ha bir ek,o sevmediğniz Atatürk olmasaydı cumhuriyette olmazdı.
o çok sevdiğiniz erdoğanınızda sizi yönetemeyecekti.
nerede. ne özgürlüğü. köle isaura tadında yaşardı evceğindeonu bunu bırak acaba böyle özgür olup kadın hakları elde edip iki çift laf konuşabilecek miydik orası bile meçhul
çocuklarımın okuduğu 4 mısralık şiiri ille ekletecekler bana
Gorusme yapmak kan dokulmesinden iyidir..gorusme yapilmadan nasil cozum uretilecek..
Dunya ekonomi sistemi faiz uzerine kurulu turkiyede nasibini aliyor..iktidarin cebi dil hazine dolu durumda su an chp bu hazineye guvenerek vaatlerde bulunuyo cunki..derin ekonomi bilgim yok ama yasadigimi bilirim cocuklugum ve simdiki ekonomik durumum evt bazi seylerin fiyatlari yuksek olsada halkin alim gucude yuksek her aile 2 3 calisanli durumda ..simdiye kadar hangi lider apartman dairesinde yasamista bu aksaraya bu kadar taktiniz ..keske sarayi satip zengin olacak kadar kolay olsaydi ekonomi yonetimi..ayrica millete devlete kalacak bir yapinin bu kadar dile dolanmasi manasiz..
Hz peygamber deyipbir taraftan laiklik demek apayri bi manasizlik...
Simdi desemki islami yonetim gelsin islam adaleti uygulansin laiklik elden gidiyor diye yayagarayi koparirsiniz...o halde verdiginiz ornekler samimi olsun..
Hicbir parti ve icindekiler hatasiz deil ..calmissa cirpmissa oy verdigim partide bir kaci bu tamamina mal edilemez hakkimida helal etmem hesabinida sorarim savunmaktan ALlaha siginirim..ama su anda toplumsal maslahat acisindan en iyi hizmeti akp vermistir bu bir gercek..
Neyse kotam gercekten bitti sayilir ..
Biri demis beni sallamamis hepinize yetisemiyorum hayatim telden yazmak bi iskence surekli donuyor netim yavas kusura bakma aslinda senide seviyorum :)
diyorum ya biraz okusalar. ama işte ordan buradan duyma yanlış bilgilerle gelip yazmıyorlar mı. şok ediyorlar insanı. araştırın biraz okuyun. öğrenin. korkmayın gerçekler acıtmaz. öğretir.simdiye kadar hangi lider apartman dairesinde yasamista bu aksaraya bu kadar taktiniz .
demiş birisi..
kendisine Bülent Ecevit'in Ahmet Necdet Sezer'in hayatını araştırmasını öneririm. belki utanır biraz.
kızının düğününün elektrik parasını bile cebinden ödeyen Sezer'den saray yaptıranlara geldi bu ülke. yazık.
Her bireyin iş sahibi olmasını tek maaşla geçinememek olarak yorumlamak sadece yorum farkı
Şeriatı bazı ülkelerin yanlış uygulaması islami yönetimin kötü olduğunu göstermez..demokrasinin kökü zaten islamdır..hulefai raşidin seçimle yönetime gelmişlerdir..hz aişe siyaset yapan,kendisinden pek çok hadis rivayet edilen,şiir edebiyatta meziyetli bi hanımdı..hz hatice tüccar bir hanımdır..vss çok örnek var islam kadının haklarını koruyan bir dindir (dört eşliliğe gelince o sadece bir ruhsattır emir değildir ve islam tek eşliliği teşvik etmiştir daha da konu üzerinden konuşmıycam)..ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR bu inanç meselesidir..sizde inandığınızı savunuyorsunuz neticede(yada sadece işine gelen kısmınamı inanamak denir bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz bu konuda sizin sevdiğiniz ne demiş bi alıntı yapında okuyalım)…hepimiz diğer dünyada da sevdiklerimizle olucaz inş yanı no prablım..
Keşke ecevitte sarayda yaşasaydı da ülkeyi krize sokmasaydı..ekonomi konusunda ise akp dışındakiler gelince daha iyisi olmayacak ..çünki başörtüsü imamhatip kuran kurslarıyla uğraşmaktan ekonomıiyle ilgilenemeyecekler..
Dikot: kanmak değildir bu kolu kesene değil eli kesene razı olacan bu dünya böyle keşke asrı saadet geri gelse ama günümüzde yaşıyoruz…
ötekiDiknot : )körler sağırlar birbirini ağırlar...
dini yoruma mecbur bırakıyosunuz beni hadi kibleyin çünki elinize geçirip bir kaşık suda boğma isteğinizi böyle yeneceksiniz..tahammül ne kadar güzel bi meziyetti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?