Akp e dini kullaniyor diyosunuzda 3 5 hurma diyerek sende hz peygamberi kullanmis olmuyor musun..keske o yuce sahsiyetin maddi ahlakini ornek gosterebilginiz kadar manevi ahlakinida ornek gosyermeye yuzunuz olsa...hayatinin hangi evresinde laiklik var...devlet gokten indirilen dogmalarla yonetilemez diyen yuce atanin torunlari..
ne savaşı yav artık hayal dünyasına iyice dalmışlar..kız millet şizofren olmasın sonra
Aman sakın hiçbir fırsatı kaçırma Atatürk'e dil uzatmak için.Evet Yüze Ata'nın torunlarıyız biz,bunula da gurur duyuyoruz.Senin torunu olduğun şeyin yanında olmaktansa,ölmeyi tercih eder birçoğumuz.Akp e dini kullaniyor diyosunuzda 3 5 hurma diyerek sende hz peygamberi kullanmis olmuyor musun..keske o yuce sahsiyetin maddi ahlakini ornek gosterebilginiz kadar manevi ahlakinida ornek gosyermeye yuzunuz olsa...hayatinin hangi evresinde laiklik var...devlet gokten indirilen dogmalarla yonetilemez diyen yuce atanin torunlari..
yok bizdekiler yasamaz saray yaptırır ama halkta hala savunur yahu olan bize oluyor bişey degil alım gucu yuksekmiş diye atıyorlar bide ya hic dısarı carsı pazar gezmiyorlar yada kendilerine bir masal dunyası kurmuslar orda yasıyorlarHangi lider mi apartman'da yaşamış?Rahmetli Ecevit bildiğin apartman dairesinde yaşıyordu mesela,şimdiki Yunanistan başbakanı da öyle.Padişah değil de halkın seçtiği yönetici olduğuna göre,halk nasıl yaşıyorsa yöneticisi de öyle yaşayacak.
Laiklik neydi tam olarak din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasımıydı ?
ha ama türban serbest oldu..
Ezilmeyi ve çalıp çırpana göz yummayı o kadar benimsemişler ki,yöneticilerin de halktan biri gibi yaşamasını akılları havsalaları kabullenemiyor.yok bizdekiler yasamaz saray yaptırır ama halkta hala savunur yahu olan bize oluyor bişey degil alım gucu yuksekmiş diye atıyorlar bide ya hic dısarı carsı pazar gezmiyorlar yada kendilerine bir masal dunyası kurmuslar orda yasıyorlar
Mesele akp degil yapilan hizmetlerin gozardi edilmesi cami de ihtiyacki yapiliyor..kurtleri sevmese acilimlar yapilmazdi..size gore sevmiyor
Oylarini makarnaya komutr satanlar simdi chp nin kaynaksiz vaadettigi iki maas lakirdisina mi satsinlar..komuru yakip isinirsin makarnati yersin karnin doyar ..basinortulun istedigin isi yaparsin okullardan geri cevrilmessin evt bunlari yasarsin cunki icraate dokulmustur ..bos vaat yerine makarna yemeyi tercih ederim..
Hangi lider pazardn giyiniyo acaba bunu hi gecin..
Laiklik konusuna hic girmiyecem cok sey var soylenecek ama kotam bitmek uzere :d
Cami yapilmasindan rahatsiz olan bir sahsiyetle konusmak gereksiz bir olay ..laik yasa laik öl laik dirilince goruselim senle...
Aman sakın hiçbir fırsatı kaçırma Atatürk'e dil uzatmak için.Evet Yüze Ata'nın torunlarıyız biz,bunula da gurur duyuyoruz.Senin torunu olduğun şeyin yanında olmaktansa,ölmeyi tercih eder birçoğumuz.
Tamamen cehaletten...Araştırıp okumadan kulaktan dolma yalanlara inandıkları içinbir laf var ya;
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
sen anandan yine çıkardın ama
baban kimdi bilemezdın ...
MERAK EDİYORUM HİÇ GÖRMEDİKLERİ YILLAR ÖNCE ÖLEN BİR ADAM İLE NE ALIP VEREMEDİKLERİ VAR ?
Tamamen cehaletten...Araştırıp okumadan kulaktan dolma yalanlara inandıkları için
SEN YANLIS ANLADIN BENI ARKADASIM.. LAFIM BASKALARINAYDI.kastım şu din ile devlet işerinin bribirinden ayrılması dini alet etmemek
SEN YANLIS ANLADIN BENI ARKADASIM.. LAFIM BASKALARINAYDI.
Iste bu cumleyi anlamani beklemezdim ben akp yi ve icindrki herkesi koru korune savunmuyorum ama haksizca saldirilar elestirilerede susamiyorum..
kim uygulayacak islami yönetimi rte miGorusme yapmak kan dokulmesinden iyidir..gorusme yapilmadan nasil cozum uretilecek..
Dunya ekonomi sistemi faiz uzerine kurulu turkiyede nasibini aliyor..iktidarin cebi dil hazine dolu durumda su an chp bu hazineye guvenerek vaatlerde bulunuyo cunki..derin ekonomi bilgim yok ama yasadigimi bilirim cocuklugum ve simdiki ekonomik durumum evt bazi seylerin fiyatlari yuksek olsada halkin alim gucude yuksek her aile 2 3 calisanli durumda ..simdiye kadar hangi lider apartman dairesinde yasamista bu aksaraya bu kadar taktiniz ..keske sarayi satip zengin olacak kadar kolay olsaydi ekonomi yonetimi..ayrica millete devlete kalacak bir yapinin bu kadar dile dolanmasi manasiz..
Hz peygamber deyipbir taraftan laiklik demek apayri bi manasizlik...
Simdi desemki islami yonetim gelsin islam adaleti uygulansin laiklik elden gidiyor diye yayagarayi koparirsiniz...o halde verdiginiz ornekler samimi olsun..
Hicbir parti ve icindekiler hatasiz deil ..calmissa cirpmissa oy verdigim partide bir kaci bu tamamina mal edilemez hakkimida helal etmem hesabinida sorarim savunmaktan ALlaha siginirim..ama su anda toplumsal maslahat acisindan en iyi hizmeti akp vermistir bu bir gercek..
Neyse kotam gercekten bitti sayilir ..
Biri demis beni sallamamis hepinize yetisemiyorum hayatim telden yazmak bi iskence surekli donuyor netim yavas kusura bakma aslinda senide seviyorum :)
evet o yüce atanın torunu olmaktan övünüyorum.Akp e dini kullaniyor diyosunuzda 3 5 hurma diyerek sende hz peygamberi kullanmis olmuyor musun..keske o yuce sahsiyetin maddi ahlakini ornek gosterebilginiz kadar manevi ahlakinida ornek gosyermeye yuzunuz olsa...hayatinin hangi evresinde laiklik var...devlet gokten indirilen dogmalarla yonetilemez diyen yuce atanin torunlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?