AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

estagfirullah deylayt özre gerek yok. senin ince düşünüp yazdığını çoğumuz biliyoruz burada.

hatta dün sadece ben uyarmadım ki benimle beraber sanırım 3 kişi daha uyardı hükümeti savunmayanlardan. onları da dile getirmesem haksızlık olur.
ve sadece dün de değil gerçekten genel manada hep yazarız hakarete karşıyız diye. aynı şeyi savunanlardan da bekliyoruz.

demek ki iyi takip edilmeden suizan yapılıyor ister istemez.

herkes,herkesten alıntı yapabilir
daha geçen gün bu konu hakkında mune uyarı yaptı
beni alıntılama diyemezsiniz diye...

Enerjilerinizi birbirinizin tezlerini çürütmeye çalışmak yerine size soracağım soruya cevap verir misiniz? Geçen gün açılan pankartta Ya müzakere ya savaş yazılmış, sizce bu o parti kötü bu parti şöyle diye eleştirmekten çok daha mühim değil mi?
Hükümet bunun için birşeyler yapmalı ama ben henüz kınama mesajına bile denk gelmedim, ABD başta olmak üzere Avrupa ülkelerine twitterla ilgili ben dediğimi yaparım diyen başbakan neden bu pankarta yorum yapmıyor

Unuttum birde TC defol kürdistan'dan gibi bir pankartta var, açın google görselleri hepsi çıkıyor (((

herkes,herkesten alıntı yapabilir
daha geçen gün bu konu hakkında mune uyarı yaptı
beni alıntılama diyemezsiniz diye...

Ben bir bilgi verdim kaynağınıda belirterek o bilgiye yönelik açıklama yapılacaksa alıntılanabilir.
Amaç polimik ve seviye düşürmekse ben yokum haliylede alıntı yapılmasını istemem bu durumda.
Dikkat ettiyseniz mesajım alıntı yapıldıktan sonra yazdım.
Amacım en başta alıntılanmasın olsaydı zaten bilgi verdiğim mesajın sonuna alıntı yapmayın diye not düşerdim.
Alıntı yapılan mesajıma nasıl cevap verildiğinide görmüş olmalısınız.
İşte o türden diyaloglara verecek cevabım yok benim.

o zaman beni alıntılama diyemezsinizde,sizinle konuşmak istemiyorum diyebilirsiniz

Bir miting neden çıldırtsın insanları onu anlayamadım? Milleti çıldırtan tarihi bir kaos yaşanıyor şu an, miting değil.

Ayrıca Atatürk'ün mal varlığını buraya dökerken; o mal varlığını sözde yardım kuruluşları ile milletin hakkını yiyerek, kamu kurum ve kuruluşlarını, ülke topraklarını yabancılara satarak, milletten alınan vergileri cebe indirerek, halkı yoksullaştırıp bundan rant sağlayarak edinmediğini;

Üzerinde elle tutulur, nakit-sıcak para olmadığını, tüm mal varlığının tarım ve hayvancılık, sanayi kuruluşları ve bunlarla ilgili fabrikalar üzerine olduğunu ve öldükten sonra tüm mal varlığının kamulaştırıldığını, yine halka ve devlete bırakıldığını da bir zahmet öğrenin de öyle kıyaslama yapın.

Hatta kıyaslama bile yapmayın, zira Ne Atatürk, ne on un devlet ve halk adamlığı, ne onun vatanseverliği, ne de onun mal varlığını nasıl edindiği "HİÇ BİR ŞEKİLDE" kıyaslama götürmez.

Allah gani gani rahmet eylesin, nur içinde yatsın, Allah ondan ve silah arkadaşlarından razı olsun..

Evdeki gündem bu bizde.
Montaj vs..leri çoktan geçtik.
Buna tek tepki veren dillendiren Devlet Bahçeli.
Her konuda bir fikri ve yaptırımı olan sayın Başbakanın bu konuda neden bu kadar sessiz kaldığını kara kara düşünüyoruz ailecek.

şurda seçime ne kaldı...
5 gün sonra yüzde 48 oranında bir oy alırsa ak parti gelip helal olsun diyecek misiniz?
ya da o zamanlar için de şimdiden bahaneleriniz varmı?
örn; oylar çalındı
zorla oy atırıldı
ölüler de oy kullan dı gibi
tamm şimdi 2 milyon kişi toplanmadı 10 bin kişi vardı..
ya arkadaşlar çok komik komik hesaplar yapmaya gerek yok 15 16 milyon nüfuslu bir ilden bahsediyoruz
ve ak parti genel ve yerel seçimlerde o ilde 1. parti olarak o kalabalığı toplaması çok normal...

Miting alani 1 milyon kisilikmis
Alanin ucte biri dolmus
E ne eder
300 bin
Zaten emniyet muduru net rakami 200 bin olarak aciklamis
Nokta

aynen katılıyorum birde montaj olduğu çok açıktı yandan çekince başka tepeden çekince başka başka şeyler vardı aynı dakika içinde. mesela kocaman bayrak bir anda yok oldu

bende ankaradakine gittim hamdolsun adım atacak yer yoktu.seçimler hayırlara vesile olur inşallah arkadaşlar

bugun erdogan burda (samsunda) birazdan mıtıngı baslar..

25 mart videolarından ses yokmu hala? bılen varmı?

Evet bende ne muhalefet başkanlarının ne de başbakanın bu konuda bi şey söylediklerini duymadım.
Bunun sinyallari uzun zamandır yavaştan yavaştan verilse de bu boyutlara nasıl geldiğini bilmek istiyorum.
Hepsi seçim sevdasına düştü süreçle ilgili yapılanlarla, vaatlerle ilgili kimsenin bişey söylediği yok. 2016'da bebek katilin çıkacağını söylediler ama yine ses yok.

bugun erdogan burda (samsunda) birazdan mıtıngı baslar..

25 mart videolarından ses yokmu hala? bılen varmı?

ee canım sen olayı kaçırmışsın, biz 25 inde büyük bomba var demedikki diye twit attı BAŞÇALAN (videoları yükleyen kullanıcının nicki BAŞÇALAN)

aycaaaaaaa,
siz oylardaki meselelere itibar etmiyorsunuz ama bir önceki seçimlerde benim komşuma 2 tane seçmen kağıdı geldi, biri evlenmeden önceki soyadıyla diğeri evlendikten sonraki soyadıyla düzenlenmiş, kadıncağız biraz safçanaydı, vaktiyle muhtara gidip iki kağıt geldi dememiş, yanlışlığı düzelttirmemiş, seçim günü oy atmaya gitmeden bana uğradı, ya dedi bana iki tane kağıt geldi, baktım ikisi de farklı sandıklara, ben gideyim önce birine oy vereyim sonra diğerine dedi, aman abla dedim olur mu öyle şey, şu andaki ikametin, soyadın üzerinden düzenlenen kağıtla gideceksin, diğerini yırt at dedim ama ne yaptı bilmiyorum, iki oy verememiştir de zaten ama seçmen kağıtlarıyla ilgili bu tip sorunlar oluyor.

Eksi rep veren arkadaşım bana nedenini açıklayabilir mi ? Kontrol ettim mesajımı hakaret vs.de yok.

"akp mitingine gelen dayıyı trollemek" diye aratın google çıkan videoya bi bakın, hayır buraya yüklesem kızıyolar, vay efendim senin maksadın ne ne yakalamaya çalışıyosun diyenler çıkıyor da o yüzden, aratın bakın dedim

ee canım sen olayı kaçırmışsın, biz 25 inde büyük bomba var demedikki diye twit attı BAŞÇALAN (videoları yükleyen kullanıcının nicki BAŞÇALAN)

ne bu sımdı,hıcbıse yokmuymuş..?bomba elımızde patladı yani..

facem ve twıtterım yokkı,anı anına takıp edemiyorum neler olduğunu,
aksam kocam gelınce onun telınden gundemı takıp edıyorum ne ediiim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…