AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

evet maalesef o pankarta ne iktidardan ne muhalefetten hiç bir tepki yok..
varsa yoksa twitter, ciddi olayları gölgede bıraktı resmen twitter,
pankartla ilgili haberlere bakıyorum pankart haberi var altında twitter kapandı, kapattık, neden kapattınız haberleri....
şu pankart nasıl tepki çekmez anlam veremedim bir türlü..
görür görmez kanım dondu !!!

Evet, bende aynen bunu diyorum, gözümle görmediğim hiçbirşey için kesin iddia da bulunamam, şu parti bu parti yapmıştır diyemem, kimseyi karalayamam ama seçmen kağıtlarıyla ilgili birtakım sorunlar yaşanıyor mu? Evet benim abla dediğim kişinin seçmen kağıtlarını bizzat gördüm, bana tek geldi, ona çift.

Dediğiniz gibi memur hatası olma ihtimali ağır basıyor ama her seçimde aynı sorunlar oluyor biraz dikkatli olsunlar, seçim bu, şaibe karışmamalı

Elin Suriyelisiyle yerel seçim ne alaka...Onlar verilen hakkın binde birini kendi vatandaşına vermedi.

Aynı şey bana da yapılmış, görme geç boşver

Valla Med haklısın ama alıntı yapıp açıklanmasını isterim ben. Dediğini yapsam güzel olacak ama yazdıklarım da masal değil malesef.

çok üzücü bir durum, hatta buraya yazarken belki ben gözde kaçırmışımdır dedim ama sizde tepki yazısına denk gelmemişsiniz
Birde AİHM kararı var, acaba bu cüret ondan mı herşeyi bir kenara bırakıp bunun üzerine eğilmeliler((

Kesinlikle katılıyorum size bu tür şeyler hata kaldırmaz çünkü bir ülkenin geleceğinin belirleneceği bir süreç.
Şu partidir, bu partidir demekten ziyede neden böyle şaibeli işlere gerek duyuluyor nedir bu hırs hiç anlamıyorum.

evet tabi ki yanarsak hep beraber yanacağız..
ben x patiye oy verdim diye x parti bana sen yanma demiyecek beni de ateşe atacak..
olan halka oldu her zaman yokluğu da sefaletide çeken biz olduk..

Maalesef..............

Bazen benim yorumlarımada olumsuz beğeni geliyor.
Geçenlerde biri daha sonra özelden mesaj atmış yanlışlıkla oldu diye.
Belki yine böyle bir şey vardır çok üzerinde durmayın bence.

yok maalesef..
hiç kimseden bir tepki yok..
hatta sönük bir haber olarak kalmış, pankart açıldı, şurda şu zaman açıldı o kadar okuduğum haberlerin içeriği bu

Elin Suriyelisiyle yerel seçim ne alaka...Onlar verilen hakkın binde birini kendi vatandaşına vermedi.

Elin suriyelesini tc vatandaşı yapınca oluyor demekki.
yanlış bilmiyorsam oy kullanabilmeleri için 5 yıl ikamet etmeleri gerekiyor ama buna rağmen seçmen kağıdı gönderilmiş o fotoyu bulsam paylaşacam

Ataturkun varisi vardi.kizi vardi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yakalanan bir sürü akp mühürlü oy pusulalarına ne diyorsunuz ? Bir hanede 17 kişi olur mu ? Resmen 17 kişi gösteriliyor. Dahası Suriyelilere oy kullandırtacaklar. Ben bunu kabul etmiyorum efendim. Gitsin kendi ülkesinde oy kullansın ALLAH ALLAH.
Ölü insanlara bile seçmen kağıdı geliyor . Bir arkadaşımın ölmüş anneannesine gelmiş. Hem de yıllar önce.
Bunların hata olduğunu düşünmek fazla iyi niyetlilik bence.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Nezha Nador isimli Suriyeli bir kadının yerel seçimlerde oy kullanacağı ortaya çıktı. Suriyeli Nezha Nador’un yerel seçimlerde oy kullanacak olması akıllara, diğer Suriyeli mültecilerin de oy kullanıp kullanmayacağı sorusunu getirdi.

İşte o seçmen kâğıdı:

eGündem.net

yok maalesef..
hatta sönük bir haber olarak kalmış, pankart açıldı, şurda şu zaman açıldı o kadar okuduğum haberlerin içeriği bu

Bu tepkisizliği eleştiririm işte, bu ülkemizi ilgilendiren bir sorun, herşeyde pat pat anında tepki gösterilirken bu pankartlara, ses kayıtları da varmış galiba, ses kayıtlarına sessiz kalınmasını eleştiririm.
Ya müzakere ya savaş açıkça bir tehdit değil mi?

yok maalesef..

Sınır ihlali yapan savaş uçağı düşürüldü haberini aynı anda miting alanında gururla söylediler.
Ama aynı gün 100 metre ilerisindeki nevruz alanında bu pankart açıldı ses yok.
(iki olay birbirinden çok farklı farkındayım yanlış örnekmiş gibi düşünülebilir. Burda söylemek istediğim şey istenildiği zaman tepki gösterildiği)

Mune o pankartla ilgili Devlet Bahceli bir seyper söyledi sadece sanirim. Sadece o pankart değil Ege üniversitesinde de Kürdistan pankartlari vs vi sürü saçmalık vardı. Madem Kürdistan arkadaşım gösterin bakalım pasaportları.

PKK'nın bu sürecin içinde bulunmasının tek sebebi önce özerklik daha sonra bağımsızlık.
Bu gerekçelerle oturdular masaya.
İstedikleri olmazsa da savaşırlar.
Müzakerede savaşta bizim için kayba yol açacak. Tek temennim can kaybının yaşanmaması.

Ya zaten benim anlamadığım Nevruz kutlaması yapılmayacak mıydı? Yani amaç o değil miydi? Nevruz herkesin kutladığı birşey değil mi? Neden miting gibi olmuş.
İzin miting için mi kutlama için mi verildi? Hoş miting bile olsa pankart tehdit içeriyor, bir yaptırımı olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…