estagfirullah deylayt özre gerek yok. senin ince düşünüp yazdığını çoğumuz biliyoruz burada.İşte insanlar bazen bazı şeyleri fark edemeyebiliyor. Mesela şu an size ve sizin gibilere ben de haksızlık yapmış oldum ve hepinizden özür dilerim.
Başkaları üzerinden bana yüklenmenize üzüldüm sadece. Diye bir cevap verdim az önce şevvall'e. Bu yüzden özür diliyorum. Siz böyle bir cevap vermeseydiniz ben yanlış bir şey yazdığımı fark edemeyecektim.
Kendisinin "kimsede çıkıp çok ayıp özür dilemelisin hemen diye bir yazmamıştı yada ben rastlamamıştım" sözüne karşılık
-Başkaları üzerinden bana yüklenmenize üzüldüm sadece- dememeliydim, çünkü bu şekilde onun başkalarının uyarı yapmamış olduğu fikrine istemeden de olsa destek vermiş oldum.
Lütfen kimse mesajımı alıntılayıp benimle polimiğe girmesin sadece rakamlar verdim.
Gözle görülüp tespit edilenleri yazdım.
İşin matematiği var ama öyle bir dönemden geçiyoruz ki ilim bilim çaresiz!!!
herkes,herkesten alıntı yapabilir
daha geçen gün bu konu hakkında mune uyarı yaptı
beni alıntılama diyemezsiniz diye...
Ben bir bilgi verdim kaynağınıda belirterek o bilgiye yönelik açıklama yapılacaksa alıntılanabilir.
Amaç polimik ve seviye düşürmekse ben yokum haliylede alıntı yapılmasını istemem bu durumda.
Dikkat ettiyseniz mesajım alıntı yapıldıktan sonra yazdım.
Amacım en başta alıntılanmasın olsaydı zaten bilgi verdiğim mesajın sonuna alıntı yapmayın diye not düşerdim.
Alıntı yapılan mesajıma nasıl cevap verildiğinide görmüş olmalısınız.
İşte o türden diyaloglara verecek cevabım yok benim.
Enerjilerinizi birbirinizin tezlerini çürütmeye çalışmak yerine size soracağım soruya cevap verir misiniz? Geçen gün açılan pankartta Ya müzakere ya savaş yazılmış, sizce bu o parti kötü bu parti şöyle diye eleştirmekten çok daha mühim değil mi?
Hükümet bunun için birşeyler yapmalı ama ben henüz kınama mesajına bile denk gelmedim, ABD başta olmak üzere Avrupa ülkelerine twitterla ilgili ben dediğimi yaparım diyen başbakan neden bu pankarta yorum yapmıyorum
Unuttum birde TC defol kürdistan'dan gibi bir pankartta var, açın google görselleri hepsi çıkıyor(((
Miting alani 1 milyon kisilikmis
Alanin ucte biri dolmus
E ne eder
300 bin
Zaten emniyet muduru net rakami 200 bin olarak aciklamis
Nokta
Enerjilerinizi birbirinizin tezlerini çürütmeye çalışmak yerine size soracağım soruya cevap verir misiniz? Geçen gün açılan pankartta Ya müzakere ya savaş yazılmış, sizce bu o parti kötü bu parti şöyle diye eleştirmekten çok daha mühim değil mi?
Hükümet bunun için birşeyler yapmalı ama ben henüz kınama mesajına bile denk gelmedim, ABD başta olmak üzere Avrupa ülkelerine twitterla ilgili ben dediğimi yaparım diyen başbakan neden bu pankarta yorum yapmıyor
Unuttum birde TC defol kürdistan'dan gibi bir pankartta var, açın google görselleri hepsi çıkıyor(((
Bir miting neden çıldırtsın insanları onu anlayamadım? Milleti çıldırtan tarihi bir kaos yaşanıyor şu an, miting değil.
Ayrıca Atatürk'ün mal varlığını buraya dökerken; o mal varlığını sözde yardım kuruluşları ile milletin hakkını yiyerek, kamu kurum ve kuruluşlarını, ülke topraklarını yabancılara satarak, milletten alınan vergileri cebe indirerek, halkı yoksullaştırıp bundan rant sağlayarak edinmediğini;
Üzerinde elle tutulur, nakit-sıcak para olmadığını, tüm mal varlığının tarım ve hayvancılık, sanayi kuruluşları ve bunlarla ilgili fabrikalar üzerine olduğunu ve öldükten sonra tüm mal varlığının kamulaştırıldığını, yine halka ve devlete bırakıldığını da bir zahmet öğrenin de öyle kıyaslama yapın.
Hatta kıyaslama bile yapmayın, zira Ne Atatürk, ne on un devlet ve halk adamlığı, ne onun vatanseverliği, ne de onun mal varlığını nasıl edindiği "HİÇ BİR ŞEKİLDE" kıyaslama götürmez.
Allah gani gani rahmet eylesin, nur içinde yatsın, Allah ondan ve silah arkadaşlarından razı olsun..
bugun erdogan burda (samsunda) birazdan mıtıngı baslar..
25 mart videolarından ses yokmu hala? bılen varmı?
şurda seçime ne kaldı...
5 gün sonra yüzde 48 oranında bir oy alırsa ak parti gelip helal olsun diyecek misiniz?
ya da o zamanlar için de şimdiden bahaneleriniz varmı?
örn; oylar çalındı
zorla oy atırıldı
ölüler de oy kullan dı gibi
tamm şimdi 2 milyon kişi toplanmadı 10 bin kişi vardı..
ya arkadaşlar çok komik komik hesaplar yapmaya gerek yok 15 16 milyon nüfuslu bir ilden bahsediyoruz
ve ak parti genel ve yerel seçimlerde o ilde 1. parti olarak o kalabalığı toplaması çok normal...
ee canım sen olayı kaçırmışsın, biz 25 inde büyük bomba var demedikki diye twit attı BAŞÇALAN (videoları yükleyen kullanıcının nicki BAŞÇALAN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?