• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akanovic & p90x Yolculuğu

Eveettttt mutlu bir gün daha! Kilo çizelgem yavaş yavaş sona yaklaşıyor Nisana kadar inş istediğim kiloya inerim.. :)

Aleyküm selam.. Mutlu oluyorum böyle yazdığınız zaman teşekkür ederim :) Kilo vermedim sanıyordum ama sonuç -1,5 :))))))

:16::16::16::21::21::21::32::32::32::46::46::46::46: tebrik ederimm ! harika bir sonuc bence ki o kadar dikkat etmissiniz spor yapmissiniz vucut buna karsilik vermese ayip ederdi dimii :1:

30.01.14

Kahvaltı:
1 yumurta
yarım domates
2 grisini

Ara:
Yarım form tahıllı

Akşam:
1 kase tarhana çorbası / salçasız
2 kaşık taze fasulye
2 yk yoğurt
2 salatalık turşusu

Ara:
Form çikolatalı

1,5 litre su içildi

T25 6. Hafta 4. gün TAMAM
P90x3 1. Hafta 2. gün TAMAM

Zayıf arkadaşlarıma bile sevdirdim bu durumu :1:
$014.webp

$019.webp

$025.webp

$043.webp

Farkında olmadan bacak show yapmışım sanki süperlermiş gibi :1: :1:

Kızlar belki ilgilenirsiniz günlük egzersizlerime ek bunları yapıyorumm

$053.webp

$057.webp

Bunun normal halini bulamadım her gün çiziyorum belli oluyor kaç yazdıkları ama

İYİ GECELERRRRR :)

Günlüğümü boşladım mı birazzz? :)

Evime geldim sürekli bilgisayar başında olamıyorum e he bir faaliyet olunca buraya da yazmayı unutuyorum..

Bir şey değiştimi? HAYIR! Aynen sağlam devam Orduya dönene kadar o 3 kilo gidecek inş 2. Hedefe az kaldı 63 :1:

Ben şimdi T25 7. Hafta 3. günü yapmaya gidiyorummm..

Yalovadayken spor he aksata aksata yaptım son günler hiç yamadım. Bursaya evime geldiğim için T25 7. haftaya bugün baştan başladım 1. günü tamamladım, P90x3 e de bastan baslayacagım akşam.. Yeme düzeni sağlam sağlam devam! :)

Bu sıralar buraya düzenli şekilde yazamıyorum ama instagramda günlük gibi her öğünümü paylaşıyorum taki etmek isteyenler ---> Akanovic2

10.02.14

Kahvaltı:
Yarım domates
Biraz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara:
yarım elma
yarım portakal

Akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
ciğer sote
2 yk yoğurt

Ara:
1 muz
biraz çubuk kraker

Yeşil çay içildi
1,5 litre su içildi

T25 (bastan) 7. Hafta 1. gün TAMAM
p90x3 hayallerim suya düştü :50: Ordu da kendi evimde olmamanın zorlukları.. Bursa da 3. katta oturuyoruz ve benım gunluk planımda p90x akşam yapılıyor yanı bu zamana kadar öyle yaptım 2 egzersızı de gunduze sıgdıramıyorum bu yüzden ona Ordu da başlayacağım..

AMA

Onun yerine güzel bir uygulama buldum adı 'Egzersiz' bu seçeneklerin hepsinin 5dklık versıyonllarını yaptım (tüm vücut olan 10 dk)
kârım 200 kalori p90x yerini tutmaz ama boş durmadan da olmaz dimi? :)

$452.webp

$414.webp

$434.webp

$438.webp

$441.webp

$444.webp

16.02.14

Kahvaltı:
1 yumurta
çeyrek domates
biraz peynir
1 tavuk sosis
1 dilim tam buğday ekmeği (kızarmış)

Ara:
1 portakal

Akşam:
1 tabak ıspanak
2 kaşık yoğurt
kıvırcık salatası

Ara:
biraz yağsız patlamış mısır

1 bardak kahve ve yeşilçay içildi

8 km yüründü

$041.webp

$044.webp

$050.webp

$055.webp

$087.webp

17.02.14

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Biraz domates ve peynir
3 dilim tavuk salam
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek

Ara:
Yarım paket form tahıllı

Akşam:
1 kaşık haşlama makarna
ciğer sote
3 kaşık yoğurt (tabağın hepsi yenmedi doydum :) )

Ara:
5 form mısır patlağı

$010.webp

$015.webp

$044.webp

$028.webp

Budaa 64'lük be :1:
$054.webp

canım cok guzel gıdıyosun masallah ıns hedefıne ulasırsın:46:. ben bısey sormak ıstıyorum regl donemınde cıkolata krızın tutuyor mu yanı hıc kacamak yaptınmı ılk zamanlar ?

Eveett Ordu'ya evime düzenime geri döndüm. Neredeyse bir aydır yoktum bu bir ay içinde bu tarz yaşama alıştığımın kanıtıydı kendime. Ara sıra yürüyüşler ve ilk gittiğim hafta ki egzersizlerden başka hiç bir şey yapmadım spor adına. Ama yemek düzenimi de bozmadım yani işin taktiğini çözmüş durumdayım :) Pizza mı da yedim burgerı mı da kola da içtim ama KARARINDA! İşin en önemli noktası da buymuş.. Bu bir ay kilo koruma evresi gibi bir şey oldu benim için hala aynı kilodayım ''64'' hedefime sadece 4 kilo kaldı extra hedefime ise bir 4 daha :) Hazirana kadar ulaşacağıma inanıyorum bakalım inşaallah başarırım :1:

Sporu öyle özledim ki bugün T 25 kaldığım yerden 7. hafta baştan başlıyorum. P90x3 ise doğru düzgün başlayamadığım için ona da sil baştan başlıyorum..

canım cok guzel gıdıyosun masallah ıns hedefıne ulasırsın:46:. ben bısey sormak ıstıyorum regl donemınde cıkolata krızın tutuyor mu yanı hıc kacamak yaptınmı ılk zamanlar ?

Baya bi geç gördüm mesajını kusura bakma :) Kaçamak diye bir şey yok bende aklınıza gelebilecek ve benim sevdiğim her şeyi yiyorum cips çikolata kola kek poğaça vs ama önceden bunları her gün bi dolu tüketiyordum simdi haftada bir her hangi birini. Ama bahsettiğiniz şeyi hayatım boyunca yaşamadım çünkü çikolataya düşkün bir insan değilim arada canım isterse o yüzden çekmedim hiç öyle bir şey :)

03.04.14

Kahvaltı:
Yarım domates
Yarım salatalık
Kaşar ve tavuk salam
1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara:
1 bardak süt ve küçük 1 portakal

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Biraz pirinç pilavı
Türlü gibi bi etli yemekti sadece etlerini yedim
1 bardak ayran

Ara:
1 Gong

T25 7. Hafta 1. Gün TAMAM
P90x3 1. Hafta 1. Gün TAMAM

Ara verdiğimden midir bilmem ama p90x3 beni baya zorladı nefes nefese kaldım muhteşem bir şey bir ay sonra bomba gibi olacağıma eminim!!! :)

Canım tebrik ederim cok düzenli yapmışsın diyetini
resimlerle de zevkli hale getirmişsin
kalanları da eminim en kısa zamanda verirsin
bu arada su spor programını bende deniycem galiba
takipteyim seni kolay gelsin

Canım tebrik ederim cok düzenli yapmışsın diyetini
resimlerle de zevkli hale getirmişsin
kalanları da eminim en kısa zamanda verirsin
bu arada su spor programını bende deniycem galiba
takipteyim seni kolay gelsin

Teşekkür ederimmm, kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Buralara uğramıyorum diye bozuldu sanmayın aynen devam.. Nisan 1 e kadar tartılmıyorum sürpriz olsun bakalımmmm :)

Kızlarrrr.. Merhabaa :)

Bir kaç aydır buraya yazmıyorum çünkü düzenli spora bir türlü geçiş yapamamıştım taa ki 3 güne kadar.. Tekrar başladım önümde 19 gün ve verilecek 3 kilo var kuzenimin düğünü için.. Elbisemi aldım bedeni ise 38 evet benim için zor gözüken bedene giriyorum çok şükür artık M beden olmak ve buna hala alışamamak komik ama güzel.. Kilo durumuma gelirse almadım şükür korudum arada yediğim içtiğimi abarttığımda oldu tabii :)) Ama bu 2 ayda kilomu korudum ve 3 gündür tekrar başladım cuma günü tartılıcam umarım 62'yi görürüm inşş...

Değişimi biraz paylaşayım sizinle..

76 ve 63 :)
$035.webp

Bunlarda yeni akanovic.. :)))
$250.webp

$306.webp

Bu 19 gün boyunca motivasyonumu korumam lazım o yüzden elimden geldiğince buradan paylaşıma devam edicem.. İnstagramda aktifim: Akanovic2 :42:

seni tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin:nazar: seni görünce gaza geldim bence bu kilodada harikasın kilonu korusan bile yeter ama böyle mutlu değilsen tam gaz devam et destekçinim:13:

seni tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin:nazar: seni görünce gaza geldim bence bu kilodada harikasın kilonu korusan bile yeter ama böyle mutlu değilsen tam gaz devam et destekçinim:13:

Canımm sağolll.. :) Biraz daha zorlayacağım bakalım gidebildiği yere kadar hayalim hep 56 ama bakalım olur inşşş :7:

Back
X