçtim bir dünya koruma polisle geziyor. Bak bugün ankarada idi gördük. Yolda kaç araba vardı kaç koruma kaç polis ooooo. Herkes seferber olmuş. Bir orduyla geçiyor yollardan bile

Yapilan hizmet goz onune seriliyor bunun neyine sasiriyorsunuz.Zamaninda diger hukumetlerin butceden paralari alip yarim birakip curumeye biraktigi insaatlar isletmeler Aaa evet o yapilmayan yagmalanan yarim kalan vaatler yazik orada gidenler kimin cebinden gitmisti.
Bana niye yaziyorsunuz...

bende onu düşündüm biliyormusun,kadınlar ailecek bankaya borçlu,ya erteliyor yada bebeklerini emanet edip işe dönmek zorunda kalıyor
Heralde canım küçük çocuğu olan hangi kadın keyfinden çalışır?Bak benim bi kuzenim var mesela,kocası sözleşmeli işçi kendi de markette çalışıyor,doğumdan öncesi sonrası toplam 2 ay doğum izni kullandı sonra çocuğu annesine bırakıp çalışmaya döndü mecburen.Neden,çünkü kredi borcu var.Neden borcu var,çünkü gecekondu tarzı küçük bahçeli bi ev alıp içine de biraz tadilat yaptı.Başka da hiçbir şeyi yooook.Hem de kışları ısınma derdinin pek olmadığı,meyve sebzenin nispeten ucuz olduğu küçük bir şehirde yaşıyor.Büyük şehirlerde yaşayanların halini var sen düşün.

rosemarys,çevremde öyle okadar arkadaş tanıdık varki,sonra birisi kalkıp rafah düzeyi arttı deyince insanın sinirleri bozuluyor,gördüğümemi inanıcam,lafa sözemi

Öyle vakti zamanında yapılan yarım kalan işletmeler falan yazmak olmuyor. Yazacaksın nerde ne zaman olmuş hangi inşaat yarım bırakılmış yağmalanmış falan. Öyle farazi konuşup gitmekle olmuyor olay. Neyse dediğim gibi asgari ücreti bilmeyen birini yollarla savunmak zor. Ondan böyle yüksekten atıp tutmak lazım. Ben artık yoruldum zaten bu kadar yapılan ortaya çıkan şeyleri görmeyip de ama yol yaptı yolda buz pateni yaptık eller havaya yaptık diyenlere bişey anlatmaktan

Ben goz ardi et diye bir buton buldum kizlar yeni farkettim diyelim.Kendi dusuncesini savunan seninkine hakaretler yagdiran uslubunu bozan ve hep kendini hakli goren acikcasi beni rahatsiz eden kim varsa tikk.. yetiyor.Artik gozumun ardina atiyorum.

Yine kulağım çınladı yahu
Kim anıyor beni, parmak kaldırsın

Herkes görüşünü belirtmekte özgürdür ama lütfen dini yorumlara girmeyelim, görüşleri hakaret etmeden üslup bozmadan belirtelim ve karşı görüşün fikrine de aşağılayıcı yorumlar yapmayalım.

Hee birde konu Atatürk değil, AKP seçim reklamı, rica ediyorum döndürüp dolaştırıp konuyu Atatürk'e ya da baş örtüsüne getirmeyin, cidden sıkmaya başladı.

Bu uyarı mesajını da her iki taraf üstüne alınsın çünkü bir taraf Atatürk derken diğer tarafta baş örtüsü diyor, olmuyor, herkes birbirinin hassas noktalarına dikkat etsin lütfen.

ay şimdi kamu spotu izlerken jeton düştü, dikkat edin onlarda da ani duygu konuşma değişimi var, iş güvenliği reklamlarında aynı firma yapıyor galiba akp nin rekamlarınıda

eğitim reklamını gördünüz mu bu arada, okullarda labaratuvar, kapalı spor salonu, bilişim sınıfı varmış, biz hiç göremedik ama

keşke bizimde ossa
nerde kapalı spor salonu cuma günleri arada okuma ve sohbet yapıyoruz arkadaşlarla,ilk okul 2 sınıfa gidiyor arkadaşın çocuğu sert havada beden dersinde okul bahçesine bırakıp çay içmeye gitmiş öğretmen..eğtimde yok labaratuarda,kapalı spor salonu sayılı okullarda vardır

bende duydum yeni zelanda da ki okullar böyleymiş

erdoğan var diyosa vardır o ka!

insanlarda her zaman lider gördüğünden etkilenme gibi bir durum söz konusuyken şu anki iktidar ve hatta diğerlerinin bu kadar birbirlerine ve bazılarının halka karışı da son derece kaba kindar suçlayıcı temelinde öç almaya dayalı konuşmaları her televizyonu açtığımızda karşımıza çıkan kavga programları silahın susturucu ile sanki su tabancasıymış gibi basit gösterildiği dizilerden birbirinin kuyusunu kazıyan hep bir entrika peşinde olanlardan bıktım usandım . biri çıksın ve halka birbirine sarılın , birbiriniz sevin , hepimizin Allah ve adalet karşısında değeri aynıdır , kimse bir diğerini ötekileştirmesin , yardıma ihtiyacı olanlara yardım edin , çalmayın , aç ile paylaşın desin artık !!! ben bunu yaptım ben bunu yapacağım konuşmalarından bıktık artık . biz çocuklarımız barış aydınlık ve çağdaş ülkede yaşasın istiyoruz . mitinge çıkan sağa sola laf sokan iktidardan muhalefetten adaylardan hepsinden bıktık artık . insanlar artık kendinden olmayana tahammül edemez oldu . bunun nedeni de başta dediğim gibi insanların lider gördüğünden etkilenme psikolojisidir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…