• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akanovic & p90x Yolculuğu

Canımm sağolll.. :) Biraz daha zorlayacağım bakalım gidebildiği yere kadar hayalim hep 56 ama bakalım olur inşşş :7:

inanıyorum canım sen bunu başarabilirsin bu kadar kilo vermişsin 4 kilomu zorlayacak seni inanmam inşallah en kısa sürede hedefine ulaşıp başarı hikayeni de yazarsın destekçinim canım:16:

Kızlarrr merhabaa gidip gidip geliyorum ama ramazan bitene kadar kilo korumaya devammm..

Düğünümüzde şükür istediğim gibi 38 beden elbiselerimin içine girdim ve hala aynıyım yerimde sayıyorum ramazandan sonra full tempo görüşmek üzereeee :))

düğündekilerr

$10174901_759165614114380_8855807981037164457_n.webp

$10444539_760238717340403_3695605310384919367_n.webp

Buda güncel :1:

$1924323_770791916285083_2656319548196756713_n.webp

kızlarrrrr güncel kilo bildirimiiii---->59 :KK49:

başladıgımdan beri başarı hikayemi yazmayı düşlüyordum cok az kaldıııı 56 gördüğüm gün yazıcam:KK76::D

Ya tebrik ederim süper süper süper :)
Ben de diyet yapıyorum ama spor da yapmak istiyorum. Amacım kilo vermek kas yapmak değil. P90x lean önerir misin biraz bahseder misin :)

Ya tebrik ederim süper süper süper :)
Ben de diyet yapıyorum ama spor da yapmak istiyorum. Amacım kilo vermek kas yapmak değil. P90x lean önerir misin biraz bahseder misin :)
Canım kesinlikle tavsiye ediyorum 1 saat olduğu için başta yorulabilir ve sıkılabilirsin ama süper bir şey alternatif olarak t25 ide araştırabilirsin benim p90x yolculuğum bitti programı tamamlayamadım bi süre sonra sıkıldım çünkü şimdi jillian michaels 30 day shred ve t25 i bir arada götürüyorum.. Kas yapma düşüncesinden sakın korkma çünkü o sanıldığı kadar kolay bir şey değil yani onu yapabilmek büyük emek istiyor bu yapılanlarla olmaz tabii ki yağ oranın azalıp kas oranın artacak ama o akla gelen görüntü gibi itici değil ben 7 aydır bazı dönemler ara vermiş olsamda sadece sıktığım zaman kol kaslarım belirgin sen düşün :)) mutlaka başla çok etkisini görürsün :)

Biraz befor-after ve şimdiki halim :)

Eklentiler

• 10569130_780862508611357_277702778_n.webp
    10569130_780862508611357_277702778_n.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 95
  • page.webp
    page.webp
    11 KB · Görüntüleme: 121
  • jk.webp
    jk.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 111
Maşallah ya çok güzel kilo vermişsin. Ne önerirsin, tavsiyelerini esirgeme gerçekten çok beğendim fotoğraflarını da canım (maşallah) yani değişim muhteşem! Tarzın da çok hoşmuş. İnsan zayıflayınca daha güzel, istediklerini giyebiliyor.

Maşallah ya çok güzel kilo vermişsin. Ne önerirsin, tavsiyelerini esirgeme gerçekten çok beğendim fotoğraflarını da canım (maşallah) yani değişim muhteşem! Tarzın da çok hoşmuş. İnsan zayıflayınca daha güzel, istediklerini giyebiliyor.
çok teşekkür ederim :) önerebileceğim seyler hali hazırda olan diyet listelerine pek takılma sen kendı yasamına uygun kendı lıstenı hazırla ve hayatına kesınlıkle sporu kat her seyın degıstıgını kısa zamanda sende farkedeceksın :)

çok teşekkür ederim :) önerebileceğim seyler hali hazırda olan diyet listelerine pek takılma sen kendı yasamına uygun kendı lıstenı hazırla ve hayatına kesınlıkle sporu kat her seyın degıstıgını kısa zamanda sende farkedeceksın :)
rica ederim ben de teşekkür ederim :)

Tebrikler, çok güzel zayıflamışsınız okudum biraz da, maaşallah, başarılarınızın devamını dilerim, çok az kalmış artık galiba, bundan sonrası koruma

Tebrikler, çok güzel zayıflamışsınız okudum biraz da, maaşallah, başarılarınızın devamını dilerim, çok az kalmış artık galiba, bundan sonrası koruma
Aslında her zaman istediğim hayalimde ki kilo 52 ama acelem yok yavaş yavaş 3 ay kilomu korumuştum 63-64 dönemlerim sanırım 55-54 u gördukten sonra yıne korumaya gecıp sonra devam edıcem :)

Canım bu p90x in takvimi vardı bir.
Onu nasıl yapıyorsun ?

Canım bu p90x in takvimi vardı bir.
Onu nasıl yapıyorsun ?
p90x artık yapmıyorum bir süre sonra sıkıldıgım ve alternatif programlar buldugum için. Ama müthiş faydasını gördüm tabii.. ben lean programını yapıyordum her gün yapman gereken videolar takvimde yazıyor zaten, lean daha cok bayanlar için önerilen cardio ağırlıklı yağ yakımı vs acısından iyi diye biliyorum.. p90x3 cıktı birde videolar yarım saat ama azla yorucu :)

merak ettiğim bişey var sen bilgisayara videoları nasıl yukledin ben bulamadım bir trlu :( link varsa atabilir msn bana da

Back
X