• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akanovic & p90x Yolculuğu

Vee bugün tartı günüydü istikrarlı bir şekilde 1 kilo vermeye devam ediyorum. Oturmuş kilolarımdan mıdır duraklama dönemindeyim o mudur bilmiyorum ama motivasyonumu düşürüyor.

02.12 --> 75,4
10.12 --> 72,1
20.12 --> 69,8
30.12 --> 68,5
10.01 --> 67,5
20.01 --> 66,5

Regl dönemi 66,5 30'unda 65'i görücem inş yeni kilo çizelgeme şükür :1:

20.01.14

Kahvaltı:
1 yumurtadan light peynirli omlet
yarım domates
2 grisini

Ara:
Yarım paket form tahıllı

Akşam:
1 küçük but haşlanmış tavuk
Patatesli dolma
2 kaşık yoğurt

Ara:
1 portakal
2 grisini

P90x 6. Hafta 3. gün ERTELENDİ
T25 5. Hafta 4. TAMAM

1,5 litre su içildi

Aaa aaaaa beennn iki gündür yazmıyorum yahuuu. Sınavlar bitti sonunda bütleri bekliyorum ne yani tatilde mi yapmayak? :1:
Tatil dediğim sadece dinlendim yemek konusunda sıkıntı yok ıkı gündür egzersizlerimi atlattım o kadar.. Az Önce T25 5. Haftayı bitirmiş bulunuyorum :51:

Anladım ki Dünya varmış spor aşkmış!!!! :1:

merhabalar canim :)) sana imrenerek bakiyorum bence cok iyi kilolar veriyorsun bende p90x i yapmaya basladim bugun 3. gunum ama inanilmaz bir agri oldu vucudu o kadar cok alismis ki yatmaya :D ilk haftayi atlattim mi ikinci hafta daha kolay olur buyuk ihtimal hareketlerin hepsini her ne kadar tam yapamasamda yine de bu agrilar.. neysee ben mutluyum bu kilolar gidecek baska yolu yokk! yarindan itibarende abur cuburu tamamen kesiyorum :))

merhabalar canim :)) sana imrenerek bakiyorum bence cok iyi kilolar veriyorsun bende p90x i yapmaya basladim bugun 3. gunum ama inanilmaz bir agri oldu vucudu o kadar cok alismis ki yatmaya :D ilk haftayi atlattim mi ikinci hafta daha kolay olur buyuk ihtimal hareketlerin hepsini her ne kadar tam yapamasamda yine de bu agrilar.. neysee ben mutluyum bu kilolar gidecek baska yolu yokk! yarindan itibarende abur cuburu tamamen kesiyorum :))

Merhabaaa.. Ah o ağrıyı biliyorum ben oturup kalkarken bile sızlıyordu her yerim 6. haftamdayım artık etkilemiyor :) Tony amcamızın dediği gibi birebir aynı sayılarla yapmamız şimdiden imkansız.. Onlar 25 yaparken sen 5 yap ama düzgün yap illa sayıya yetişicem diye hareketi bozma yeterli. Bu programı bırakmadığın sürece nasıl gittiklerini göreceksin hele 2. haftadan sonraki vücudunda ki o değişime inanamayacaksın! İlk gününü fotoğrafladın mı? yapmadıysan hemen yap ve her hafta sonu çekilip kıyasla seni fazlasıyla motive edecek.. Abur cubura aşık bir insandım abartısız her gün 1,5 litre cola içerdim en büyük zevkimdi ama şimdi içmiyorum abur cubur hiç mi yemedim? tabii ki yedim ama dengelemek önemli sonrası düzene giriyor :) inş bırakmazsın :))

23.01.14

Kahvaltı:
1 yumurta
yarım domates biraz peynir
yarım dilim kepekli ekmek

Ara:
1 bardak ayran
1 tane grisini

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
fırında patates
2 kaşık yoğurt

Ara:
1 küçük portakal
1 grisini

2 litre su içildi

Ara verilen egzersizlere dönüldüü

P90x 6. Hafta 3. gün SONUNDA TAMAM
T25 5. Hafta BİTTİ :)

$058.webp

$064.webp

$069.webp

24.01.14

Kahvaltı:
1 domatesli yumurta
Yarım yumurta
Biraz peynir
Yarım kepekli ekmek

Ara:
1 bardak süt
2 grisini

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
fırında balık ve biraz kıvırcık salatası

Ara:
KAÇAMAĞIN KRALI koca paket form mısır patlağı :1:

Spor izinnnnnnn...
2 litre su içildi

$022.webp

$035.webp

$070.webp

$095.webp

25.01.14

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
biraz kaşar 4 zeytin

Ara:
Yarım bardak süt
1 portakal

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
et ve biraz patates kızartması
2 kaşık yoğurt

Ara:
1 portakal

2 litre su içildi
yeşilçay içildi

P90x 6. Hafta 5. gün TAMAM / aksata aksata 6. hafta bi bitmedi :1:
T25 6. Hafta 1. gün TAMAM

$006.webp

$043.webp

$055.webp

$065.webp

26.01.14

Kahvaltı:
2 kaşık yoğurt
2 grisini

Ara:
3 tane gong

Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık bezelye
2 kaşık yoğurt

Ara:
1 portakal
2 form çikolatalı

1 litre su içildi

P90x 6.Hafta 6. gün TAMAM
T25 6. Hafta 2. gün TAMAM

azmin müthiş bence,çok takdir ettim seni.yemek yeme olayını da düzene soksam senin gibi süper olacak.inşallah başarabilirim.
ben de t25 yapıyorum 2. haftadayım.daha önce de p90x denemiştim fakat süresi uzun ve temposu da düşük geldi bana.t25 e ek olarak p90x3 ekliyim diyorum .yarım saatlik egzersizlerden oluşuyor.t25 peşine 3x yapmak istiyorum.carnitine ve protein tozu kullanıyorum bi işe yarasınlar sonuçta :)

azmin müthiş bence,çok takdir ettim seni.yemek yeme olayını da düzene soksam senin gibi süper olacak.inşallah başarabilirim.
ben de t25 yapıyorum 2. haftadayım.daha önce de p90x denemiştim fakat süresi uzun ve temposu da düşük geldi bana.t25 e ek olarak p90x3 ekliyim diyorum .yarım saatlik egzersizlerden oluşuyor.t25 peşine 3x yapmak istiyorum.carnitine ve protein tozu kullanıyorum bi işe yarasınlar sonuçta :)

Bende aynı durumdayım P90x süresinden dolayı psikolojik olarak mıdır bilmiyorum ama sıkılmaya başladım gibi x3'ü denemeyi düşünüyorum ama daha karar vermiş değilim. l carnitine bende düşünüyorum kullanmayı yararını gördün mü?

27.01.14

Kahvaltı:
Yarım domates
Biraz kaşar
1 tane kepek ekmeği

Ara:
3 tane form mısır patlağı

Akşam:
Çiğköfte :))

Ara:YOK

2 litre su içildi

Egzersizler bugün alısveriş yüzünden ertelendiiii..

$023.webp

$029.webp

$036.webp

Bugünün en güzel yanı alışveriişşşş!

2 hafta önce

Bel: 80
Göbek: 90
Baldır/Kalça: 107
Bacak: 65

Şimdi

Bel: 76
Göbek: 86
Baldır/Kalça: 102
Bacak: 62

Alışverişin artık keyif veriyor olması çok çok güzel bunlarda benim yeni cicişlerim :1:

$144.webp

Bende aynı durumdayım P90x süresinden dolayı psikolojik olarak mıdır bilmiyorum ama sıkılmaya başladım gibi x3'ü denemeyi düşünüyorum ama daha karar vermiş değilim. l carnitine bende düşünüyorum kullanmayı yararını gördün mü?

ben likit carnitine kullanıyorum kana daha kolay karışması açısından.performans arttırıcı olarak işe yaradığını düşünüyorum (psikolojikde olabilir :))yağ yakıcı özelliği için bişey diyemiyeceğim çünkü daha 2. haftadayım.ancak 1 ay sonra bu konuda yorum yapabilirim.
yağ oranımı ölçmeyi unutmuşum.2.haftadayım ama olsun yağ oranımı bugün ölçüp 1 ay sonra arada ki farka bakıcam.
bu arada eteğini çok beğendim güle güle giy :)

bu arada ben p90x3 e geç derim.çünkü aynı zamanda t25 de yapıyorsun.1 saat 25 dk gibi bi süre spor yapıyorsun bu kadarı bazen insanı spordan uzaklaştırıyo insan yapmak istemiyor.sonuçta p90x3 de gerçekten süper ve etkili bi program.

ben likit carnitine kullanıyorum kana daha kolay karışması açısından.performans arttırıcı olarak işe yaradığını düşünüyorum (psikolojikde olabilir :))yağ yakıcı özelliği için bişey diyemiyeceğim çünkü daha 2. haftadayım.ancak 1 ay sonra bu konuda yorum yapabilirim.
yağ oranımı ölçmeyi unutmuşum.2.haftadayım ama olsun yağ oranımı bugün ölçüp 1 ay sonra arada ki farka bakıcam.
bu arada eteğini çok beğendim güle güle giy :)

Teşekkür ederimm :) Haklısın süresinden dolayıda hep atlatma haline girdim bu sıra bende x3 başlayayım bakalım. Yağ yakımına fazlasıyla yararı olduğunu okumuştum çoğu yerde 1 ay sonra ki durumun haberini bana da verirsen sevinirim :)

28.01.14

Kahvaltı:
1 yumurta
yarım domates
3 hindi salam
2 grisini

Ara:
1 portakal

Akşam:
Şehriye çorbası
bezelye
2 kaşık yoğurt
2 salatalık turşusu

Ara:
1 muz
1 form çikolatalı

2 litre su içildi
yeşilçay içildi

SPOR RESET

Yarın P90x3 'e başlıyorum hadi bismillah :)

29.01.14

Kahvaltı:
1 rafadan yumurta
Yarım domates
2 grisini

Ara:
1 muz

Akşam:
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
2 salatalık turşusu

Ara:
1 portakal

1,5 litre su içildi

T25 6. Hafta 3. gün TAMAM
P90x3 1. Hafta 1. gün TAMAM <--- BU İNANILMAZ BİR ŞEY!

$010.webp

$034.webp

$069.webp

$093.webp

Yarın tartı günü inş yarım kilo vermiş çıkarım hiç verememiş gibi hissediyorum.. :(

canimm selamunaleyküm yine ben :) yazmasam da seni halen takip ediyorum. azmine hayranim masallah :16:
ayrica kilo vermissindir eminim ben o kadar ölcülü besleniyorsun ki bir de sürekli spor yapiyorsun emin ol sadece sana kilo vermemissin gibi geliyor. hi tabi belki tartidaki rakam oynamaz ama vucudundaki degisim bariz ortadadir :34: insallah hep böyle devam edersin:32:

canimm selamunaleyküm yine ben :) yazmasam da seni halen takip ediyorum. azmine hayranim masallah :16:
ayrica kilo vermissindir eminim ben o kadar ölcülü besleniyorsun ki bir de sürekli spor yapiyorsun emin ol sadece sana kilo vermemissin gibi geliyor. hi tabi belki tartidaki rakam oynamaz ama vucudundaki degisim bariz ortadadir :34: insallah hep böyle devam edersin:32:

Aleyküm selam.. Mutlu oluyorum böyle yazdığınız zaman teşekkür ederim :) Kilo vermedim sanıyordum ama sonuç -1,5 :))))))

Back
X