Eksi rep veren arkadaşım bana nedenini açıklayabilir mi ?Kontrol ettim mesajımı hakaret vs.de yok.
Üniversiteyi yeni bitirdim.10 bin lira öğrenim kredisi borcum var.
Tepeden inme getirdikleri sınav yüzünden 3 yıldır dershaneye gidiyorum.
İşim yok,borcu düşünüyorum kara kara...
Babam fabrika işçisi,12 saat çalışıyor,resmi tatil falan bilmez.Yıllardır aynı ayakkabıyı giyiyor. Emekliliği sayelerinde 5 yıl uzadı,özel sektör olduğu için her gün çıkarılma korkusu yaşıyoruz.
Ev,dedemin üstüne.Yıllardır gece gündüz çalışır,bir tane bile ev alamadık.
Zengini hepten zengin etti,orta direkle altını hepten çökertti.
Yani oradaki kalabalık montaj veya değil bana hiçbir şey ifade etmiyor.Alkışlamaya devam etsinler,sözüm yok.Çünkü ben ilerde çocuğumun yüzüne rahat bakabileceğim.
Koskoca başbakanmış...Koskoca halifelerin,peygamberin nesi vardı dünyaya dair ? İş,dinden imandan konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyor kimse.
Lafa değil icraata...
aycaaaaaaa,
siz oylardaki meselelere itibar etmiyorsunuz ama bir önceki seçimlerde benim komşuma 2 tane seçmen kağıdı geldi, biri evlenmeden önceki soyadıyla diğeri evlendikten sonraki soyadıyla düzenlenmiş, kadıncağız biraz safçanaydı, vaktiyle muhtara gidip iki kağıt geldi dememiş, yanlışlığı düzelttirmemiş, seçim günü oy atmaya gitmeden bana uğradı, ya dedi bana iki tane kağıt geldi, baktım ikisi de farklı sandıklara, ben gideyim önce birine oy vereyim sonra diğerine dedi, aman abla dedim olur mu öyle şey, şu andaki ikametin, soyadın üzerinden düzenlenen kağıtla gideceksin, diğerini yırt at dedim ama ne yaptı bilmiyorum, iki oy verememiştir de zaten ama seçmen kağıtlarıyla ilgili bu tip sorunlar oluyor.
"akp mitingine gelen dayıyı trollemek" diye aratın google çıkan videoya bi bakın, hayır buraya yüklesem kızıyolar, vay efendim senin maksadın ne ne yakalamaya çalışıyosun diyenler çıkıyor da o yüzden, aratın bakın dedim
aycaaaaaaa,
siz oylardaki meselelere itibar etmiyorsunuz ama bir önceki seçimlerde benim komşuma 2 tane seçmen kağıdı geldi, biri evlenmeden önceki soyadıyla diğeri evlendikten sonraki soyadıyla düzenlenmiş, kadıncağız biraz safçanaydı, vaktiyle muhtara gidip iki kağıt geldi dememiş, yanlışlığı düzelttirmemiş, seçim günü oy atmaya gitmeden bana uğradı, ya dedi bana iki tane kağıt geldi, baktım ikisi de farklı sandıklara, ben gideyim önce birine oy vereyim sonra diğerine dedi, aman abla dedim olur mu öyle şey, şu andaki ikametin, soyadın üzerinden düzenlenen kağıtla gideceksin, diğerini yırt at dedim ama ne yaptı bilmiyorum, iki oy verememiştir de zaten ama seçmen kağıtlarıyla ilgili bu tip sorunlar oluyor.
Her gün gelen şikayetler üzerine fox haber isimleri silinen ya da hayali seçmen kağıtlarını gösteriyor temiz seçim zor bizim ülke de
Her gün gelen şikayetler üzerine fox haber isimleri silinen ya da hayali seçmen kağıtlarını gösteriyor temiz seçim zor bizim ülke de
Eksi rep veren arkadaşım bana nedenini açıklayabilir mi ?Kontrol ettim mesajımı hakaret vs.de yok.
itibar etmemek değilde öle bişey hiç yaşamadım..
ayrıca yüzde 48 - 50 gibi rakamlar bu tarz şeylerle denk gelecek rakamlar değil her seferinde..
seçmenlerin kaçının başına böle bir olay gelebilir ki?
peki öyle olanlar bakalım hepsi akp yemi oy atıyor?
Burada eksilenecek ne var ben göremedim.
Aynı kararlılık nedense yardım,proje topiklerinde yok.
Valla ben bizzat canlı şahit olduğumu yazdım, karışılık mı oldu da çift seçmen kağıdı gitti bilmiyorum
Abla o gün bana uğramasa hadiseden haberim olmayacaktı, gitmeden birer kötü şey tüttürelim diye gelmişti
Ama mesela bana tek kağıt gelmişti.
Eşi nereye derse oraya oy atan bir kadındır bu abla, oy verirken yanında değildim, kesin şuraya oy atmıştır diyemem iftira olur, benim dikkat çekmek istediğim nokta oyları değil zaten, seçmen kağıtlarıyla ilgili sorunların yaşandığı, ki dün gece Esenyurtta mavi zarfların ve mühürlerin çalındığı haberi vardı tvde, suç duyurusu yapılmış sanırım.
Haberi nette bulursam eklerim buraya.
Eşi nereye derse oraya oy atan bir kadındır bu abla, oy verirken yanında değildim, kesin şuraya oy atmıştır diyemem iftira olur, benim dikkat çekmek istediğim nokta oyları değil zaten, seçmen kağıtlarıyla ilgili sorunların yaşandığı, ki dün gece Esenyurtta mavi zarfların ve mühürlerin çalındığı haberi vardı tvde, suç duyurusu yapılmış sanırım.
Haberi nette bulursam eklerim buraya.
Burada eksilenecek ne var ben göremedim.
Aynı kararlılık nedense yardım,proje topiklerinde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?