AK Parti'den 'Gaz Odası' Göndermeli Seçim Reklamı

yüzümüz var evet çalmadık çırpmadık..delik ayakkabıyla okula gidipte şu an milyon dolarlık servetmi yaptık..yapanların alnı aksa biz tertemiziz çok şükür

Aman sakın hiçbir fırsatı kaçırma Atatürk'e dil uzatmak için.Evet Yüze Ata'nın torunlarıyız biz,bunula da gurur duyuyoruz.Senin torunu olduğun şeyin yanında olmaktansa,ölmeyi tercih eder birçoğumuz.

Gorusme yapmak kan dokulmesinden iyidir..gorusme yapilmadan nasil cozum uretilecek..
Dunya ekonomi sistemi faiz uzerine kurulu turkiyede nasibini aliyor..iktidarin cebi dil hazine dolu durumda su an chp bu hazineye guvenerek vaatlerde bulunuyo cunki..derin ekonomi bilgim yok ama yasadigimi bilirim cocuklugum ve simdiki ekonomik durumum evt bazi seylerin fiyatlari yuksek olsada halkin alim gucude yuksek her aile 2 3 calisanli durumda ..simdiye kadar hangi lider apartman dairesinde yasamista bu aksaraya bu kadar taktiniz ..keske sarayi satip zengin olacak kadar kolay olsaydi ekonomi yonetimi..ayrica millete devlete kalacak bir yapinin bu kadar dile dolanmasi manasiz..
Hz peygamber deyipbir taraftan laiklik demek apayri bi manasizlik...
Simdi desemki islami yonetim gelsin islam adaleti uygulansin laiklik elden gidiyor diye yayagarayi koparirsiniz...o halde verdiginiz ornekler samimi olsun..
Hicbir parti ve icindekiler hatasiz deil ..calmissa cirpmissa oy verdigim partide bir kaci bu tamamina mal edilemez hakkimida helal etmem hesabinida sorarim savunmaktan ALlaha siginirim..ama su anda toplumsal maslahat acisindan en iyi hizmeti akp vermistir bu bir gercek..
Neyse kotam gercekten bitti sayilir ..
Biri demis beni sallamamis hepinize yetisemiyorum hayatim telden yazmak bi iskence surekli donuyor netim yavas kusura bakma aslinda senide seviyorum :)

daha laikligin ne oldugunu bilmiyorlar cok isteyenler buyursun gitsin seriatla yonetilen yerlere ama orda boyle internette fikrimi beyan ediyim diyemezsin kadınsın sen kimsinki deyip eve kapatırlar laf ettiginiz sevmediginiz Ataturk icin Allaha sukredin bu ulkeye nasip etti diye

Hangi lider mi apartman'da yaşamış?Eski başbakan rahmetli Ecevit bildiğin apartman dairesinde yaşıyordu mesela,şimdiki Yunanistan başbakanı da öyle.Padişah değil de halkın seçtiği yönetici olduğuna göre,halk nasıl yaşıyorsa yöneticisi de öyle yaşayacak.

yok bizdekiler yasamaz saray yaptırır ama halkta hala savunur yahu olan bize oluyor bişey degil alım gucu yuksekmiş diye atıyorlar bide ya hic dısarı carsı pazar gezmiyorlar yada kendilerine bir masal dunyası kurmuslar orda yasıyorlar

Ezilmeyi ve çalıp çırpana göz yummayı o kadar benimsemişler ki,yöneticilerin de halktan biri gibi yaşamasını akılları havsalaları kabullenemiyor.
Her ailede 2-3 çalışan olmasını iyi birşey zannediyor,insanların artık tek maaşla geçinemediği için çalışmak zorunda kaldığını farkedemiyor.Sonra bişey deyince biz suçlu oluyoruz.

benim babam emekli 830 tl alıyor.. şükürki evimiz var peki asgarşi ücret 930 tl lerde kira en düşüğü 600 elektrik su derken elde kalan ne koca sıfır ama sarayın elektriği bilmem kaç trilyon... cami yapılmasındna rahatsız olmam asla.. inançlı insanım çok şükür adam geldi.ğindfen beri cami dikiyor türkiye cami dolu zaten ibadetse ibadet evdede yapılıyor canım ama bir çok çocuk okuyamıyor okul yok okul olsa kitap yok ayakta ayakkabı yok bunlarla ilgili icraatlar yapsın.. çocuklar evden okula 2 saaat yuruyerek gidiyor çunku köyde yol yok mum ışığında çalışıyorlar başörtülün okula girmesini bende istedim herdaim hakkıdır ama bunu siayasete alet edemessin..

bir laf var ya;
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
sen anandan yine çıkardın ama
baban kimdi bilemezdın ...
MERAK EDİYORUM HİÇ GÖRMEDİKLERİ YILLAR ÖNCE ÖLEN BİR ADAM İLE NE ALIP VEREMEDİKLERİ VAR ?

bir laf var ya;
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
sen anandan yine çıkardın ama
baban kimdi bilemezdın ...
MERAK EDİYORUM HİÇ GÖRMEDİKLERİ YILLAR ÖNCE ÖLEN BİR ADAM İLE NE ALIP VEREMEDİKLERİ VAR ?
Tamamen cehaletten...Araştırıp okumadan kulaktan dolma yalanlara inandıkları için

Iste bu cumleyi anlamani beklemezdim ben akp yi ve icindrki herkesi koru korune savunmuyorum ama haksizca saldirilar elestirilerede susamiyorum..

Ben Akp'yi körü körüne savunuyorsunuz demedim, mantığınızın yanlış olduğunu söyledim. İlahi güçlerin Anayasa Mahkemesi üzerinde bir yaptırımı yok, olsa Akp'den kimse kalmazdı dedim. Haksız mıyım?

Ali Şeriati'nin çok güzel bir sözü vardır, "Sonradan ilahi adaleti göklere çıkardılar ki yeryüzünde ondan söz edilmesin" diye. Bu dünyadaki haksızlıklara ilahi adaletin tecelli edeceğini düşünmek hayalcilikten de öte zararlı.

kim uygulayacak islami yönetimi rte misenbizi enayim, sanıyorsun!hakkımızı hukukumuzu kediye yüklemeye deli değiliz çok şükür

evet o yüce atanın torunu olmaktan övünüyorum.
iyiki varki şu an bir adamın 4cü eşi değilim.
iyiki varki şu an dışarı yalnız çıkabiliyorum..
iyiki varki erkekle eşit düzeydeyim.
iyiki varki şu an şurada rahatça yazabiliyorum
maddi ahlak yok manevi ahlakmış.
hepsinde maneviyat var. ruhunun temizliğidir önemli olan. kalbinin. dinsizim ama manevi ahlakım çoğu kişiyi cebinden çıkarır.
manevi ahlağa girer çalıp çırpmamak..
manevi ahlaka girer bilmem kaç milyar dolarlık saraylar yaptırıp orada oturmamak. asgari ücretle yaşam savaşı verenleri bilirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…