AK Parti'den 'Gaz Odası' Göndermeli Seçim Reklamı

ha bir ek,o sevmediğniz Atatürk olmasaydı cumhuriyette olmazdı.
o çok sevdiğiniz erdoğanınızda sizi yönetemeyecekti.

onu bunu bırak acaba böyle özgür olup kadın hakları elde edip iki çift laf konuşabilecek miydik orası bile meçhul

çocuklarımın okuduğu 4 mısralık şiiri ille ekletecekler bana

Hazine dolu ? Dış borcumuz neden günden güne artıyor o zaman ? Hazine dolu ise şak diye çıkarıp ödesek ya. Hazineye güvenerek vaat vermiyorlar aslında. Bu vaatlerin uygulanabilmesi ve gerçek olabilmesi hayal mi ? Halk olarak vatanımıza sahip çıkarak gereksiz kamu harcamalarından kısılarak refah seviyesi yüksek bir ülke olamaz mıyız ?

Halkın alım gücü yüksek olduğu için değil olmadığı için her aile 2 - 3 çalışanlı. Özel sektörde asgari ücretle çalışan bir kişinin tek başına ne geçinmesi ne barınması ne de yaşaması mümkün değil. Aile bireylerinden birinin maaşı kiraya , birinin mutfağa , birinin faturalara gidiyor da ancak geçiniyor insanlar.

Diyeceksiniz ki herkes asgari ücret almıyor. Ortalama maaşlar büyük şehirlerde dahi 1500 - 2000 tl arasında gidip geliyor. Hiç bir anonim şirket daha ucuza iş gücü sağlayabiliyor iken daha fazlasını vermek istemiyor ve vermiyor da. Sektör ortalamasına bakıyorlar ve danışıklı dövüş usulü ile aynı ortalama maaşlarda işgücü alıyorlar.

Hakkınızı helal etmemek yeterli mi ? Bu dünyada hakkını aramak ve hakkına sahip çıkmak var iken neden fıtratında var diyerek her türlü hırsızlığa , ülkemizin geleceğinden ve bizlerden çalınanlara sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz ?

.simdiye kadar hangi lider apartman dairesinde yasamista bu aksaraya bu kadar taktiniz .

demiş birisi..
kendisine Bülent Ecevit'in Ahmet Necdet Sezer'in hayatını araştırmasını öneririm. belki utanır biraz.
kızının düğününün elektrik parasını bile cebinden ödeyen Sezer'den saray yaptıranlara geldi bu ülke. yazık.

diyorum ya biraz okusalar. ama işte ordan buradan duyma yanlış bilgilerle gelip yazmıyorlar mı. şok ediyorlar insanı. araştırın biraz okuyun. öğrenin. korkmayın gerçekler acıtmaz. öğretir

halkın alım gücü yüksekten sonra error verdim.. gerçekten yüksek olduğunu mu düşünüyorsunuz? yoksa sadece muhalefet olsun diye mi yazıyorsunuz? yoksulluk sınırı 4500 lira (bu 4500 lira altında alan herkesin "yoksul" olduğu anlamına gelir) peki kaç kişi tanıyorsunuz bu rakamın üzerinde mesela 4600 tl maaş alan?

eğer gerçekten muhalefet olsun diye yazıyorsanız sevineceğim, çünkü bu söylediğine inanıyor olmanız çok çok daha kötü..

9 yilda serbest birakana kadar reklam yaptilar oy aldilar. Hersey oldu bitti yine temcit pilavi gibi onumuze suruyorlar.

Ben bu reklami gorup oy vereceklerinde .... Ne diyim yani. Topluca yok olalim

Her bireyin iş sahibi olmasını tek maaşla geçinememek olarak yorumlamak sadece yorum farkı
Şeriatı bazı ülkelerin yanlış uygulaması islami yönetimin kötü olduğunu göstermez..demokrasinin kökü zaten islamdır..hulefai raşidin seçimle yönetime gelmişlerdir..hz aişe siyaset yapan,kendisinden pek çok hadis rivayet edilen,şiir edebiyatta meziyetli bi hanımdı..hz hatice tüccar bir hanımdır..vss çok örnek var islam kadının haklarını koruyan bir dindir (dört eşliliğe gelince o sadece bir ruhsattır emir değildir ve islam tek eşliliği teşvik etmiştir daha da konu üzerinden konuşmıycam)..ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR bu inanç meselesidir..sizde inandığınızı savunuyorsunuz neticede(yada sadece işine gelen kısmınamı inanamak denir bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz bu konuda sizin sevdiğiniz ne demiş bi alıntı yapında okuyalım)…hepimiz diğer dünyada da sevdiklerimizle olucaz inş yanı no prablım..
Keşke ecevitte sarayda yaşasaydı da ülkeyi krize sokmasaydı..ekonomi konusunda ise akp dışındakiler gelince daha iyisi olmayacak ..çünki başörtüsü imamhatip kuran kurslarıyla uğraşmaktan ekonomıiyle ilgilenemeyecekler..
Dikot: kanmak değildir bu kolu kesene değil eli kesene razı olacan bu dünya böyle keşke asrı saadet geri gelse ama günümüzde yaşıyoruz…
ötekiDiknot : )körler sağırlar birbirini ağırlar...
dini yoruma mecbur bırakıyosunuz beni hadi kibleyin çünki elinize geçirip bir kaşık suda boğma isteğinizi böyle yeneceksiniz..tahammül ne kadar güzel bi meziyetti..

He he görüyoruz bi kaşık suda boğma isteği olanları,bulsanız 80 sene önce ölmüş adama geçireceksiniz dişlerinizi,tırnaklarınızı...
Sanki sarayda oturanlar ekonomik krizi engelledi mi?"Teğet geçti" dedikleri delip geçti haberiniz yok.Memlekette üretim bitti,herşey ithal."İnşaat ya resulallah"mottosuyla buldukları her boş metrekareye rezidans avm filan yaparak inşaat sektörünü ellerinde tutmaya çalışıyorlar ama yakında o da patlar.
Ecevit en azından çalıp çırpmadı,mezhep üzerinden,siyasi görüş üzerinden düşmanlığı körükleyip milleti birbirine kırdırmadı.Bi de böyle düşün...

''Elinizdeki tek alet çekiç olursa; Bütün sorunları çivi olarak görmeye başlarsınız'' Abraham Maslow.

Başörtüsü Türkiye'nin sadece tek sorunu değildir, sadece sorunlarından bir tanesi idi. Peki başörtüsü neden yasaklandı?

O dönemde birisi boşboğazlık yapıp bir açıklama yapıyor ve serbest olan başörtüsünü yasaklatıyor. BU açıklama ise şu idi: ''Başörtülülere okullarda rektörler ve dekanlar başta olmak üzere herkes saygı duruşunda duracak''
Ben kendi adıma konuşursam; ben İstiklal Savaşı'na katılanlar haricinde kimseye saygı duruşunda durmam. Buna annem ve babam da dahildir. Çünkü onlar İstilal Savaşı'na katılmadılar.

Bu talihsiz beyanat ve propaganda uyuyan yılanı uyandırmış ve başörtüsünü yasaklattırmıştır.

Yine İmam Hatip liseleri de aynı kişinin düşüncesiz sözlerinin kurbanı olmuştur. İmam Hatip li öğrenciler hiç kimsenin arka bahçesi, ön bahçesi, tarlası, bostanı olamaz.

Bu ülkeyi geçmişten günümüze kadar yönetenler şunu öğrenmeliler: Onlar bu milletin hükümdarı, hükümranı değil, sadece hizmetçileridirler.

He ayrıca evet tek maaşla geçinemedğinden değil yorum farkından dolayı lohusa kadınlar bebelerini bırakıp işe dönmek zorunda kalıyorlar,hem de altı üstü 1000 lira maaş için.
Ve yine ayrıca kanmayan biri canla başla savunmaz,hem neden birilerine razı olalım?Onlar kendilerini düzeltsin,benim oyumu haketmeyen iktidarda durmasın,ta ki hakeden birileri çıkana kadar.
Diknot:"Dipnot" olmasın o

AMA O KADAR YOL YAPTI, DUBLE OTOBAN YAPTI, DİYENLERE...
Sene 2005 Türkiye ile bir alâkası olmayan John Perkins kitabında anlatıyor;
"Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra onlara arabalarımızı satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak gerialırız, hem de faiziyle. O ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan kredi "ASLA" o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede ‘proje‘ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır.
Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. Bizim şirketlerimiz kazanır o ülkedeki birileri de nemalandırılır. Toplum bu düzenekten hiçbirşey kazanmaz. Ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. Bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır. Plan böyle işler. Sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki; "Bize büyük borcunuz var ödeyemiyorsunuz. O zaman petrolünüzü satın, doğal gazınızı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin, askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, Birleşmiş Millletler de bizim için oy verin! Elektrik su kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! Onları Amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın..." Sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz. Bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir."
Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - John Perkins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…